Tisdag=varuleverans

Aldrig trodde jag att jag skulle säga detta, men att jobba i butik är fysiskt ansträngande. Förut har jag tänkt att de bara står i kassan och pillar lite vid läsken. MEN så fel jag hade där! Alla varor man kan tänka sig kommer på tisdagar och då är det full rulle hela tiden. Jag prickade av en stor fel pall med drickor av alla de slag och fyllde på i kylarna ute i butiken. Resten radde jag upp på lagret. Hur som helst så tog det halva arbetsdagen, och då fick jag ändå hjälp med flera backar. Och tungt var det, men då får jag ju muskler iaf ;) HEHEHE

Jag fick sortera och pricka av tobak och jag fatta iiingenting... :p Fanns ju hur många konstiga sorter som helst och rund smak, med och utan filter och menthol och inte och 19st och 20 och 25-pack och herreGU va mycket man skulle tänka på! Men dom tyckte det var bra att jag inte fattade :)

Jag har redan fått värsta benmusklerna :D Undra hur det blir efter tre veckor då ;D
Och Berit går som ett spjut <3


Första dagen avklarad

Det var ganska roligt på statoil. Arbetsuppgifterna var lätta och trevlig personal :) Sommarjobbare får väl inte de roligaste uppgifterna men det är skitsamma bara jag trivs. Tyysche je da ;) MEN! jag glömde lunchen så jag trodde jag skulle stupa på cykeln på väg hem. Men nu har jag ätit och badat (för kall av regnet var jag) och funderar på att sova en skvätt.

En sak till, äntligen har jag en cykel som går som den ska och inte låter konstigt :D Tack mammi :) Så nu kan jag cykla till och från ytterån utan problem! :D
Berit heter hon <3


jahopp

Ja, nu glömde ja bort vad jag tänkte skriva... BLÄ

Men jag kan ju  berätta att det var roligt i estockholmo och att Melisia verkligen tycker om att bada :)

Gu va trött jag är, och det är nog den dumma filmens fel. Det var nån läskig på ettan och töntig som jag är har jag ingen större lust att ligga och fantisera om gubbarna och djävulen som kommer och kväver mig. Nej tack, jag sitter uppe ett tag till och kollar på nåt program om hur dom tror schitzofreni uppstår. Ganska intressant att det oftast händer i puberteten..

Jo, i förrgår åkte jag till Madde för att fira hennes 18årsdag i efterskott. Fick äntligen träffa Mi och Jennifer oxå :) Längesen sist. Vi åt tacos och surrade om allt möjligt och sen tittade vi på prinsessan och grodan. Fast det var bara Madde som såg hela filmen, vi andra somnade i en hög i soffan ;) Så gick vi och la oss.
Jag och Mi sov i Maddes föräldrars rum och hennes mamma hade glömt mobilen dr så vi blev väckta av larmet kl 4.30. Haha, innan vi fattade vad det var! När vi fått av larmet somnade vi om och vaknade kl 8.30. Jag hade hemsk huvudvärk som höll i sig hela dan och jag har fortfarande ont men absolut inte lika mycket. Lite läskigt är det men aja, det läser sig!

Nu ska jag lägga mig och läsa en braig bok jag fick låna av Sara, "Snälla pappa, nej" heter den.

Aj, aj

Är i Vällingby hos syster Sara och är barnvakt åt Melisia. Men efter en och en halv dag känns det att huvet inte är som det ska. Jag är så trött så jag skakar och har ont i huvet. Gaaah, vet inte vad jag ska göra. Dricker ju vatten som en kamel men det är ju inte så roligt att springa på toa en gång i kvarten heller, speciellt inte när Melisia går på upptäcksfärd i kattlådan.

Nu sover hon med far sin, och det är skönt att jag inte behöver få henne att somna iaf :)

Haha, i onsdags, när jag skulle hit, var jag lite tveksam till om jag skulle orka ta hand om henne från kl 7 till 18 med motiveringen att "jag har ju inte alla hästar hemma". Det tyckte mamma var jätteroligt och satt och skrattade och efter en stund sa hon "en och annan åsna kanske, hihihihi".
Haha, höga tankar min mor har om mig ;)

RSS 2.0