Dag 8 - Mina favoritskor

Mina Änglar och Björn Borg-skorna står på delad förstaplats. Kan lägga upp bilder på dom sen kanske. Dom är hur som helst underbara på sitt vis och jag kan inte välja vilka som står högst. Mina Änglar är supersnygga svarta högklackade skor som jag har vid typ varje scenframträdande eller någon annan tillställning som är mer uppklätt. Björn Borgisarna fick jag av Simon i somras. Dom har hög kilklack och är vita med turkosa detaljer. Så himla sköna och snygga är dom! :D

Sara, vad som blev av 8 och 9 är helt enkalt att jag haft annat för mig! Typ vila och.. äta och vila. Och cykla. Japp! Men det verkar som hjärnskakningen har lugnat ner sig nu :) Wiiie
Var en sväng till Krokom med mamsen och lämnade kläder i nån välgörenhetscontainer utanför Bygg och färg. Sen gick vi in på Bygg och färg. Sen åkte vi till Krokomsporten och gick ett varv på elkedjan och sen till kläddax. Himla ofräsch lokal dom har! Man får ju ont i huvet bara man går in där. Men hur som helst så hittade mamma en kort kavaj som hon ska ha på körslaget och jag letade bh. Men fanns det storlekar då? NEJ! blir så lej. hihi det rimmar :)
-
Ni får ha det så bra mina människovalpar! <3

Dag 7 - Bloggfavoriter

Den jag läser förutom dom jag känner är ginas blogg (anagina.blogg.se). Men jag läser inte så mycket bloggar. Men ginas videobloggar är ju stört roliga :D

Det går sakta men fasen så säkert! Hoppas jag...

Dag 6 - Dåliga vanor

Jag gör illa mig för mycket, äter för mycket av allt och jag är en "alltelleringet"-person, det finns som inget mellanting.
Och jag har gjort det igen! AAAAaajje
Världens bästa! Istället för krockkudde har man en spik som sticker ut ur ratten. Assmart ju! Då vill ingen krocka :)

Dag 5 - Det här språket vill jag tala flytande

Jag skulle vilja prata arabiska eller jugoslaviska. Bara för att kunna förstå vad dom säger, hihihihi! :D

Har inte hunnit skriva men jag tror ingen lider av det! Idag och igår har vi flyttat ur lägenheten i Nälden. Nu är det bara städtjosan kvar! Så himla skönt :) Även om det är fett jobbigt så är det inte lika jobbigt som att tänka och packa och bära saker hit och dit och överallt! Och HERREGUD va mycket grejer jag har! Helt sjukt att det fått plats :O Eller ja, det fick väl inte plats egentligen, allt låg utspritt över hela golvet på slutet :p Men kläder, det har jag då verkligen!


Ha det så bra människovalpar! <3

Dag fyra - Favoritsaker

Mobilen, handsfree, förlovningsringen och ögonfransböjaren. Jag har säkert glömt något men just nu är det mina favoritsaker. Kanske te oxå men det känns inte som att det är nån sak.


Gun Eriksson, snälla nån vad många roliga historier hon har! Helt sjukt x)

Hihihihi:

En dag kallade prästen in alla de 100 nunnorna i klostret:

-Jag har hittat en kondom i klostret, sa prästen.

99 nunnor ÅNEJ!! 1 nunna HiHiHi.

-Den var använd, sa prästen.

99 nunnor ÅNEJ!! 1 nunna HiHiHi

-Det var ett hål i den, sa prästen

1 nunna ÅNEJ!! 99 nunnor HiHiHi

Hahahaa!

En 80-årig man är på sin årliga hälsokontroll och läkaren undrar hur han

mår. Mannen säger att han aldrig mått bättre och berättar att hans 18-åriga fru är gravid med hans barn.

Läkaren tänker en stund och säger sen:

- Låt mig berätta en historia;

Jag känner en kille som är hängiven jägare. Han missar aldrig en jakt, men en dag råkade han ta med sig ett paraply istället för geväret. Så står han där i skogen och mot honom kommer en jättelik björn. Han höjer paraplyet mot björnen, kramar handtaget och vet du vad som händer?

- Neej, svarar mannen.

- Björnen föll ner och dog.

Den gamle utbrister: Nej, det är omöjligt! Någon annan måste ju ha skjutit björnen.

- Det är ungefär dit jag vill komma, svarar läkaren.


Dag 3 - Mitt favoritland

Jag har bara varit i Sverige, Frankrike och Irland och då såg jag inte så mycket av själva landet. Men jag skulle hemskt gärna åka till Mallorca och USA. Måste jag välja blir det USA :)

Bella stop it! Niff niff

Idag jag inte må så värst bra. Är förkyld och har ont i hela ryggen och nacken. Så idag ska jag dricka te och titta på film. Och packa. Det måste jag göra! Sen kommer jag skert scrolla upp och ner på facebook alldeles för länge men jag ska försöka att inte göra det. What's the point liksom!
Nu vet ni vad jag har för mig för kul idag :)



Ha det gött sålänge människovalpar!

Dag 2 - 3 saker du inte vet om mig

-Jag tycker det är kul att titta på apoteket
-Min dröm är att ha en pingvin och ett lodjur
-Bland det värsta jag vet är att inte veta
Som till exempel idag. Jag kom till VTC, bytte om till svetsvänliga kläder, satte mig och väntade bara för att upptäcka att lektionen är inställd. Stod där som en retard och väntade troget på att läraren skulle dyka upp. När de fyra andra som kommit dit gick, då gick jag oxå efter ett tag.
Då hade jag pallrat mig iväg från den supersköna och varma sängen med en spärr i ryggen, ett ben som varit bortdomnat och gör riktigt ont, ont i huvet och ont i halsen. Kul liv. Nej. Nu har jag gjort lite PA istället men det gick inge bra. Så jag bloggar lite och nu ska jag äta.
Adjö människovalpar.

Dag ett

Min favoritserie:

Jag har ingen direkt favorit men eftersom vi har laddat hem och jag älskar How I Met Your Mother så får det bli den. Har inte tid att titta på tv annat än på helgerna och då tittar jag hellre på film eller gör något annat :)

Puss på er människovalpar! <3

En lista

Jag tänkte köra en lista! Snodde den av Saga :D

Dag 1 - Min favorit serie
Dag 2 - 3 saker du inte vet om mig
Dag 3 - Mitt favoritland
Dag 4 - Favoritsaker
Dag 5 - Det här språket vill jag tala flytande
Dag 6 - Dåliga vanor
Dag 7 - Bloggfavoriter
Dag 8 - Mina favoritskor
Dag 9 - Favorit band
Dag 10 - Min bästa vän
Dag 11 - Min favoritbutik
Dag 12 - Så här är jag i skolan
Dag 13 - Favorit bok
Dag 14 - En person som alltid gör mig glad
Dag 15 - Mitt drömyrke
Dag 16 - Bästa resan
Dag 17 - Det här får mig att skratta
Dag 18 - Favorit stad
Dag 19 - Bästa filmen
Dag 20 - Min första tanke när jag vaknade idag
Dag 21 - Det här drömde jag om i natt
Dag 22 - Så här kommer jag vara som gammal
Dag 23 - Vad ska mina barn heta
Dag 24 - Mitt favorit ställe
Dag 25 - Någon jag vill träffa just nu
Dag 26 - Barndomsminne
Dag 27 - Min musiksmak
Dag 28 - Mina rädslor
Dag 29 - Dagens klädval
Dag 30 - Bästa tidsfördrivet

HOPPAS!

Guuuud vad jag hoppas på att vi får lägenheten! Jag ringde och sa att vi var intresserade att hyra den, att vi har råd med den, och han skulle höra av sig om några dagar hur det blir. Så håll tummarna för oss!
Den var så himla mysig men ändå inte liten. Sjukt stort badrum och hur mysigt kök som helst. Åååh, jag borde inte, men jag kan inte hjälpa att tänka hur mysig vi skulle kunna göra den! Nej jag hoppas verkligen och han sa själv att det kändes bra att hyra ut till någon som han har något slags band till och i vårt fall är det Per-Anders som är länken. Så ja, som sagt, jag, eller vi HOPPAS!!!

Nu ska jag ta det lugnt en stund för min rygg inte vara glad på mig. Kanske lägga sig i soffan och äta misslyckade mockarutor och titta på tv? Ja, det läter som en bra idé! :D

Adjö mina söta människovalpar!


Det kommer bli bra, jag vet det nu <3

Sjukstuga

I morse kunde jag knappt andas. Täppt i näsan och svullen i halsen. Så jag tänkte att nej, ingen skola och absolut ingen träning idag!  Synd bara att idag skulle vi prova studentmössor och ikväll skulle Emma, Hampus och Sara följa med mig och Hanna på friskis och träna. Skitkorv. Men det är bara att gilla läget. Man kan ju alltid sticka strumpor eller spela gitarr eller typ dricka te i massor! Jag har i alla fall ingen feber, det är skönt!

Nej nu ska jag koka mer te och äta allt med c-vitaminer. Och kissa! Hjälp!


Ha det bra människovalpar <3

Hanna!

Tack världens bästa Hanna för att du finns och att jag kan prata med dig om precis allt. Du är så himla söt och fin och vänlig och ja, hur underbar som helst! Allt känns så mycket bättre och klarare på något sett när jag pratat med dig. Du vet alltid vad du ska säga och det jag vill säga är att jag helt enkelt älskar dig.

Puss och godnatt min fru och alla andra fina människovalpar <3

Restarbete och mat

Jag har tränat minst en timme varje dag nu i veckan så nu mäste jag vila i helgen. Hittills har jag drömt äckliga drömmar, planerat skolan, tog en liten promenad, gjort skolarbete, ätit supergod sallad, fortsatt med skolarbete, ätit korv och världens godaste potatismos och vitkålssallad, mera skolarbete, duschat och kanske att det har slunkit ner lite choklad i min mun mellan varven ;)
Så jag känner mig nöjd med mig själv. Jag  var sugen på att köra zumba men det är viktigt att kroppen får vila när man tränar. Sen är det ju ganska skönt att vara stilla oxå.


Igår kvälls fick jag kanske världens skönaste helkroppsmassage av min supergulliga älskling! Åååh, det kunde inte kommit lägligare. Tack igen hjärtat <3


Nu ska jag lägga en ansiktsmask medan håret får lufttorka och sen beger jag mig mot varmare breddgrader. Nej till Simon i alla fall. Haan är varm :)

Ha det så bra människovalpar! <3

RSS 2.0