DUMMA VATTEN

Jag hörr på att få urinisinfektionis igår och drack därför väldigt mycket vatten på skolan. På kvällen hade jag ont i magen och huvet, Kände mig inte speciellt kry. När jag vaknade i morse gjorde det fortfarandeont och jag tänkte att jag kanske ätit för lite. Så jag går och äter fil och havrekuddar. Men när jag ätit ungefär halva skålen fick jag magknip och det dunkade i huvet och jag kände mig varm. Jag skyndade mig att äta upp filen men sen var det bara att kuta på toa  och det var ju tur att det inte var upptaget! Jag hann precis få upp toalocket innan jag spydde ut allt maginnehåll och lite till. Jag ville verkligen inte vara sjuk idag, vi skulle ju ha julmys, jag, Hampus, Hanna, Sara och Emma! 
Så nej nu skulle jag hitta på något bra mot det. Testade lite olika men Simon sa ändå att jag såg slö ut, vilketjag säkerligen gjorde... Jag hade så himla ont i magen, huvet dunkade och det brände i bröstet.
Simon hade fått ett sms om att det var någon parasit i vattnet i östersund och vi tänkte "jaha" och inte mer med det. Sen kom vi på att det kunde varit därför jag mådde som jag mådde blev och att det var jättemånga som har varit magsjuka senaste tiden. Och jag tänkte att det är säkert därför Sara var dålig.
Det var bara att säga till alla att jag skulle komma senare när jag mådde bättre, men när jag insåg att det är magsjuka ville jag inte åka dit av respekt till dom. Och det hade blivit lite jobbigt av skäl som är för uppenbara för att nämnas : )


JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER! Som ringer och skickar filmer där de säger att de saknar mig och tänker på mig. Jag blev så himla glad när jag fick det! Dom är så söta. 
Älskar er ! <3

Latinokväll!

Jag och Simon tog med oss Marina på latinokväll i lördags! 18-årsgräns med jag tog mig in ändå och hade hur kul som helst!
Nästan direkt när vi hade kommit dit och dansat lite blev jag uppbjuden av en snubbe som var i 20-årsåldern. Han började dansa sin påhittade dans, det var allt annat än salsa iaf, och började ragga. "Va kol att jag traffade dej har po dansgålvet, do ar vackär, du värkar so glad, do strålar" och massa annat. Han drog han med mig ut en stund, skönt för öronen då musiken var på tok för hög för den lilla lokalen, men han försökte hångla trots att jag sa att jag hade pojkvän.
Jag gick in, han följde efter, jag tog med Simon och Marina upp för att dansa, han följde med. Som tur var kom Jacques och räddade mig lite snyggt genom att dansa sexysexy mellan mig och honom. Sen när vi skulle dricka vatten följde han efter och ville ha ut mig på dansgolvet igen. Då blev simon min räddning och jag hånglade med han. Men fattar han den vinken då? NEJ! Han står likförbannat och vinkar ut mig. BLÄ för såna :)
Men sen var det bara roligt! Danselidans med duktigt och trevligt folk och ingen blev såhär stupfull som dom blir på svenska fester! NAJS! :D
Nu pruppar Jon i takt med musiken. Naturbegåvning. Eloge till han :)

Mensvärk och migrän...

...är ingen rolig kombination kan jag ju säga! o.O

Jag har tänkt mer och mer på att gå artist- eller musikallinjen på högskola. Eller varför inte båda! :D HIHI

Saknar skolan (faktiskt) men när det första jag gör på morgonen är att spy känns det inte så lockande att gå till skolan. Och nej, jag är inte gravid. Jag vaknade med fruktansvärd migrän och visste inte om jag skulle hinna kissa innan jag spydde och vice versa.

Nej, det var inget vidare. Det är bättre nu och hoppas på att få vakna utan huvudvärk i morgon så jag kan gå på skolan och göra syntestet till körkort! Så jag får övningsköra nångång :)
Saknar så många och ingen nämnd, ingen glömd kör jag på! Ni vet nog vilka ni är ändå!
puss&kram
/Linnéa

Melisia:

Trött och lycklig!

Första degen på ensembleturnén var underbar! Det är verkligen det här jag vill hålla på med, musikal alltså. Jag är så lycklig på scenen och det finns inget viktigare än att ha kul just då.

Först åkte vi till Kälarne och där hade dom en jättefin scen och en ridå där uppe som det stod Grease på. Passande, då musikalensemblen körde ett greasetema :)
När vi gick av scenen kom det en tjej och frågade efter våra autografer :') Så vi skrev på en hel del papper och en och annan arm innan vi åkte vidare till Gällö. Hampus fick en liten groupie efter sig, Tiffany. 
När vi kom fram dit, blev vi exhalterad över att det tom fanns en icaaffär där i hålan och vi lastade ur mickar och instrument, riggade upp dem och kollade så de lät. Därmed började nerverna spöka och efter lite surr och peppande gick vi ut och körde gärnet. Åååh, det är så underbart! Jag älskar det <3

Och min älskling Hanni har börjat släppa loss och ha kul på scenen och hon är så jävla bra! <3


RSS 2.0