att döda ett barn

Blä vad det suger att vi inte har word. Blir ju som svårt att göra dokument som jag kan skicka då. Så jag får la göra analysen nångång på skolan.
Har inte orkat skrivit i bloggen som ni märkt. Har varit så mycket i huvet. Jag börjar bli in i helvete less på att alltid ha ont nånstans. Är det inte nacken så är det ryggen, är det inte ryggen är det huvet. Huvet har jag mer eller mindre alltid ont i men är det inte nåt annat lyckas jag göra illa mig på nåt annat sätt, inte ramla i skidbacken som man kan räkna med, nej jag ramlar i liften på väg upp. BRA. Som sagt, blir jävligt leds.
Har gjort äckelflensostkukGeMu och fick som vanligt ännu ondare i huvet av det. DUMMA HUVUD!

Men en rolig sak! Karolina var ju här båda igår och idag :D Hon var friskare idag än igår, då det lät som att hon skulle kvävas i snor :S  Men iaf så sov karolina i vagnen medan jag och mor traskade iväg mot Vaplan och tillbaka. Jobbishbacke hem men det var mysigt :)

pusshej<3

amen

Fattar inte hur folk bara kan veta när man ska ställa sig upp i kyrkan, vad prällen ska säga och vad församlingen ska säga eller när man ska säga "amen". Vet inte varför jag skriver det nu, men det är något jag tänker på.

Mens + halsfluss + magsjuka. K U L ! Nej, inte så kul. Men nu så ska det väl för fasen bli bra nångång!

Ja, jag har ju missat så in i helvete mcket på dansen så jag får skuldkänslor. Varför vet jag inte men det känns som Tesen tcker att det är mitt eget fel att jag är sjuk... Eller ännu värre, att jag inte vill gå dit. Men men, what to do, Kan ju inte gå dit och spy ner dom direkt... och faktum är att jag vill inget hellre än att dansa. Men det känns samtidigt lite meningslöst att dansa i östersund när jag sett hur jävla bra dom utvecklas i större städer. Och jag vill inte ha en koreografi att träna på, jag vill lära mig teknik och bli stark och smidig genom dansen. När vi hade Markus blev jag det, men då var det fortfarande fokus på koreografin.
 
pusshej <3

RSS 2.0