Njurbäckeninflammation

Förbannat vad ont det ska gå. Har haft ont i nedre delen av magen hela helgen men inte tänkt så mycket på det. Igår började det svida när jag kissade och i morse var det outhärdligt. Grinade när jag kissade och var tvungen att gå hela tiden. Nej, fan. Inte nu. Bara att hinka i sig vatten och försöka bli av med det men jag mådde illa och det brukar jag inte göra. och jag tror det hade gått för långt för det blev inge bättre. Sen dumfan tränade ju lite lätt med vad jag i efterhand tror var feber -.-
Hur som, nu går jag på antibiotika och hoppas det blir bättre. Urinvägsinfektionen hade gått upp till njurarna så nu äter jag starkt penicillin och hoppas att jag kan ligga på rygg i natt (det gör så ont i njuren att jag måste ligga på mage eller vänster sida). Vore skönt att kunna luta sig bakåt i stolar med! Men det värsta är att jag inte kommer få dansa på en vecka. Vara med och markera men det är ju inte samma sak.
Haha nej slutwainat för mig. Nu ska jag duscha, dricka te och sen sova. Det är planen för ikväll. God natt alla söta!

Tiden bara flyger iväg!

Det är helt sjukt vad mycket vi gör och hur mycket information vi tar in! Igår fick vi regissering på en teaterscen vi ska göra i smågrupper och tränade på att göra den utantill, vi fick duetter och övade på dom, jag hade sånglektion där jag lärde mig släppa loss lite mer och ska även kunna den utantill nästa tisdag, vi lekte en massa, jag tog mig högre upp än någonsin på sångteknikslektionen, vi övade alla danskoreografier och ändå hann vi med att skratta tills vi inte hade någon luft kvar.

I like it here. Jag har kommit rätt. UNDERBART!

Idag då. Äckelfyspass, Jazz med brutal ben och ryggstyrka, uttryck där jag fick folk att må dåligt (ja, till den här sången är det något bra) och sen musikal där vi har börjat med ännu en ny koreografi som är bollywoodinspirerad och sen övade jag och Johannes på duetten. Som vi fick för att träna på mer fysiskt uttryck. Hjälp! :p

Så ja, dagarna går fort och man hinner inte alls med något utöver skolan för alltid finns det något man kan öva lite mer på.

Men jag älskar det. Nu när jag ser oxå har jag så himla mycket mer energi över till det oxå :D

Nu ska jag gå upp till artistsalen och vara kritiker till Karin och Sara som ska agera ett lesbiskt par i sin duett. Spännande!

Regnet faller, byxor likaså

Var till Umeå i helgen och hälsade på Simon och var även där för att köpa kläder och karaktärsskor. En sportbh och trosor blev det men mina nya glasögon gjorde att jag fick så ont i huvet så jag kom inte ihåg vad jag behövde ens. Efteråt kom jag på att det var mjukisbyxor som ser okej ut, hotpants och en dansdräkt.
Vore ju så skönt att slippa få glipa mellan byxan och tröjan när man rör sig och slippa bli kall där på nedre delen av magen och ländryggen. Och att slippa fenomenet att byxorna far ner ju mindre jag blir :p 
 
Nej jag är dålig på att blogga. Jag skriver om helt obetydliga saker och glömmer typ bort det väsentliga. Tokigt. 
 
Idag har vi haft brutalt äcklig styrketräning. Kissande hunden. Knät  lika högt som rumpan, upp 20 ggr, 20 smågung. Håll och sträck ut benet rätt ut åt sidan, fortfarande rakt och glr sen cirklar med benet. 
"-Ja ni gör rätt om det känns som att nån hugger er med kökskniven i höften" Känns uppfräschande.
 
Det var bara en av alla vidriga saker vi skulle göra. Men skönt var det efteråt. Håller på att testa att inte stretcha efter träning. Finns tydligen ingen forskning som säger att det skulle vara effektivt, snarare tvärtom att man blir mindre explosiv. Ja, värt att testa tänkte jag! 
 
Hur som, ända sen det fyspasset i morse har jag haft överskottsenergi och blev lite förtvivlad när Helen sa att vi inte skulle ha nån Jazz. Så efter vi hade tränat på vår trio tog jag en springtur. SKÖNT! 
Kom hem lagom till middagen med så det var gött. 
 
Känner mig lite smånere idag så jag har muntrat upp mig med RAW-klipp. ALLTSÅ JOHAN GLANS! Haha han är så bra :)
 
Nu ska jag vara lite social, kanske ska investera i en dusch oxå. Adjöken så länge :)

Tacksam

Idag är jag ledsen över några saker. Som att min vän har åkt härifrån istället för att mysa med mig, jag är rädd och orolig och min plopp är slut. FML hade jag skrivit om jag vore en otacksam snorunge. Men jag tänkte fortsätta med vad jag är glad för idag istället. 
Jag är glad för att ha träffat så fina vänner här på Ålsta. För att jag snart ska få krama om och sova med min älskling. För att de bästa människorna i hela vida världen har jag haft turen att träffa och att de alltid finns där, i ur och skur.
Att läkarna tar min oro på allvar och verkligen kollar att det inte är något. (Let's hope!)
För att jag kan röra mig betydligt mer obehindrat nu än när jag vägde 17 kg mer. Att jag blivit mycket starkare och fått bättre hållning. Att jag faktiskt vågar gå i bara linne och shorts "härhemma" hos familjen mysjävlar.
Att jag känner att jag hamnat på rätt utbildning och att ALLA lärare utgår från mig och mina förutsättningar och vi jobbar utifrån det. Att jag både får och ger mycket beröm. Att det är så skön stämning här. Att jag ändå vet att dom bästa i Jämtland kommer finnas kvar.
Så listan inte ska bli oändlig avslutar jag med min mina syskon och mamma.
 

Ovisst. Igen

Äe fan. Vill inte. Det får inte. Det är inte. Nej. Det får bara inte vara så. Inte igen. Snälla inte igen.

RSS 2.0