Ajaj

Börjar bra det här känner jag!

Spagat, fall bak. Nej.



Skula imorgon. Mjih!

Jajamen. Har nästan inte varit sjuk på hela sommaren och igår hade jag ont i halsen och idag inte alls bra. Blir ingen dans för mig ikväll som det ser ut. Massa te och varma gosiga kläder och glass och apelsin låter som en bättre idé :)



Blä, imorgon börjar skolan. Kul tt träffa kompisar men ett helvete att träffa alla förbannade lärare som ska lägga sig i allt och störa de få gånger jag inte tänker på skolan. Nej usch, hur underbara klasskompisar jag än har så förstör lararna det alltid. Låt mig vara för EN dag? Tack.

Nej nu ska jag koka te och äta äpple.
Farväl människovalpar! <3

Sjukhus, check!

Nu så har jag kommit hem från sjukhuset. Nu hör jag officiellt inte till barn längre. Lite tragiskt men samtidigt hade jag inte tänkt att behöva åka in på sjukan nå mer så det spelar inte så stor roll ;) Det låter väl som en bra grej?
Och just det, INGEN TUMÖR! Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihii!
Träningsvärk i alla muskler i hela kroppen idag. Älskar det! :D Ikväll är det Ragga och House som står på schemat. Idag, jogga i det fina vädret och laga mat till min fästman kanske? Hahaha, fästman, fett fult ord ju...
Ne men nu ska jag fira INGEBTUMÖRen med vatten.
Ha det gött mina kära människovalpar! <3

Disco, disco good, good

Nu sitte jag och äter banan och macka och dricker mjölk. JÄVLAR vilken rolig danslektion! Det var svårt, snabbt, svettigt, jobbigt och så jävla roligt! Precis som en danslektion ska vara :) HIHI!
Jon kom hit igår kväll och var här till nyss. Han följde med och dansade innan han skulle på cykelträning. Han kämpade på bra tyckte jag! Men han tyckte det var svårt. Och det var ju inte sååå konstigt, för efteråt pratade jag med Cazandra och hon berättade att det var Lovisas gamla tävlingsdans! Och nivån på Dawes disco är väldigt hög såatt... det var ganska svårt ;) Och det gick snabbt som bara den! Kulkul :)
Nu ska jag titta på How i met your mother och vila lite innan jag ska iväg på jazz kl 19.30. Igår var det mellan/avancerad och det var najs :D
Ha det bra människovalpar!

Hett, fast kallt

"Idag när jag står och jobbar kommer det in en kund (jag jobbar i en videobutik som säljer porr), kunden tittar sig runt i några minuter och kommer sedan till kassan med ca 7 filmer, inte bara det att det tar en evighet att hitta filmerna för ca 1653 kr Han betalar.. wait for it.... med mynt. FML"
Hihi, sitter och roar mig med att titta på se.fmylife.com i feberyrorna. Jag fryser fast jag ligger med tjocktröja, filt och två täcken och det kommer som inifrån bålen. Sen är jag HET i pannan och är trött och drömmer skumma drömmar.
Ja, det är det jag har för mig! Ha det bra människovalpar! <3

Riktig mat är NYTTIGT

Simon är och dansar i suspensoar (!) på ett bröllop på Rödön. Så jag sitter och äter godis, dricker trocadero och tittar runt på internet. Vill göra något med håret men tror nog det skulle räcka med att klippa det så det känns fräschare. Kanske slinga det så det blir blondare igen. "Om jag hade pengar"....
Nu är Simson på väg hem så då ska vi fixa lite tacos. Han är säkert inte så hungrig men det är jag. Och vem säger nej till tacos liksom? Går hyfsat fort att göra, går att göra kalorisnål om man vill det och man är ju så snygg när man äter det! :D Bara bra grejer.
Jag valde att skriva kalorisnål istället för nyttig av den enkla anledningen att mat är inte onyttigt! Inte socker heller! Olika mat innehåller olika mycket energi, men sålänge det inte är genmodifierat, sötningsmedel och annat onaturligt så är det inte onyttigt :) Så det är inte onyttigt med hallonsylt -men den innehåller mycket energi och när man inte gör av med den, det är då man blir tjockis.

Puss

Tänkte blogga lite, men kom på att jag orkar inte.
Simon håller på att lära sig att blanda kort nu. Han är så duktig så!
Saga och Mattias åkte precis hem. Vi har haft det roligt! Lite tomt.
Så! Ha det bra människovalpar :)

ao

Jag som hade kommit igång värsta bra med träningen... Nu har jag bara legat och tjockat mig sen i tisdags. Får lite dåligt samvete men samtidigt så är idag första dagen sen tisdags jag har kunnat röra mig utan att det krampar och nu har jag feber och konstig, hemsk hosta istället. Så vi säger att det är helt okej. Men. Det är så himla underbart att köra slut på sig så svetten dryper till skön musik tillsammans med andra. Och det är väl där mitt problem ligger. Visst, friskis och svettis är riktigt billigt och har pass jag lätt skulle kunna joina. Men även fast det är billigt så är det mycket pengar att lägga ut på en gång. Jag ska höra om man kan dela upp det på två månader eller nåt :)



Ja, nu vet ni precis vad som rör sig i mitt lilla huvud.

Ha det bra människovalpar!



Och krya på dig Hanni <3

Bara ett aj idag

Idag är det bättre, men inte bra. Det var bra i morse men det kanske inte var mitt smartasre drag i livet att börja diska och plocka ihop så fort jag vaknade. Så nu gör det ont igen, fast inte alls som igår, gudskelov!

Ni som är i akut behov av att veta varför jag har ont får fråga mig själv, antingen face to face, mail, sms eller teleplingen. Jag har väl ingen lust att springa med djungeltelegrafen och skryta om det :)


Vi åkte hem idag, jag och pojken min. Det var som att stiga in på ett äldreboende. En doft av fem dagar outbytta trosor och äldre herre slog emot en när vi klev på bussen.
Jag hoppade av i Krokom för mamma var där. Vi gick på Frasses, åkte till Matteus och var där en stund innan vi åkte vidare för att hämta ut mammas nya körkort (så det står rätt namn) och vidare till Garden. Vi tänkte hälsa på Jenny men hon var inte där så vi kollade på blommor och gjorde perversa assosiationer till kaktusar och sånt. sist men inte minst åkte vi till Nälden och hämtade ut paket på Ica innan vi åkte hem.


Ganska mycket för en dag som skulle bli så händelsefattig som möjligt. I like it :)
Nu ska jag äta upp piggelinen som mor min kom med :D


Puss och klem på er människovalpar!

Ajajaj

Jag är döende! Känns det som. Det är liiite bättre nu när jag sovit i duschen i några min men fortfarande... obehagligt som fan rätt vad det är. Men om 50 min förväntar jag mig att Simon är hemma.
Idag är en tyckasyndomsigsjälv-dag. Jag orkar inget annat så det blir som automatiskt. Hoppas verkligen att det går över snart, annars blir det sjukhus och det gillar vi inte.
Punkt.

Tröttigaste

Saga och Mattias har hälsat på i helgen! Kulkul har det varit, god mat, kortspel och fiske. Vi fick 9 fina abborrar :)


Men nu är jag så trött! Ska ner och hämta tvätten snart.

Nej, usch det här blev inget bra inlägg.


Sov gott människovalpar!

Lekt i mörtsjön

Underbarastesteste dagen på länge! Åka tub, ramla av, skratta och simma. Allt tillsammans med underbara vänner! Kan det bli bättre? Nej, det tror inte jag i alla fall :)
Idag har jag träningsvärk i bröstmusklerna och ryggen och armarna. Wonderful! Snart ska jag och Simon ut i solskenet. Sen ikväll åker jag nog hem till Nälden och hälsar på där :)
Ha det gött människovalpar! Det ska jag :)

RSS 2.0