Ajje...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJJE! Kan knappt svälja.. :( Dumma.
 
Blir fortsatt vila då, jävla skit. Ska nog ta mig en tripp till affären senare och köpa apelsiner. Alla c-vitaminer är varmt välkomna.!
 
You become what you think. Så jag tänker frisk. Energifull. Balanserad. 

Nej

Om jag skulle rekommendera andra att söka till Ålsta? NEJ. 
Det känns som att det här året är ett skitår och att personalen siktar för att lösa allt till nästa år. Dom tog in ett jävla stolpskott utan någon som helst talang till artistlinjen som inte fattar nånting och som bara tar en massa energi.
*Dom måste spara sjukt mycket pengar så vi fick knappt göra vår konsert för det skulle bli för dyrt och det har varit inköpsstopp hela förra terminen.
*Rektorn slutade för han fick ett bättre jobb så nu har vi ingen rektor.
*Vår sladd till högtalaren i artistsalen var trasig i en månad innan vi fick en ny och nu är mixerbordet trasigt men inget görs åt saken.
*Dom stänger gymmet utan att säga något för att dom blev sur att ingen gjorde som hon sa, men alla vet att hon sa en annan sak.
*Maten, som vi betalar över 2100 i månaden för, räcker inte till alla. Vi har middag mellan 16.15-17.00 men det händer alltför ofta att maten är slut tidigare. Som idag var den slut 16.40.
*På nygård (ett korridorsboende) är det antingen svinkallt eller hett. I helgen hade det varit 31 grader på Janines rum.
*Vi har inget varmvatten i stugorna sen igår morse. 
*Lektionerna är inte lika inspirerande som förut då det beror mycket på hur läreren mår vad vi gör för nåt.
 
*Temadagarna, där det är väldigt viktiga teman, är ett skämt. Idag hade vi rasism och vi frågade vad tanken med dagen var. "Att ni ska få samarbeta och reflektera på ett sätt ni inte brukar göra. En kul grej som inte är så lärarledd där ni får tolka fritt." Ungefär så lät det. Klumpigt och okänsligt om ni frågar mig. Rasism är något som ska tas på allvar och som man ska inspireras till att göra bättre, inte nåt man ska skratta åt som han menade. 
 
Jag känner mig förbisedd och blir inte tagen på allvar när jag kommer med synpunkter. Jag möts bara av stressad och irriterad personal som inte är villig att hjälpa. Stig (fd. rektorn) behövs. Han var bra. Lite för bra faktiskt för man märker verkligen nu hur det börjar rasa samman. 
 
Men nånstans måste dom förstå att vi betalar för den här utbildningen och om man hela tiden har hemlängtan bahövs det ännu mer för att man ska vilja fortsätta. 
 
Jag tar verkligen till mig allt. Det är jättebra i många situationer, tex när jag får korrektioner på lektionerna. Men i andra sammanhang kan det vara sjukt stor nackdel. Som idag. Jag hade migränliknande huvudvärk som förmodligen kommer från nacken så jag sjukanmälde mig och sov vidare i morse. När jag gick på lunchen var det väldigt mycket frustration över hur dagen var planerad (eller inte planerad) och när skoldagen var slut satt några kvar och diskuterade vad vi tyckte om skolan. Jag mådde rätt bra och kände inget speciellt agg mot skolan. Men när dom andra pratade om allt som inte var bra drogs jag med i den stämningen och ville helst bara skälla ut nån, Men vi har ingen att ta upp sånt här med längre. Och då jäklar blev jag oxå fundersam och började tänka hur det egentligen är här. 
 
Nä nu ska jag titta på roliga klipp och sova. I morgon har vi street hela dagen, yaay :) God natt!

Myshelg

Tåget hem var trasigt och vi stog still på en bro i över en timme. Åkte tillbaka till umeå för att byta till nästa tåg. Två timmar senare än beräknat kom jag hem till Fränsta. Lagom trött efter flera timmars ovisshet, ilska och oro.
Men jag och simon hade iaf en jättebra helg och det var så skönt att jag kom dit på torsdagskvällen istället för fredagskvällen. Då hade vi en hel dag extra och det är guld värt kan jag lova! 
 
Idag har varit en bra dag men jag skulle göra en Piképirouette och tänkte försöka göra dubbelsnurr. Tappade kontrollen över huvet i spoten och så knakade det till och jag blev helt knäsvag och huvudvärken slog till direkt. La mig och sov till middagen och när klockan ringde var jag fortfarande i drömmen så jag fortsatte sova tills jag hade drömt klart och då var klockan 20 i fem. 20 min kvar av middagen. Kravla sig upp ur sängen och släpa  sig till maten. Tur jag inte sov förbi den! 
Efter maten hade det mesta gått över och jag fick en impuls att öva. Så jag övade först duetten med Janine och sen hoppade jag hopprep och sjöng. Herregud vilken skillnad det är! Det går åt dubbelt så mycket syre då än när man gör bara det ena tydligen. Sen var jag tillräckligt varm för att göra en riktig långstretch. Gu så ont det gör! Men det är bara att le och härda ut. Som allt med dans........ Haha :) Nej men det är värt det. 
 
Nu ska jag se om vi har fått tillbaka varmvattnet! Hoppas!! 

6 dagar till 20

Vilket väder! Så fantastiskt att vakna upp (efter en vin&spelkväll med massa skratt och tok som alltid med familjen 5) och äta världsgod omelett, tejpa och linimenta(?) min stackars fot och sen dra på sig skor och ytterkläder för att gå. Gå i solen och samla kraft och bara njuta av vädret. Gå utan mål bara för att det är skönt. Och nyttigt. Se sjuttielva skotrar och ännu fler skoterspår. Känna skoterdoft och höra skoterljuden komma närmre och försvinna. Helt jävla underbart! Gick till en bro där det är jättevackert. Tog nästan två timmar att gå dit och tillbaka och på hemvägen mötte jag frida och johannes som skulle äta pizza. Så jag vände och följde med och tog en pizza. Smaskens. Jag är fortfarande mätt så här 5 timmar efter :p Får äta nåt litet så inte kroppen blir alltför ur balans imorgon när det är massa dans. Nu ikväll har vi tittat på Bounce -Live på nalen. Gaah dom är så bra! 
 
Måste berätta om i fredags. Då hade vi street med Jessica. ÄNTLIGEN! Jag älskar dom passen. Man bara köttar för allt man är värd och lite till och magstyrka till en låt där det ända dom sjunger är One, two, FUCK YOU! då jäklar tar man i det där lilla extra. Värt att kolla in den om ni gillar clubmusik och vill ha det där lilla extra. Jessica sa innan: Varning för vältränad mage. Det var blodigt, vidrigt, sjukt jävla jobbigt. And I Loved It!!! :D
Hon är verkligen en inspiration
 
Nu ska jag dricka mitt honungste och skriva karaktärsanalys. Sen blir det nog en tidig kväll. Vill att det ska gå fort tills fredag för då får jag åka hem och på lördag fyller jag 20!!! Sjukt

du&jag

Det här med distansförhållande är inget för mig. Att gå från att vara upp i varandra dag som natt till att träffas vissa helger, det tär. Varje vakna stund saknar jag min man. Min klippa. Han som alltid funnits vid min sida och som är den första jag berättar saker för. Han som tagit emot så mycket skit och som kan såra mig som få andra. Han som accepterar mig för den jag är och vill hjälpa mig med allt han kan. Han som jag älskar så. Min Simon.
Du&Jag

RSS 2.0