Plingplong

Idag var ingen bra dag. ingen bra dag alls. Hc, ambulans och morfin. Tjofaderittan, Hoppas det blir bättre nu när jag vet ungefär vad svimningarna och yrseln beror på. Och glömskan. Hostan vet dom inte så jag fick hostmedicin med morfin eftersom hostan sitter så djupt och att det river så jävligt i bröstkorgen. Jag skriver en annan gång. Tänkte bli klar med den sista inlämningsuppgiften innan jag går och lägger mig. Jo, jag hade framförhållning. Men jag hade inte räknat med ambulansbesök och sånt. Faktiskt. Men dom var gulliga iaf! Adios

Detta fält måste fyllas i

När jag känner att jag har tid och ork, då ska jag skaffa blogg på någon annan sida, en där man kan göra nånting annat än at bara skriva. Jag HAR faktiskt försökt att lägga upp bilder men det går ju inte. Anus. ************************************************* Hostattacker har gjort min natt ganska sömnlös, morgonen ganska jobbig och frukost över hela bordet. Anus. Nu är jag inte så säker på att det bara är allergi längre. Hostar upp slem och sånt mysigt och det smakar blod ibland. Feber oxå. Och ont i huvet. Blä. Jag vill vara frisk nu ju! Kul att missa sista veckorna i skolan då......... Anus. Meeen what to do. Ska göra en dundersmoothie med massa cvitamin hade jag tänkt. Kanske lite glass. Den som lever får se. Hade asmycket att skriva om men nu verkar det ha krypit tillbaka i huvet igen- Eller så var det det jag nyss hostade ut? Vad vet jag.

Vett & Etikett

Haha jävla stjärna man är.. ställer kl på 7 och tänker att det är bra att ha några minuter till godo så det inte blir stressigt så jag ändrade minuttalet till 53 men ändrade jag timtalet då? Nepp! Så jag hade ungefär 10 min innan jag skulle cykla iväg enligt min plan. Ta aloe-hutten, dricka vatten, borsta tänder och på med lite mascara. Justde fan, tvätten! Men den fick vara tills jag kom hem för inte ville jag missa Vett&Etikett-dagen för lite tvätt heller! *******Det var spännande att gå på skolan eller göra nåt överhuvudtaget utan att ha ätit frukost! Fattar inte hur folk klarar av det! Koncentrationen och orken fanns inte och huvudvärken kom ganska snabbt. Förstår nu det Mats sa att de som äter frukost har 40 % bättre betyg för hej och hå vad jobbigt det var. -Ja men jag har mvg i alla ämnen och jag äter inte frukost. -tänk då vad mycket MER du skulle kunna och orka om du åt frukost! *************************************************************************** Hur som! Det var en kul dag och alla försökte verkligen dansa! Förutom två fjantar som jag inte tänker nämna här för då får jag stryk :D Hihihi men jag förstår dom ändå att det kanske inte är så kul att hoppa in mitt i. MEN det jag skulle komma till är att alla lärde sig dansa på den där korta stunden. Coolt! Och att alla vågade. Förutom fjantarna då ;) Helt annat än när man hade danslektion i 9an :p***************************************************** Nu ska jag vila. S K Ö N T !

Soligt och varmt

Tackar för det tipset Saga! :D Dagen började inge bra. Tror inte det står riktigt rätt till med spiralen och det är så mycket pollen så jag hostar och snorar hela tiden. Men en dusch, massa te och ipren så blev det bättre i magen i alla fall. När jag skulle på skolan hittade jag inga lämpliga skor för sommarhettan. Har inte alls hängt med i värmen så sommarskorna var nere i källaren och såklart långt in. Hann inte leta nå mycket så jag fick minsann ta vinterskor. Mmmm va skönt det var. På skolan hade vi sista repet innan vi ska spela upp det där som är lite småhemligt. Hoppas det blir bra även fast inte alla var där..! Och att alla vet vad som gäller så det inte blir strul. Men det blir det ju alltid såatte ;) Sen gick jag och Sara ner på stan och surrade och solade och letade skor. Jag kom hem och följde med Simon på hans ärenden bara för att det är skönt med sol :) Nu ska jag Skriva klart scmu-uppgiften och sen blir det antingen en smoothie eller bara sova. Är så trött. Adjö kissekatter!

Jag vill bli frisk! NU!

Ååååååh dumma öroninflammation. Den blev bättre igår och jag tänkte gå på skolan idag men nu ringer det i hela huvet igen och dunkar och har sig. Hoppas det går över snart! Då kan den få ta med sig inflammationen i lederna oxå så blir de fullgrett. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Min nya styckeindelning, fin va!------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Igår Ringde jag och hörde om dom fått ihop vilka som kom in på skolan och det hade dom. JAG KOM IN! Wiiie :D Så nu är det bara att spara så mycket pengar det bara går så jag kan äta även på helgerna :p Herregud va glad jag blev. Jag trivdes så bra där, ingen som gav en onda ögat eller muppade sig. Bara varma hälsningar, härliga människor och übermysigt ställe. Kommer bli bra dehär! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nu ska jag försöka skriva bort skolarbeten. Nu är det bara 16 dagar kvar. Det är helt sjukt! Jag får se till att bli frisk för inte är det kul att vara hemma när det är hur fint väder som helst ute och det händer spontana saker på österäng - typ 100 meter från lägenheten. Nej ge mig cvitamin och ett friskt öra. Och kladdmuffins <3

Fina bilar

Har landat sen en tripp till Sagas nya lägenhet. Hon har fått till det så himla fint! Så duktig så :) På vägen hem blev jag påmind om att jag glömt ta piller. Ajajaj... vilket helvete vi tjejer måste stå ut med ca 12 gånger per år. Hua. Däremot huvudvärken, putsveck! Men trött är jag. Alltså bilarna som far omkring ikväll! Nomnom... Har glömt bort hur fina bilar det faktiskt finns och nu har jag sett massor. Kul! Och Simon är och jobbar natt igen. Ganska skönt att sova själv faktiskt! Nu ska jag mysa i soffan med varm choklad och husman med mycket ost. Farväl människovalpar!

Äta, dricka, skita, träna, sova och umgås

Har sovit knasigt inatt. Kan bero på sockerbomben jag stoppade i mig igår. Men jäääääklar vad gott det var! Mums mums. Det resulterade även i huvudvärk på morgonen så jag är trött. Ska hinka i mig vatten och äta apelsin och sen får vi se om jag är pigg nog att promenera till frösön och hälsa på Saga! Jag har tänkt så himla mycket varför jag vill bli fit egentligen. Och jag kom fram till att jag mår som bäst när jag rör på mig och gör fysiskt krävande saker så jag får svettas och så det bränner i musklerna. Jag trivs då. Om jag har ätit och druckit bra. Annars får jag ont i huvet och blir trött och då är det ju inge kul. Så skärpning nu Linnéa. Ät, träna och var glad! Wiiie :D NU: H2O och lite argi. Och nåt ätbart :)

Bal!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHH vilken härlig kväll det var igår! Det var längesen jag kände mig så vacker, om jag någongång gjort det! Tack Marielle, som på så kort varsel kunde ställa upp och göra mitt hår. Det blev verkligen hur fint som helst! Tack Sara, som hjälpt mig med så mycket! Tack Marina för klänningen och tången! Tack mamma för väskan och allt annat! Tack Simon för tålamod och hjälp med allt! Och tack till ALLA som hjälpt mig att få en underbar kväll med härliga människor. TUSEN TACK! Det var lite värre att gå hem. Tur det inte var så långt! Har några mysiga blåsor och sår på fötterna. Lite gelly på dom och plåster så ska jag gå och träna. Sov så himla bra inatt så nu efter frukosten är jag ganska pigg :) Har lovat mig själv en dag då jag kan äta vad jag vill så nu ska jag träna så jag får upp förbränningen. Haha :) Var rädd om er människovalpar!

Besöksförbud

Hade migrän idag igen. TUR att det är bättre nu för annars hade jag tappat livslusten tror jag. Ska ju åka till Fränsta ikväll så fan ta den om den kommer tillbaka. Men det ska den inte. Får skaffa besöksförbud. Och tur jag la fram det mesta som ska packas igår. Nu är det bara sånt här som man använder som ska packas. Typ tandborste och så. Känns bra. Men det känns mindre bra i halsen. Nåja det får gå ändå. Så sjukt nervös! Kom igen Linnéa, världen går inte under om du skämmer ut dig!

Motivationen

Gråt, tanken på att jag har så fina underbara vänner, några samtal, en hutt aloe vera, sålda produkter och argi+ var tydligen receptet för att få motivationen tillbaka! Musiken pumpar och jag dansar och städar samtidigt. HIHI! Och tränar armarna och bålen. Kom på hur man kan göra dips hemma när inte maskinhelvetet på golds funkar :) Tar en drick-och-bloggpaus så jag inte blir uttråkad eller uttorkad ;) Nu börjar det ljusna igen! Wiiiiiiie enjoy the moment :D

Den där jävla bägaren

Idag var det min tur. Att grina. Håller fortfarande på. Fick ett ryck på Simon som först hade sölat ner hela köksmattan med köttfärs och jag gav han den lite demonstrativt ihopvikt som "nu får du gå ut och damma av det här". Och det gör han i duschen. Hur jävla dum får man va? Då blev det ju ännu mer för mig att städa upp och spydde mellan gråten gjorde jag oxå. Såg så jävla äckligt ut. Skrek om allt mellan himmel och jord men mest att han är en gris som låter mig städa upp allt jämt och att han alltid skjuter på saker. Som nu. Han har vetat i flera månader att han ska söka till Åsa folkhögskola. Och att han måste ha ett dansnummer förberett. Men när det är 3 dagar kvar, då är det dags att hitta låt. som stör min sömn för jävla fittäckelbasen. Sen är det ju kanske kul att ha nånting förberett oxå i alla fall någon dag innan. Ååååååååh jag blir så leds. Sen är det nog allt annat oxå. Men tänk så lätt det kan rinna över.

Prupp

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEn vad bra det går att städa när fingrarna är alldeles svullna och röda av inflammationen. Skitkorv. Nåja. Lite till sen ska jag sova. Prupp

Migränakuten

Igårkväll lekte vi ambulans, jag och simon. Sara hade migrän och jag hade tabletter. Pling Plong! Idag var hon bättre som tur var =) Då hade jag migrän istället. Undra varför så många har migrän nu? Pollen? Väderväxlingar? Ingen vet, men alla som haft migrän någon gång vet att man helst bara vill skjuta sig eller nåt. Och att all sorts ljus är mycket ovälkommet. Helst vill jag ligga i en mörk sval grotta med massa kuddar och ett varmt täcke och kallt vatten då. Nu ska jag se om det blir någon ordning på torpet. Har så ont i fingrarna så det går inte så bra att plocka, diska och städa. Först dricka vatten.

Spontant är bra

En pratstund med en kär vän satt bra till. Och att hålla i en halv affärspresentation helt oförberett satt bra till det med. Då hann jag inte bli nervös och inte leta fakta och plugga utan det kom inifrån, det jag redan kunde. Det var faktiskt en hel del det! Jag blev riktigt förvånad! Spontant är bra det med. Nu ska jag ta i tu med disken. Lämnar dock de tunga sakerna till Simon eftersom mina fingrar snart ger upp. Hepp! Upp å hoppa! Full med energi och lust med att diska studsar jag iväg från datorn, sätter på musik och diskar bort alla bekymmer! Wiiiie va kul!

HANNA!

Igår fick jag för mig att det är säkert asbra att gå på måltidsersättning och hårdträna. Va fan var det för ryck? Nisch, nu är det mat som gäller. Herregud va fläng man är. Kokobello. Tur jag insåg det på en gång att det inte funkar så bra! Inte bra alls faktiskt. För då ställer kroppen in sig på svält och lagrar fett. Näe, det låter ju onödigt när landet svämmar över av mat. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Grattis till en superfin och underbar tjej som fyller 19 idag! Hanna!!

Migrän 2 dar i rad = MATT!

Tack för tipset Hanna! Upp till bevis, explorer! NU äntligen börjar migränen gå över. Hade migrän när jag vaknade igår morse och spydde från 9 till 12. Huga..fick ont igen igårkväll men lyckades somna men imorse när klockan ringde var den där igen. Gick upp och spydde, tog en voltaren och gick och la mig igen. drack lite argi och smorde fötterna med heat lotion innan jag gjorde fotbad för att leda bort blodet från huvet. Funkade ganska bra och jag kände mig piggare. Sen gick jag ner och hämtade tvätt och så kom det tillbaka. Jäkla trapp alltså! Kräktes, drack vatten och kräktes igen. Åt choklad och drack massa mjölk och vatten. Nu känns det bättre. Känner min fett ofräsch dock. Ska gå en liten promenad för att få luft nu och sen kanske jag tar och gör smoothie till mig och Simon eftersom jag har minus på energikontot. Det lät oförskämt gott oxå. Hoppas det blir stycken nu då!

Meeen

Amen vafan. Jag är faktiskt jätteduktig på att göra stycken och allt sånt men så blir det visst inte när det väl kommer på bloggen. Bajs. Varför blir det så på vissa datorer men inte på andra? Konstigt det dära.. Hur som helst har jag sovit som ett barn inatt. Och idag är träningsvärken total. Magen är värst. Får liksom ta sats när jag ska upp ur sängen. (nej jag kunde inte rulla åt sidan idag för Simon är ju kung på att breda ut sig så jag hade ungefär 2 cm tillgodo) Hutten har jag tagit men jäklar vilken sen frukost det blir. Har hållit på med papper nu på morgonen så tiden sprang iväg. Ut i köket och hitta något ätbart! Adjö!

House, träna och äta

Någon som behövde sova eller? Vaknade för en timme sen. Ojojoj... Men nu är jag pigg. Ska dricka lite välling innan jag går och köper bh till balen. Sen ska jag leverera Aloe Veraprodukter men jag funderar på att vänta med det tills Simon kommer hem. Har ingen lust att yra omkring i det här vädret och leta adresser. Så jag ska fråga lite snällt om han kan köra mig :) Det kommer en spekulant på bilen idag! Spännande att se om den blir såld nu. SItter och lyssnar på housemusik. Så himla skön musik! Perfekt att börja dagen med :) Och en kopp varm välling för min onda hals. Igår skulle jag ju träna efter skolan. Glömde det viktigaste, nämligen sportbhn. Grattis pucko. Jaja då blev det mer fokusering på bålen och axlarna och mindre spring som nog var bra. Liite spring på löpbandet blev det ändå. Åååh det är så kul att orka :) Wiiie! Har börjat strunta lite i maten nu. Det känns som att det är bättre att jag äter även om det inte är supernyttigt än att jag inte äter. För så har det blivit när jag är själv. Tycker det är så svårt att komma på bra mellanmål så då tänker jag att det är bättre att äta. Eller som igår, då hann vi inte göra nånting så jag kokade pasta och åt det med ost. Så jääääääääävlaa gott! Att magen sa ifrån på kvällen är en annan sak men hela kroppen hade sagt ifån om jag inte hade ätit. Oj vad jag skriver. Även att jag tycker att välling är gott nu! Har tyckt det smakat konstigt och skum konsistens. Men nu fanns det inget annat så jag körde på och det var ju riktigt gott. NU ska jag sluta jag lovar.

Gäddhäng

Äter morgongröten utan mjölk. Det gick ju utmärkt det med! Men eftersom jag aldrig tog fram bär igår som jag skulle så blev det sötsliskig sylt istället. Men det gick ju också utmärkt! Kan inte säga att jag fick sova ut i natt. Hej hej på dig feber! Och eftersom våra äckelgrannar är mupp så hade inte tvätten torkat så det var bara att kliva upp i morse och hämta kläder. Det finns två torkställningar i tvättstugan, tydligen är en av dem en grannes. Visst, fine men står den och tar plats i tvättstugan får dom räkna med att folk använder den. och det gör säkert ingenting för dem eftersom dom inte har märkt upp den. MEN. Dom hade tvättat en soffklädsel och lät den hänga kvar över hela vår tvättid. Så det blev både jaga och Simon förbannad över. Nej det är såklart inte bara den grejen, dom tror dom kan göra hur som helst bara för dom bott här längst. Det gillas INTE. Men vad gör det om hundra år. NU ska jag göra mig i ordning, åka och köpa lunch till Simon och cykla till sjukhuset med den. Sen cykla till skolan, förhoppningsvis hinner jag äta lunch själv så jag kan träna direkt efter skolan. Det vore skönt! Om jag mår bra vill säga. Puss på er allesammans

H2O är bra

Idag får jag inte träna. Nej. Försök inte ens! Hade jättehög puls igårkväll så antingen är jag övertränad, stressad eller sjuk. Tror att det är lite av varje. I alla fall sjuk och stressad. Eller ja, sjuk och sjuk. Jag har ont i halsen och huvet men ont i halsen = ingen träning. Varför kan jag inte njuta av det då? Jag vet inte. Det är så skönt att träna och när jag är så här trött brukar det bli bättre då. Lite allergisk oxå kanske. Nej nu ska jag dricka ett stort glas vatten så jag inte får urinvägsinfektion och vila. Fint. Finns här för dig <3

Prupp i kollikollifejset

Fick panikångest när jag kom hem och såg att ekonomin helt skulle skita sig. Tack. Jag har faktiskt oxå räkningar som ska betalas! Antingen får jag hitta en annan gammal klänning till balen (eftersom bhn kostar 500) eller så måste jag låna knappt 500 kr för att betala det allra viktigaste. Åååh skit. Tur jag har ickenärvarande pappor som man kan pressa på lite pengar. Vill inte men måste man så måste man. Efter det här ska jag sluta vara snäll när det gäller pengar. Har man 3500 att klara sig på i månaden är det jäkligt mycket pengar att ligga ute med ska jag säga dig din nedrans filur! Vet inte om jag kommer kunna söka till ålsta. Har inte råd med tågbiljett. Kul. Har tränat på den där jäkla sången och varit nervös till tusen och så har jag inte råd med biljetten dit. Tack vare dig. Anus. Ett samtal till mamma och allt kändes lite bättre. Är dock fortfarande snurrig. Typ syrebrist. Kan man ha det så långt efter? Tror i alla fall jag väntar lite till innan jag tränar för att vara på den säkra sidan. Känns det inte bättre om en timme så tänker jag strunta i det totalt och gå och lägga mig. Fy fan vad skönt att lägga sig i sängen, dra över ett svalt täcke och bara somna. Nu skriver jag allt jag tänker. Eftersom det är min blogg är det fullt tillåtet. Dom som läser får ju läsa på egen risk :D

20x15x3+35x10

Jag hade ingen som helst motivation till att träna. Hade ätit dåligt och kände bara för att äta godis och slappa i soffan. Men samtidigt var jag lite rastlös. Simon fick iväg mig till gymmet till slut. Han cyklade med mig dit och jag tränade rodd, armar och ben. Jäklar vad stark jag har blivit i triceps! Och lite mer rodd, stakmaskin, crosstrainer och till slut en lång härlig stretch. Gu så skönt det var. När jag kom hem var jag trött fast pigg i huvet! Så skönt :) En varm dusch senare blev jag trött och somnade. Nu ska jag gå till kära skolan. Sång, svenska och ensemble står på schemat! Pusshej!

RSS 2.0