alltid

När väckarklockan ringde kl 4.30 vände simon sig och höll om mig och mumlade "du får inte gå". Och då blir man ju jättesugen på att kliva upp? Men hur som helst var jag tvungen :( buhu.
Nu undrar jag hur jag ska ta mig ner till bussen och sen från sjukhuset till skolan utan att somna..

gadnåm

Ja, så har ännu en måndag passerat. Jag var glad och ja, jag hittade en massa på stan med älskade Hanni! Massa skolsaker som jag länge velat ha, leggings, linnen och en nyckelring som var SÅ Simon, så jag köpte den till han:) Måste även nämna den underbara mjukglassen efter det långa bankbesöket <3 
Jag ska ju göra sömn-EEG i morgon kl 7.45 på sjukhuset, alltså kolla hjärnaktiviteten. Med sömn menar jag sömn. Jag ska somna under undersökningen. Med en snygg silikonmössa, typ späs i håret och elektroder med massa sladdar till en dator. 
Och eftersom jag ska sova får jag bara sova 4 timmar i natt. Men jag är redan trött och grinig. Vill bara sova. Massage hade inte heller suttit helt fel. Men sova får jag nog göra i graven. Eller nåt.
Massagen däremot ser jag fram emot ;)

Sen förväntas jag vara pigg och alert på skolan när jag inte ens orkar med fast jag sovit en hel natt. Daah.
Men nu ska jag inte klaga mer, det kan alltid bli värre.


Jag tror inte du förstår hur mycket jag älskar dig<3

styggheite

" Rar? Han knullar spyende tjejer! "
Fin film jag tittar på....

Jag har desperat behov av att umgås. Det var så roligt i Estockholmo! Gosh, vad jag saknar det :) Sova med vänner, vakna med vänner, äta frukost med vänner, göra stockholm osäkert med vänner, mysa på kvällen med vänner och slutligen somna med vänner. UNDERBART var det. Att vi fick precis allt var ju inte heller helt fel. Jag tog verkligen med mig rätt personer <3
Och ja, det kommer ett inlägg om stockholm. Det är så mycket att skriva om så det tar sin tid bara :)

Nu sitter jag här, mår illa, halvt trött, mensvärk och tittade precis på nån äcklig film där dom styckade folk samtidigt som dom misshandlar varandra i lägenheten nedanför.

Wiiie :o)

Fick ett stort kuvert med grejer till stora staden idag :D Ååååh, nu är det inte långt kvar :D
En lite mindre bra sak med denna dag var att i morse när jag hade ätit frukost mådde jag så illa att jag sprang till toan. När jag inte spydde klädde jag på mig jobbkläderna och så kom illamåendet tillbaka. Jag reste mig lite för fort och mitt i hallen svimmade jag och slog bakhuvet i garderoben. Aj. Så det snurrar fortfarande lite men det är mycket bättre än det var. Tur det inte blev värre iaf!
Men jag kunde inte jobba :( Vill gärna jobba för det är så kul men lycka till att cykla när det känns som att gå i lustiga huset..
Simson trodde han började kl 15 idag så han tjurade och var uppe till 3 i natt. Men icke! haha, han blev väckt runt halv 8 i morse :) hihi :')
skadeglädje<3

.....

Visa elektron suger pitt. Gaaaaaaaaaaaaaah. 
Skulle handla efter jobbet, och jag hade över 300 på kortet. Men det hade avmagnetiserats eller nåt sånt. Och det gick inte att knappa in siffrorna i kassan heller tydligen, bara för att jag har det där kukbögbläiga kortet. Och inte kan jag föra över pengar till något annat. Bra. Nej usch

Galet rolig helg!

Den här sommaren är den bästa jag haft än så länge! Jag har haft fullt upp hela tiden, bara någon enstaka dag då jag inte gjort någonting :)

Dans på fröjdholmen
Peace&Love
Stockholm
Broder Matteus kom hit
Tjejkväll hos Madde
Stan med Hanna och Sara
Uttring med Simon, Jon, Pär(el Per?) och Björn
Yran- Försäljning av öron proppar med Hanna

Och säkert nåt jag inte kommer på just nu i skrivande stund.. Jag har haft så sjukt jävla roligt och det tackar jag mina Kära vänner och min Älskade familj för.
Sen kommer ju listan fyllas på när vi åker till Estockholmo och grönan och allt vad vi hittar på! :D

Och OJ va roligt jag och Hanna hade på yran som öronproppsförsäljare! Hahaha, vi försökte sälja öronproppar till Ewert Ljusberg men han ville inte ha... Fast jag hade väl inte väntat mig annat. Han var berusad på både det ena och det andra. Men surprise surprise! Näe. ;)
Vi träffade mycket roligt folk, vissa mer påträngande än andra. Jag fick kramkurs och Hanna skrek när hon hittade tanden som låg i Max jacka...........

jaa, mycket mer roligt har det hänt men nu ska jag göra mig i ordning för sängen :) Kom ju hem "sent" igår... Eller hur man nu säger? Hur som helst så efter lördagens yra kom jag hem kl 06 på söndagsmorgonen o.O Jag börjar ju jobba kl 8  och kliver upp kl 6 så det var lite knas med att vända tillbaka dygnet på några timmar ;)

pusshej<3

Sov gott!

RSS 2.0