So much to do

Mycket att göra nu. Så nu är det äta, tänka positivt och inte bli sjuk som gäller.
Känns inte alltför kul att jag skulle sova ut idag och börja skolan 14 men istället blev det upp halv sju och gå till skolan i slasket. Jag har haft bättre dagar! Med betydligt mindre huvudvärk. Meen, vi går ju bara till halv fem idag så det ska nog gå bra. Funderar på att hoppa över dansen ikväll och sova istället. It's a long day tomorrow när vi  har klasskonsert. Ne nu ska jag äta och gå till skolan för andra gången idag.

Odensalakyrkan idag då!

Idag kl 13.00 ska vi sjunga i odensala kyrka. Jag tror det var det?! Aja, mina kompanjoner vet ju var vi ska kliva av i alla fall. Hur som helst är jag nte så pepp eftersom jag är bajstrött och har ont i huvet och halsen. Inte bra! Tur det finns te.
Igår var vi på adventsmys hos Tove. Glögg, pepparkakor och saffransbullar. Och en mandarin! Icke att förglömma ;) Nomnom var det, mmm :)
Kvart över 10 tror jag vi tänkte gå hem. Varken jag eller Hanna var så jättesugen på att gå och precis när vi gick ut från lägenheten hördes en mycket ljuv stämma som frågade om vi ville åka bil istället. AAAAAAAAA! Änglakör i mitt huvud där då! Tur vi har Hanna Olsson :)
Nu ska jag duscha, äta frukost och leta fram några mindre fula kläder. Känner inte att jag orkar det här riktigt men det är bara att bita ihop! Jag får ju sova i natt...
Adjö människovalpar!

1a advent!

Vaknade i morse och satte mig spikrak i sängen när jag såg att det snöade. Stora flingor som sakta singlade ner mot marken och klädde husen och träden i vacker vit glittrande snö. UNDERBART! Första snön på första advent. Herregud vad mysigt.
Nu ska jag göra etikuppgiften vi har i religion och sen röja upp i lägenheten innan jag och Hanna beger oss till Tove på adventsmys! Ååååååh vad mysigt =)

Lördag!

Kvart i nio i morse väckte Hanna mig. Jag klev upp, duschade och sen satt vi och pratade en stund. Kollade fejsbokk och bloggar innan vi gick ut i stormen. Hanna skulle till bussen hem och jag skulle bara köpa brunt tyg till en kjol jag ska göra tills ikväll. Men efter Hanna hade köpt sin kycklingmacka och hoppat på bussen gick jag till syssla och kollade efter brunt mjukt tyg. Men hade dom det? Nej. Så jag gick till tygcenter och kollade och där hade dom ett fint tyg så jag köpte det.
Sen kom jag på att när jag ändå var där var det ju lika bra att köpa tygerna till uppvisningen på samma gång så jag gick lös och köpte massa olika tyger.
Sen kollade jag efter ett linne, en present till mamma och köpte torrschampo (Äntligen!) på Åhlens. Skulle köpa en brun mascara på sense men det kändes onödigt eftersom det var 20% medlemsrabatt och min anda hälft har medmerakortet. Så snål (eller ekonomisk) som jag är, väntar jag med den tills antingen i morgon eller till efter han slutat jobbet.
Jag köpte en kycklingmacka jag med innan jag gick hem. Så sjuuukt god var den. Mums :)

Sektklappar på friskis

Gröt till middag. Helt okej! :D Blir så när lilla trötta isbiten Linnéa inte orkar laga någon riktig mat. Men gröt ska ju vara bra mat säger dom. Gott och varmt i alla fall.
Jag och Hanna var och tränade på friskis i eftermiddag. Jag mådde inge bra varken i huvet eller magen så jag tog det riktigt lugnt men Hanna körde på bra! Tummenupp. Men jävla sekt-varning på slutet! Helt sjukt, alla springer in till mitten och hoppar och klapper händerna ovanför huvudet och ser så in i helvete taggade ut. Haha, kul för dom men jag känner mig obekväm. Sekten kan vänta.
I några dagar nu har jag fått ont i lungorna så fort jag rör mig eller sjunger. Eftersom jag inte röker blir jag lite lur på vad det kan vara samtidigt som jag inte vill tänka på det. Fryser gör jag oxå och är sjukt trött så jag ska nog ta en skål till med gröt, ta en vaaarm dusch och lägga mig. Jag bestämde mig ju faktiskt för att inte göra nånting ikväll så jag skulle få vila och så ska det bli! Vill verkligen inte vara skittrött i morgon, dö i sängen när jag kommer hem, vara trött hela helgen och sen vara astrött på måndagen. Sånt har vi inte tid med!

Öppet hus

Idag var det öppet hus på skolan. Vi hade kör två gånger idag och inga andra lektioner förutom öppna instrument, ensemble och sånglektioner. För att ge de nya sökande falska förhoppningar om att det är det enda vi gör. Tjohoo!
Nej men det var kul :) Fast nu är jag trött. Ska ta och vila lite innan dansen. Ragga/Dancehall och House! Wiie :) Skaka rumpaa ;)
puss och godnatt

Det är bra

Jag ska inte klaga. Det är lite jobbigt just nu men det är ingen fara. Ingen vill veta ändå. Och det hade ju kunnat vara mycket värre.
Nej jag ska inte klaga.

mår som int så bra då int

Mår illa som ett as och har ont i halsen. Damn. Hoppas jag kan gå på textil form sen i alla fall. Muppsaker. Det kunde varit sååå mycket värre, men att må illa är fan ingen höjdare....
Nu vet ni vad jag kommer ha för mig den närmsta tiden. Ligga i sängen med skurhinken bredvid. Ifall att.
Farväl älskade människovalpar <3

Abstinens

Jag har sjuk abstinens! Efter allt! Förutom att inte kunna svälja ordentligt och att ha ont i huvet. Speciellt dansen. Och träningen. Och choklad. Såklart! Kanske lite glass med banan och strössel.
Men nu ska jag äta lite lunch/mellanmål och hoppas att jag tar mig till skolan någolunda fräsch. För idag börjar jag kl 14 och har 2 lektioner så det känns som att det är lika bra att pallra sig dit. Men jag får nog gå lite tidigare än vanligt för att gå fort gick inte ;)
På återseende kära människovalpar!

Inte nu längre

Vi berättade saker för varandra. Vi skrattade och töntade oss tillsammans. Vi var såna som bara kunde vara när vi umgicks. Att konstant prata eller skratta kändes onödigt. För vi visste ändå vad den ändra skulle säga, för våra bakgrunder såg nästan likadana ut. Kanske inte samma saker men samma ändå.
Inte nu längre. Nu står en annan ivägen. That sucks! Inte bara för mig, för dig med och för de andra som inte längre har kontakt med dig.
Dumt.

Söt-Hanna som skrev förra inlägget! Puss <3

Hanna hackar Linnéas blogg

Ja, eftersom min fru inte är den mest aktiva bloggerskan jag vet, tar jag saken i egna händer och skriver ett blogginlägg åt henne.


Hej bloggen.
Hanna Här. Ikväll ska jag och Linnéa ut på stan och parta.
Hade tänkt dra ut och dansa. De blir himla najs det!
Linnéa och Simon har ätit på max ikväll. Mumsmums!
Själv åt jag chililax hemma. Också väldigt mumsigt.
Linnéa sitter just nu inne på toan och gör... ja jag vet inte riktigt vad hon gör.
Nu ska jag gå och sminka mig lite. Tror detta kommer bli en jätterolig kväll!
Pusshej

Dollar, en mötesplats

När Jon hade åkt hem gick jag på Dollar och skulle köpa schampo. Där träffar jag Sylvia! Pappas förra sambo, hur gullig, rolig och mysig som helst! Har inte träffat henne på säkert 5 år så det var riktigt roligt att träffa henne :)
Annars har jag feber och har ont i halsen. Tänkte jag skulle träna ikväll men icke om jag har ont i halsen! Eller feber heller för den delen.
Nu har vi schampo iaf och vi har 550 kr mer än vi räknat med så det känns helt okej!
Dammsuga, äckeltalet och broderi står på dagens schema! Och te :D

Migrän och städa

Hade migrän så jag tappade synen på vänstra ögat. (Någon som sett den?) Det började igårkväll och slutade typ 24. Spydde 4 gånger och sen ville kroppen spy men det fanns inget kvar att spy så det var jobbigt. Jag drack massa vatten, tog diklofenak och gick och la mig. När jag vaknade hade jag sovit förbi 2 sms (jag vaknar alltid av sånt) och nån minut senare ringde Jon och frågade om han fick sova här i natt. Klart han fick! Jag klev upp, duschade av mig äcklet och borstade tänderna och drack vatten. Simon kom hem efter jobbet och med sig hade han Coca cola. Wonderful! Det enda jag vågade äta/dricka förutom vatten. När jag fick lite energi av det kunde jag äta en äggmacka och så var migränen nästan helt borta! Och vad passar väl bättre då än att storstäda köket en lärdagskväll? Nej precis. Så nu är köket nästintill toppskick. Får dammsuga imorgon eftersom klockan är liite efter 23 då det ska vara tyst. Satte även upp gardiner! Ser lite hemtrevligare ut då. Nu saknas det bara i vardagsrummet men vad fasen ska man ha där?
Nåväl, nu ska jag städa ur gästsängen så jon har någonstans att sova.

Adjö och på återseende kära människovalpar!

Vi fick ju iaf åka gratis tunnelbana från Globen...

Den var inställd i Malmö i förrgår, hon körde gärnet till mitt i natten igår och ikväll var Rihannas konsert inställd igen. Visst, det är ju synd om henne att hon är utmattad men vafan! Hur tänker man när man kör så pass pressat schema att när hon inte står på scen står hon i studion och är hon inte där gör hon nån tvgrej. Ingen människa klarar det. Kanske en vecka men sen måste man återhämta sig och det har hon knappast tid att göra när hon gör en ny show varje kväll på nys ställen. Nej usch, att sitta där inne och så kommer en snubbe ut på scen, en och en halv timme innan konserten ska börja, och säger att han har tråkiga nyheter, att Rihanna har insjuknat igen och inte kommer kunna genomföra konserten var inge kul. Gråten var inte långt borta men jag lyckades behärska mig. GAAAAAAAH

RSS 2.0