Förkyld?

Aj mitt huvud. Har försökt att intala mig att jag inte alls är sjuk men har man haft feber tre nätter i rad och hosta är det nog bara att inse. Huvet är ju inte heller som det ska. Gör konstiga saker nu igen och har ont i nacken.
Nu kör vi skratterapi! HAHAHAHAHHAHAHAA
Nu är vi på topp igen och kan jobba lite till! Men sen blir det faktiskt sängen. Just det! Måste komma ihåg att hämta leget oxå :)

Aj

Att inte sova riktigt. Att få sova riktigt djupt men att bli väckt flera gånger. Att inte sova alls.
Saker som gör att jag får ont i huvet. Och nu har jag ont i huvet. Aj.

Lyckades typ ramla i trappen så jag trampade snett och nu är foten svullen, men i alla fall inte lika blå som igår. Men det var gott med tårta och kul att träffa folk igår. Och gott kaffe bjöd sara på oxå. Nomnom.

Nu ska jag garnera smörgåstårta nr 2. :)

Morgonpigg

Både jag och Simon hade svårt att somna. Hade vi öppet lät det från vägen eftersom det var blött och hade vi stängt blev det sååå varmt! Tillslut kom vi överens om att hellre störas av trafiken än att få ont i huvet för att det inte är någon luft. Bra val.

Vaknade innan väckarklockan som skulle ringa 7.45. Somnade väl runt halv två nångång så jag trodde det skulle vara ett helvete att kliva upp men icke det. Upp och hoppa, in i duschen och fixa sig. Frukost och nu ska jag till affärn. Denna morgonpigghet hör till ovanligheten och kanske har något att göra med att jag troligen inte sovit så djupt. Lär däcka senare idag, könner redan av huvudvärken som smyger sig på. Lyckat.

Nåja, lets go to willys!

Tredagars på stråket

Ja det blev en utgång i torsdags oxå. Denna gång med Simon. Kulkul med massa dans.
 
Imorgon ska Melisia ha kalas så jag ska fixa smörgåstårta och present imorgon. Ikväll har jag betalat räkningar och fixat med papper och jobbat. 
 
Hahaha vad tusan blev det av det här inlägget egentligen? x)
 
Adios amigos!

Förtydligande

Men det var roligt igår! Trots hit och ditandet är var jag ju där med Hanna och då är det bra! Kände att det behövde förtydligas. Jag skrev klart inlägget och sen råkade jag trycka på suddaknappen och såklart är det såna gånger man håller in den. Haha, aja ni  fattar :D
 
Måste ju även säga att stråket nr ett med Marina och Saga var grymt kul. Danselidans i klackar för min del (borde fixa några snygga lågskor oxå) och bara trevligt. Och så roligt. Tack för det! :D
 
NU! Mission impossible. Få någon ordning i köket så hela lägenheten är tipptopp! :) Börjar med disken.......
I'll be back!

Stråket nr 2

Ja idag har jag städat hela dagen till kl 20 för då kom min älskade Hanna hit. Måste ju ha fint när det kommer finbesök!

Men stråket blev mest letande efter folk, spring hit och dit. Hade hoppats på mer dans. Men jag ska dansa av mig här hemma istället har jag bestämt. Och äta snören. Ta en hutt aloe vera och sen sussa. Hanna är ute på vidare äventyr men hon kommer också så sen. Så dansa, macka, snören och mjölk sen tar jag och knyter mig :D

Stråket

Igår hade jag full rulle från kl 7 till kl 22.30. Tvättat allt i hela lägenheten , bytt sängkläder i sängarna, gjort spaghetti och en väldigt lyckad köttfärssås och sen köttfärspaj och sallad som också blev sjukt lyckad till middag. Ja sen gick jag till gold's och körde kanske världens roligaste pass! Sh'bam, lätta danser till skön drivig musik. Kan ju inte bli annat än perfekt! Trots att tröjan satt väldigt löst var den helt genomsvettig. Helt sjukt roligt! Idag gör min dåliga fysik sig påmind kan jag ju säga :p

Om 27 dagar börjar skolan. My god! Lite vemod är det men det känns bra. Kommer bli sjukt kul. Måste se till att få tillbaka konditionen och styrkan så jag får ut mesta möjliga av det! Sen vette tusan vad man ska ha med sig och när. Heeh. Det löser sig, sa kärringen som sket i slasken :)

Nu ska jag ta en låång varm dusch och ge mig en liten spadag här hemma och hoppas att huvudvärken försvinner om jag tar det lugnt. Kl 18 är det utbildning och sen ska jag minsann stråka! Vem har sagt att man inte kan ha kul utan pengar :)

Mys

Sov som en gud i Simons famn. Vaknade av att han pussade på mig innan han gick till jobbet och sa hej då. Jag tänkte ligga och dra mig i värmen men var så kissnödig.
Så då tänkte jag skynda mig att kissa, inte öppna ögonen så jag skulle bli pigg av ljuset och sen lägga mig och låtsas som ingenting och bara mysa. Men jag slog tån i tröskeln och så var ju jag vaken. Lika bra. Tvätten tvättar ju inte sig själv!
Och jag minns det mysiga och kommer bära det med mig resten av dagen.
Mys

Man blir ju brydd

Alltså folk! Jag fattar verkligen inte hur det kan vara okej på något plan att öppet diskutera huruvida en människa är snygg eller inte. NÄR blev det okej? Har man alltid gjort så? Jag fattar inte. Låt folk vara som dom är.

God makes no mistakes, sådetså!

På begäran

Min kära vän Hanna tyckte jag skulle blogga  så jag gör det! 
 
Mycket har hänt sen sist. Åsele var ju askul, mysig och sådär som det ska vara med mygg, spindlar och regn. Nej förresten, regnet kunde få spara sig men då fick man veta hur det var att dansa i regn på grus till top cats. Oh yeah. Jag är väl inget direkt fan till top cats men dom var bra. Jag var asnervös över min skinnjacka som torkade ihop mer och mer ju längre tid det gick i regnet :'( På vägen hem blev det även nå äckel på den så jag är ledsen över det. Hoppas det går bort nu! 
 
Hur som, fredagen, top cats. Jag och simon frös nå jävulskt så vi gick in i nån loge där det var några "djs" om man nu kan kalla dom det. Sämre får man leta efter. Pitchade upp alla låtar när dom började bli bra så dels blev det omöjligt att dansa till och dels förstörde dom låtarna. Sen höll dom på å ropa i micken och vred ner volymen och grejs. Saker som djs gör men det där var bara sorgligt. Och dåligt. Lite förlåten blev dom när det regnade skumsnö dock :)
Jag och simon badade badtunna när vi kom hem till Frida och det är jag glad för. Varmt och skönt, sisådär en 45 grader :)
 
Lördagen åkte vi karuseller, grillade korv och försökte ta oss in på ett öltält. Men eftersom jag är en sån stjärna att jag glömde leget kom vi inte in. Vi gick tillbaka och satte oss inne och spelade kort en stund. Saga och Mattias gick och la sig men jag och Simon satt uppe ett tag till. Drack te och spelade vändtia och idioten tills Frida och co kom tillbaka. Mysigt. 
 
Söndagen gick vi på marknaden, åkte karusell, såg Nanne Grönvall och hade myselimys i husvagnen och sing star på slutet.
 
Måndagen shoppade vi på marknan, såg på sean banan och sen åkte vi hemöver. Allt tillsammans en härlig helg. Nu måste jag typ göra en avgiftning efter allt onyttigt som slank ner. Gott men huga hur kroppen mår!

Full av kärlek

Hoppades på att en supervarm lång dusch och en god natts sömn i rena sängkläder skulle göra susen för förkylningen. Men idag har jag knappt någon röst ont i halsen, hostar, slö i huvet och allmänt hängig.
Nåja, det är väl alla skitceller som ska ut för att göra plats för nya fräscha friska celler :) Ja så kan vi se på det. New is always better. That's my oldest rule, so it's the best rule. Barney <3

Det mjukaste och mysigaste man kan göra (om man inte har en bäbis då) är att duscha, raka benen och lägga sig i sin nybäddade säng med rena sängkläder. Jag njuter fullt ut varje gång. Hade det inte varit så tjorvigt att bädda storsängen hade jag lätt gjort det mer än varannan vecka!

Och apropå säng. Oavsett var jag sovit i sängen så nog har simon tagit min plats. Jag tar det positivt.

Nu ska jag försöka städa i lägenheten för idag ska vi hämta ett skrivbord! Äntligen. Vi har ingen bra förvaring så då hamnar allt på golvet eller sängen och det är lite jobbigt att sköta pappersarbete på golvet eller i köket där man ska äta. Har i alla fall tagit itu med disken (som bara på en dag växer till ett glasberg) och sorterat det som ska slängas. Nu blir det fullt på återvinningen :D

Ha en bra dag allihopa, allt hänger på inställningen <3.

Sömnbrist

Aj aj på min hals! Host host från min lunga! Aja, en anledning att mysa framför tvn med lite gott och te.
Alltså det har blivit på tok för mycket av det goda nu. Under peace and love åt jag som en tok men då gick vi ju så mycket så jag gick ändå ner ett halvt kg. Men nu när jag är hemma och är sjuk rör jag mig inte alls lika mycket och marina lurade mig att äta massa sött så sockersuget är enormt. Nej jag ska inte skylla på andra. Men det känns bättre :)
 
Jag skulle jobba idag men jag sov så dåligt inatt och hann inte sova efter mötet för då var det idiförnyande som gällde och sen gick jag på stan med mamma. När man inte träffat henne på ett tag och inte är van vid hennes fisar blir man chockad varje gång. 
Ja, min mamma fiser. Högt, ofta och gärna. Kul tycker hon att det är också, jättekul faktiskt. Hon kan skratta i flera minuter åt en fjärt hon släppt på stan, på affärn, på bussen, ja överallt egentligen. För hon fjärtar hela tiden, överallt. 
Och jag älskar henne. Precis som hon är. Om fjärtar är det roligaste hon vet tänker inte jag ta ifrån henne det.

Asförkyld

Ja det har bara blivit värre med förkylningen. Drack en kopp välling, lite vatten melon och ett fikon till frukost. Gott gott men smakade lite väl mycket snor. Vad gör det om hundra år? Nu är jag dock asasugen på ostkrokar, som jag vet finns i skåpet. Funderar starkt på att släpa mig ända in till köket för att hämta dom. Ja jag får nog offra mig. Hårt liv.

Ikväll ska jag på forevermöte eller vad man ska kalla det. Om tre timmar. Herregud vad man sover mycket när man är sjuk!

Hämta ostkrokar, duscha och cykla iväg till törners. Sounds like a plan!

Mycket sömn

Somnade 22, vaknade 7 av att halsen typ torkade ihop så jag gick och skulle dricka vatten. Då hade Simon kommit hem från jobbet och drack en Capri Sonne. Haha gulligt. Jag drack vatten och så gick vi båda och la oss. Jag sov till 11.30 och insåg att jag sovit i 13 och en halv timme. Bara sådär utan ansträngning. Jag var som sagt riktigt trött men 13 timmar är mycket även för mig :p

Idag ska jag bara ta det lugnt och kanske sköta lite papper och åka tillbaka med produkter. Men annars ska jag bara gosa ner mig i saccosäcken och mysa i min ziperall. HÄÄÄÄRLIGT!

Hemma

Hemma igen efter en lyckad Business Lounge! jag tog bort ganska för nu ska vi tänka positivt. Många som blev sjuka och inte kom men en hel del som faktiskt pallrade sig dit! Det betyder jättemycket för lilla mig ska ni veta :)

Nu är jag HELT SLUTKÖRD! Verkligen helt. Så jag ska nog gå till sängen innan jag somnar.

God natt sötfisar!

Hehehee

Förresten! Älskar att äldre människor låtsas ovetande om vem som ringer när man ringer på mobilen. Hehehee
Nu blir det en delicatoboll så blir jag kry på ett kick! :D

Timing

Jag känner mig alltid lite skamsen när jag vaknar och kl är runt 12. "Hela dan har ju gått." Men nu när jag vaknade lite över 12 sket jag i vad alla andra tycker. Jag har vänt på dygnet och satt och jobbade till halv två i natt så jag är då inte mindre produktiv bara för att jag inte kliver upp sju. 
Dessutom behövde jag extra sömn i natt för jag är förkyld. Timing alltså. Så det blir aloe vera-hutt, propolis, argi och te till frukost. Och kanske lite mer matnyttigt som fil eller så. Sounds like a plan. oh yes.
 
Ikväll gäller det. Nu ska vi mota bort den här äckelförkylningen! Right on it 

Förberedelser

Förbereder, förbereder och förbereder lite till! 
Idag har jag köpt engångsartiklar såsom assietter, champagneglas och ja, melon? Simon köpte skumpa och jag köpte Pommac. Imorgon ska jag köpa frukt i massor och göra klart det sista. JAG ÄR SÅ TAGGAD! Kommer bli bra det här. Lite synd att min handledare har typ tarmvred men hoppas det blir bättre till lördag. Annars har jag ju en go människa som hjälper mig!
Nä nu ska jag dricka te och sen gå  och lägga mig. Det är ju faktiskt en dag imorgon oxå! :)
 
Så puss på er mina fina läsare så hörs vi inom en snar framtid. 

Solen har gått i moln

Ni som vill läsa om solsken och lek kan hoppa över min blogg ett tag. 
 
Somnade av ren och skär utmattning runt 4 i natt och sov till 11 nångång. Vaknade av den där hemska smällen av pallen som far till marken och hela kudden var blöt, hade trasslat in mig i täcket och jag var uttorkad. Kan inte det här sluta, allt blir bra och alla är lyckliga resten av sina dagar? Jag har vetat det länge men inte velat tro mig själv men nu vet jag allt för väl. Du får inte göra så igen. 
 
No one laughs at God
On the day they realize that the last sight they'll ever see
Is a pair of hateful eyes
No one's laughing at God
When they're saying their goodbyes

Jag behöver er

Nu behöver jag mina kära vänner.
"Allting kommer bli bra till slut, du ska se att allting ordnar sig"

Hem, ljuva hem

Har haft det jätteroligt på peace. Släppt in Dada Life och Simple Plan samt vinkat hejdå till Melissa Horn. Stått i scendiket och delat ut vatten och lyft över folk på Dada Life och Nero. Även på Kaizers Orchestra men där var det mest dela ut vatten. Har tagit på folk. Både besökare för att kontrollera attt dom inte har med machetes, husdjur eller annat olämpligt in på campingen och på sångaren i Simple plan. Han hade rosa Calvin Cleinkalsonger för er som vill veta. 
Men jag har ju varit ledig oxå! Då såg vi bla Arch Enemy, Veronica Maggio, Regina Spector, Billy Idol, Danskompanier, nån skitkonstig performance, och sist men fanimig inte minst; Skrillex och Rihanna. Fakin awesome! Jaa, herregud vad roligt vi har haft. Men gud vad skönt att det är slut. Idag blir det inte så mycket gjort. Är så himla trött! Och lite feber och ont i halsen oxå. Såklart. Spydde igår oxå. Utmattning? Vem vet. Men hur som helst så var det sjukt jävla kul och det är sjukt jävla skönt att vara hemma :)
 
Puss på er kissekatter!

RSS 2.0