Migrän

Fick världens migränanfall igår. Det började med att jag inte åt riktigt i förrgår. Jag trodde inte jag skulle hinna äta lunch för vi skulle handla och sen skulle jag träna. Så det blev en påse måltidsersättning.........
När vi skulle handla höll jag på att ramla på en bil för balansen och synen bara försvann ett tag. Inne på affären såg jag jättedåligt. Inte suddigt men liksom smalt som i en tunnel och det runt om tunneln var som när det ryker från marken när den är jättevarm, vågigt eller vad man ska säga.
När jag tränade gick det ganska bra förutom att det svartnade för ögonen ibland och jag fick lite ont i huvet. När jag gick hem blev det bättre ett tag men bitvis kom tunnelseendet tillbaka. Tänkte faktiskt inte så mycket på det, jag ville bara ha mat. Mmmm, cheeseburgare när jag kommer till stan, lurade jag mig själv med. För inte skulle jag köpa nån sån heller! Istället gick jag på Hemköp och köpte rökt skinka och bananer och så och när jag kom hem gjorde jag omelett. Gottgott men jag hade fortfarande ont i huvet.
Gick och la mig och vaknade kl 10 dagen efter med lika ont i huvet. Tänkte att det är nog för att jag är hungrig så jag åt fil och flingor. Jo, lite bättre blev det! Men en stund senare kom det tillbaka. Så jag gick och la mig. När jag vaknade hade jag ännu mer ont i huvet.
Jag tänkte strunta i det och gå och shoppa som planerat men när jag skulle dra på mig jeansen försvann hela synen på vänster öga och då kände jag mig dum som inte tänkte på det innan. Migrän alltså. Anfallet kom som på beställning direkt när jag svalde tabletten. Jahopp, då var det bara att gå och lägga sig då. Tänkte att om jag vilar nu blir det säkert bra så jag kan shoppa senare. Meen, det blev värre och värre.
Efter kanske 8 timmar spydde jag och då släppte det mesta. Det var så himla skönt! Men då hade jag absolut ingen energi i kroppen så jag låg bara och skakade. Visste inte om jag frös eller inte. Men jag ville ha julmust. Så Simon gick och hämtade det. Och gott var det. Men glaset var för tungt för att hålla upp så han fick hjälpa mig med det. Kändes sjukt patetiskt att dagen innan hade jag kört bodypump och nu kunde jag inte ens hålla ett litet glas, haha.
Sen åkte vi på maxi och köpte ost och lite annat och sen på max. Strips var helt underbart. Och coca cola. Och glass med chokladsås! Och hamburgare.... Ja, det var helt underbart att känna att det blev lite bättre efter varje tugga :)
Idag är jag TRÖTT. Dissade saffranslängd som doris och lars hade med sig. Så jag ska ta en lång skön dusch fixa mig lite innan vi åker iväg.
Gott nytt år alla!

Nya sängkläder

Sov så himla gott i natt. Alldeles nya sängkläder som vi fick i julklapp. Det kan inte finnas nåt som är bättre än att lägga sig i ett svalt rum, i en skön säng med nytvättade sängkläder. Nej, just nu finns det inte mycket som klår det för jag är så himla trött på kvällarna. Inte för att jag degat utan för att jag gjort något under dagen och det känns riktigt bra i kroppen.
Idag följde jag med och köpte in mat och pynt till nyår. Gud vad jag hoppas att det blir bra! Annars tänker jag lägga ner det här med att träffa folk på lite större tillställningar. Är inte sjukligt pepp just nu men som sagt så är det ju oxå kväll. Att jag var på bodypump och efter det flex gör nog inte saken så mycket bättre heller. Jag är glad, men vill bara duscha och gå och lägga mig i de fräscha sängkläderna :)
Nej, det här kommer bli kul! :D
Måste ju berätta att jag nog gjorde den godaste omeletten någonsin när jag kom hem från friskis. Med rökt skinka och riven ost. Mmmmm, gottigott!

Innedag

Idag är jag trött. Men ändå pigg. Ni vet som det kan vara när man är förkyld. Ganska pigg och får lust att storstäda hela lägenheten men bara man diskar blir man anfådd. Så är det för mig idag. Jag håller på att tvättar och försöker städa bort i lägenheten men när det är tre jobbiga trappor i vanliga fall så är det tre vidriga trappor nu. Det gör så ont i lungorna och jag måste hämta andan efter halva vägen. Ta det inte som att jag klagar eller så.
Jag tycker det är lite kul att det kan vara sån skillnad från ena dagen till den andra. Igår var jag ute och gick över hela stan och till frösön fram och tillbaka. Och idag blir jag anfådd av att diska. Hahaha, skrattretande :)
Men jag är glad! Jag fick äntligen sova ut och ifall det var någon storm i natt oxå märkte jag inte av den. Nu blåser det ute och jag tycker det är så mysigt att vara inne och dricka te och mysa medan det ser kallt och blött ut ute. Att det är gott te gör det hela bara ännu bättre :D Det enda jag behöver göra är att gå till dollar och köpa sköljmedel.
Ha en fin dag alla människovalpar =)

Dumma helger

Tänkte gå på spinning idag men eftersom det är helg så hann jag inte med bussen. Men men, då blir det Jympa istället! Nu ska jag vila en stund innan jag går till friskis. Det är ganska drygt, men riktigt skönt att gå dit! Hungrig och kissnödig är man när man kommer hem ;)
Jag hade gått ner ett kilo till men jag gissar att det är muskler eftersom jag fasen inte gjort nåt på flera veckor. Och eftersom jag ätit sjukt mycket julmat och julgodis så har jag inte blivit nå smalare, men heller inte större! Så nu ska vi se till att det blir någon ordning på det. Jag gillar muskler. Då kan man äta mycket mer utan att det händer nåt :D Wiiiie, hahaha.
Ja, jag älskar mat. Men jag älskar träning oxå! Så jag får se till att jag tränar och vilar och äter rätt så jag kan fortsätta med det. Så, nu ska jag vila!

Så mycket bättre

Inatt försökte katten i Kaxås ha ihjäl mig. Hon hoppade upp på bokhyllan som var precis bredvid madrasssen jag sov på och hade jag inte vaknat av att hon rev ner grejer hade den nog tippat över mig. Det hade varit mindre trevilgt.

Sen när jag vaknade satt både mamma och Pär-Anders och åt frukost. Dom skulle egentligen ha varit i kyrkan i ottan men mamma fick nåt astma-liknande anfall inatt så hon inte kunde andas så dom stannade hemma. Kändes väl inte allt för angeläget att åka och sjunga då... Hussa =(
Sen åkte jag till Vaplan och öppnade och gav paket till familjen Gunnarsson och nu sitter jag och skriven på Jons nya dator. Jag vill oxå ha!!! Riktigt snygg är den.
Allt känns lite lättare nu. Tror faktiskt det hjälpte väldigt mycket att vara i kyrkan och be medan Pär-Anders sjöng så vackert så jag blev tårögd. Ja. jag erkänner. Jag ber. Men jag vet inte till vad riktigt. Det känns bara bra att släppa iväg sina bekymmer ibland så får någon annan ta hand om dom. Det känns som att jag får större perspektiv när jag tänker mina tankar som om jag skulle sagt dem högt.
Men ingen annan behöver få reda på vad det är jag ber om och det är så himla skönt.
Nu ska jag testa sova. Hoppas det går lite bättre inatt nu när jag inte kan få några bokhyllor över mig. Hehe
Sov sött allesammans och hoppas inte husen blåser bort inatt nudå. PUSS

God Jul!

Idag har jag ätit. Massor! Och kokat knäck. Och ätit knäck. Hahaha jag tror jag ska gå ut och gå en sväng innan jag och mor åker till Alsen på midnattsmässa. Mamma ska sjunga :)

Nej men God Jul på er allesammans! Jag ska ta lite mer knäck och sen ut och gå. Så det får plats mer knäck och julmat =D

punkt

Huvet är så fullt med tankar. Så fullt att det står still för det finns ingen plats att fara omkring på. Vet inte vad jag vill, hur jag ska göra och har ingen vidare lust för julen. Jag vill ingenting just nu.
Anus.

Pyssel

Efter en riktigt tuff period med lite sömn och mycket stress och gråt har jag blivit sjuk. Febern blir högre och högre och snart kan jag bara prata i det högre registret, det jag sjungit i den senaste månaden och jättemycket den senaste veckan.
Men, jag är sjukt jävla stolt och glad att min sista luciakonsert med pc-kören också var den bästa jag varit med på! Riktigt bra jobbat gubbar.
Jag och simon gjorde nåt vi aldrig gjort förut. Vi satt på golvet och pysslade tillsammans! Så mysigt =)
Nu är simon och jobbar på Dawes så jag ska pyssla lite innan jag oxå går ner. Jag ska dock inte dansa, då lär jag svimma. Men titta i alla fall. Och hejja på dom andra.
Vet inte vad det här blev för inlägg. Febern fick tala lite men det mesta suddade jag bort så ni inte skulle bli alldeles för förvirrade ;)
PUSS & ADJÖ

idag är ingen bra dag

Ingen bra dag idag. Usch! Svimma 2 gånger, ont i huvet och grinat typ konstant. Nej, usch och fy. Tur jag har en så mysig och begåvad klass som bjöd på både musik och fika på Gamla tingshuset ikväll! Riktigt bra är dom :)
Men nu ska jag borsta tänderna och sen sova! Så jag orkar kliva upp imorgon och sjunga luciasånger i stora kyrkan. Tur man inte har så långt i alla fall, hehe.

Nej men godnatt kära valpar! I'll be back

Nyklippt

Jag har inte klippt mig på 9 månader och det var så tråkigt och slitet och bara hängde. Jag har tänkt flera gånger att jag ska klippa mig, men det är så mycket pengar att lägga ut på en sån liten grej som att få håret klippt. Men igår tänkte jag, Det här går inte, jag kommer bli skallig om jag inte klipper mig snart. Så på väg till skolan gick jag och bokade klipptid på en salong som heter IDUN och är gatan ovanför där jag bor.
Jag går förbi där varje dag men igår gick jag även in och bokade klipptid. Idag var jag dit. Kände mig sjukt välkommen och frisören och jag klickade direkt. Hon tvättade mitt hår även fast jag tvättade det igår, gick igenom varenda litet hårstrå och var riktigt noga. När hon hade fönat det gick hon igenom en gång till eftersom håret lägger sig annorlunda när det är torrt och sen fixade hon mitt hår jättefint :)
Bara det faktum att hon tog sig tid att verkligen gå igenom håret var jag riktigt imponerad över. Att hon sen fixade det kändes så himla lyxigt! De senaste frisörer jag varit till har kostat 300 kr men då har jag inte varit nöjd. De har liksom bara klippt och fönat och sen var det bara att betala och gå därifrån.
Men hon tvättade (vilket är det skönaste på hela klippningen), klippte exakt den frisyr jag ville ha, använde produkter, fönade, klippte mer, plattade, krusade i botten och lockade topparna. PLUS att hon varken pratade för mycket eller för lite. Jag kände mig verkligen hemma där! Så 400 kr var inte så mycket längre! :D SÅÅÅÅ värt det. Nu känns håret lätt och fräscht och hela jag mår mycket bättre! :)
Igår var ingen bra dag.Jag hade ont i huvet hela dagen och danslektionen blev inge bra. Var nära att vi åkte till akuten. Sjukt jävla ont i huvet och ingen som helst orienteringsförmåga. Men jag ville inte ligga på en hård säng och stirra in i en äskel-lampa hela natten så vi åkte hem istället.
Men idag är det inte så jättemycket bättre. Faktiskt. Men jag ska ta voltaren och driska vatten så hoppas jag att det blir bra. För jag måste på skolan en sväng i alla fall. På repet. Annars kommer det låte förjävligt på fredag och eftersom folk betalar för det känns det inte bra.
Asså shiiiet vilket långt inlägg.
Men nu vet ni kära valpar! Puss

Hihihihi

Måste dela med mig av den här. Liten lördagsfräckis!

En liten ekorre var lite pilsk en dag, men det fanns ju ingen annan ekorre i

närheten.

Han mötte en hare och frågade:

- Kåt eller?

Haren svarade:

- Är du knäpp eller? Jag är ju en hare, det går ju inte.

Ekorren gick vidare. Mötte ett rådjur. Och frågade:

- Kåt eller?

Rådjuret svarade:

- Går ju inte fattar du väl, jag är ju ett rådjur.

Ekorren började bli lite nedslagen.

Men då mötte han en björn och frågade:

- Kåt eller?

Björnen blev lite konfunderad, han var ju lite sugen men egentligen inte på

en ekorre, men han såg ju att ekorren var hemskt sugen så han sa kör till då.

Det skulle väl snart vara avklarat.

Men just som ekorren skulle till att köra in den så råkade björnen trampa på en humla som stack honom naturligtvis. Och björnen skrek högt.

- Aooooo!!

Då kikade ekorren fram lite försynt och sa:

- Första gången eller?

Hemmadag

Efter en vecka med fullproppat schema och mycket stress och gråt vaknade jag mitt i natten av att jag hade migrän. Sån här äcklig när man inte kan gå rakt och det man väl ser är läskigt och konstigt. Sånt som inte finns men syns ändå. Voltaren, vatten och hitta tillbaka till sängen Tur jag har som kan krama Simon när det blir så. Då kändes det lite bättre.
När jag väl somnade om drömde jag skumma drömmar och när klockan ringde i morse hade jag inte mindre migrän. Jag orkade inte kliva upp ur sängen så jag smsade Anna och sa att jag inte kunde komma på sången. Så jag inte får ogiltig frånvaro för att jag inte pallar att kliva upp utan att falla ihop. Vore lite dumt. Ett tag övervägde jag att gå till skolan för att jag inte kunde sjukanmäla mig men sen kom jag på att det nog inte skulle varit mitt smartaste drag här i livet.
Till slut somnade jag om och när jag vaknade var det bättre men inte bra. Så jag klev upp och gjorde varm oboy och åt en macka. Då kändes det bättre men var sjukt trött så jag gick och la mig igen. Sen var migränen borta!
Men jag stannar hemma resten av dagen oxå. Känner att det kan behövas för efter ett sånt migränanfall tar det ett tag innan man blir som folk igen och anstränger jag mig direkt efter kommer den tillbaka. Så idag har jag sovit och tagit det lugnt. Och tittat på damnyouautocorrect-com. Hihi
Hur som helst! Igår hade vi klasskonsert och på kvällen gick det hur jävla bra som helst! Så underbart att allt sätts på plats när man väl står på scen. mmm, love it! :D

RSS 2.0