Bal-, Bröllops-, och Festvintermässa!

Igår klev jag upp runt halv 7, åt frukost och åkte till Marina. Där samlade vi ihop allt vi skulle ha med och det fyllde hela Volvon. Vi åkte över till andra sidan vägen och hämtade godis, åkte vidare till Torvalla där vi hämtade saga och Mattias, för att åka vidare till Plaza. Folk som inte kan tänka hade ställt bilen i vägen så vi höll ju inte på att ta oss in på parkeringen. Vi ställde oss så nära dörren som möjligt och sprang in för att bli sminkade. 8.40 började två tjejer från Sense att sminka oss och till och med Mattias fick foundation, rouge och mascara. han blev så söt så :)

När vi var klara där var det bara att packa upp och ställa i ordning montern och när det var klart bytte vi om till supersnygga klänningar och fina skor och stod vid montern och såg vackra ut.


När klockan närmade sig 12 bättrede vi på sminket för att gå upp på catwalken. Saga och Mattias dansade slowfox, Marina och Mattias dansade bugg och jag och Mattias dansade brudvals. Det var ju tyg på catwalken så jag fastnade hela tiden med skorna men tydligen syntes det bara en gång när jag fastnade i mattskarven. Marina började nästan gråta för det var så vackert :')


Sen kl 14 Dansade vi igen fast den här gången körde Mattias och Fredrik buggen. Homosexuella gifter sig ju oxå liksom.


Kl 15 skulle vi inte dansa egentligen men det var så mycket folk innan modevisningen så Fredrik kom på den geniala idén att NU ska vi dansa. Bara det att Saga och Mattias hade åkt hem och jag och fredrik hade aldrig dansat tillsammans. Men vi sprang upp och dansade en bugg som hette duga. Jävlar! va bra det gick. Det kändes som om vi hade värsta koreografin och tränat på den i hela vårt liv :)


Stressig som faaan men rolig dag. Sen skulle vi hämta JonKalkon vid busshållplatsen vid raggarn för han hade varit på badet. Då äre nåt stolpskott som försöker vända och backar så han har halva fronten ute i vägen. Så inget såg vi och det tog väl 10 min. Sen skulle vi äta och först då kunde jag slappna av på hela dagen och sen var det bara till att skynda sig till Storsjöteatern för att titta på Musik Direkt och heja på banden. Bröt ihop som alla de senaste dagarna och sen var det bra.



Ja, jobbig, stressig men rolig dag! Det hände ju saker hela tiden iaf :)

Neeej

Det finns så mycket jag kan göra i skolarbete här hemma men allt tänkande gick åt till att laga mat. Nu vill jag sova men så fort jag slappnar av börjar jag hosta. Bajs oxå, vill inte bli sjuk. Igen.


Dricker te och hoppas på det bästa!
Musik Direkt i morgon och på lärdag är det dansuppvisning på G3. Bara hoppas att det går över...

Tack okände man!

I morse hade jag så ont i huvet så jag låg och skakade i sängen, men eftersom det var audition och jag inte skulle ta mig in till stan senare och jag vill inte svika ensemblen så åkte jag ändå. Det gick bra, halsontet försvann efter ett tag på skolan och jag var bara trött och ont i huvet.

Vi gick på audition och gjorde det vi skulle. Det kunde definitivt gått bättre, men det gick ändå hyfsat. Sen skulle jag vänta på att få sjunga det jag skulle göra själv men det tog så himla lång tid och efter 2 timmar gick jag hem. Tänkte jag skulle gå ner så jag hann med bussen hem men jag hann inte ens över vägen. Jag kände att det började svartna men jag, min dumma gås, fortsatte gå och vips så hade jag svimmat mitt på vägen.

Jag låg nog där i nån minut innan en underbart snäll okänd man kom och väckte mig och kollade så jag var okej. Det var låst till skolan och jag tänkte inte ens på att ringa hampus eller nån annan som jag visste var därinne så jag gick till parkskolan för att få upp värmen lite. Efter ett tag kom ettan och jag åkte till busstorget. Gick och köpte en drickyoghurt och när jag drack den pirrade det i hela kroppen huvet, jag blev mer illamående och kände mig jättekonstig.

Jag åkte hem när bussen äntligen kom och gick upp för backen, vilket tog betydligt längre än det borde och brukar. Men jag kom hem! och då åt jag en macka. Nåt mer vågar jag inte äta nu, då lär det komma upp.



Ja, typ så har dagen sett ut! :D

Influensa?

Nu har jag varit såhär konstigt trött och ont i huvet, halsen, kroppen och hosta ett bra tag. Men det blir som inget mer. Febern går upp och ner hela tiden och jag behöver sova typ ständigt.




Jag och mamma har precis ätit. Ett projekt i sig men det gick. Trevlig pratstund och nu ska jag göra klart arlarbetet. Sen en välbehövlig dusch :D


Hur jag mår nu ska jag inte ta upp

Det har hänt en hel del sen sist! Vi hade kanske den bästa klasskoncerten någonsin i torsdags enligt några säkra källor och det kan hela ESMK09 vara stolta över! Förra året var det väldigt mycke dötid mellan låtarna då man faktiskt inte alltid kan lita på teknikens under blandat med MYCKET nerver. Men i år var alla superbra och trots några missöden med mikrofoner som åker ner och gitarrer som inte hörs blev det bra! :D

Bra jobbat gubbar!






Och på alla-hjärtans-dag, vår 4-årsdag, förlovade jag och Simon oss :) Vi åt på Indisk restaurang med förrätt, varmrätt och efterrätt och kl 19 bytte vi ringar. Mysigt!
Puss på dig älskling <3

Myndig på riktigt!

Tack för alla fina gratulationer och kramar och presenter! En rolig dag som snart avslutas med ett bad :)
Jag har fått:
Massa pengar!
Trosor av Hanni
Handkräm
Bodybutter
Superbra läppsmörj
Brun-Utan-Sol
Läppbalsam
Sånhärgrejmansätterpåfoppatoffeln
Och hur mycket goa grattishälsningar och kramar som helst!
Tack så mycket !
1700 kr, parfym, tvålmassa, svinborste och presentkort på Fin InUnder fick jag av Simon Älskling Gunnarsson! Jag blev så glad när jag läste kortet han köpt åt mig;
Det finns 2 sorters människor i världen. De som tycker att du är alldeles fantastisk..
Och så de som inte lärt känna dig ännu!
GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!
Så himla gulligt :')
Älskar dig! ♥

Tack för den

Jag vet att man blir sjuk. att saker händer och att det nästan aldrig blir som man tänkt sig. Därför ville jag börja träna redan förra terminen till klasskoncerten. Sen är det ju kul att ha något färdigt då man aldrgi kan veta vad som dyker upp. Ja, iaf så frågade jag ifall vi skulle börja träna för som sagt så vet jag att man blir sjuk och så. Men ingen annan ville det. Och nu är det inte säkert att jag kommer få vara med.
Känns ju så jävla kul. Fan.

Emma Äger Scenen Marklund

Igår var jag på skolan och mådde rätt okej förutom halsen. Men sen när de andra hade historia då jävlar slog huvudvärken till. Uscha. Jag gick till vilrummet (inte vilorummet, som Mildred var noga med) och somnade en stund. Kära nån va skönt det var! Sov i 20 minuter kanske för Simon ringde och väckte mig och det ver tillräckligt!
Jag beskrev just allt vi gjorde i detalj men en liten knapptryckning och allt försvann :'(
Så nu skriver jag bara att jag och Hanni åkte och kollade på stan, sen kom Simon med kababräcern och vi åkte på Daffys. Har aldrig ätit där förut men jävlar vilken god sallad! :D
Sen åkte vi runt och raggade lite, köpte dumleblizzer på max (MUMS) och åkte tillbaka till pc för att titta på Emmas Projektarbete! Madhouse hette föreställningen som innehöll både dans, musik och coola ljuseffekter.
Måste ju bara säga att Emma Marklund ÄGER scenen! Jag förstår inte hur hon gör, hon bara älskar det hon gör och får mig att rysa gång på gång, vad hon än har för dans! Jag hoppas hon fortsätter för hon kommer lyckas inom dansen! Underbart.
Sen åkte vi till Dawes för Simon skulle dansa Hiphop RAW, den mest avancerade och mest krävande hiphopen dom har på Dawes och det såg så kul ut! Jag skulle aldrig få till det där så snyggt som dom gjorde! Simon bara hängde med han :)
När vi kom hem kunde jag inte kontrollera mina ben. Så sjukt jävla läskigt! Dom bara vek sig när jag försökte stå och gå var ju bara att glömma. Med lite hjälp från Simon tog jag mig in så jag kunde dricka vatten. Hade nog ganska hög feber oxå, kändes som så. Nej den var inget trevligt slut på kvällen. Men innan var det hur mysigt som helst! :D

Vem vare som kasta grönsaker, ey?

Att vakna på morgonen
Genomblöt av svett
39 graders feber
Ser jag verkligen rätt?
Huvudet bultar
halsen likaså
Törstig och kissnödig
Så jag måste på toa gå

Ja, så såg min morgon ut. Blev ingen skola idag. :(
Kurerar mig idag så jag kan gå i morgon!

"Livet är inte så lätt alla gånger"
Nej det vet jag, men ska jag säga att allt är en dans på rosor därför eller? subba

RSS 2.0