Måndag

Hatar måndagar. Kände mig rätt glad imorse och öppen för nya händelser. Men 2h och 40min lektion utan vare sig rast eller fruktstund har en förmåga att dra ner humöret lite. Jag kom hem och var så jävla hungrig och sen kom jag på att jag aldrig kommer bli fin igen och så var gråten igång.
Börjar även få lite smått panik över balklänningen. En efter en skaffar superfina balklänningar och jag har inte ens provat. Lär ju sluta med att jag går i en sopsäck.

Nej nu ska vi åka till vaplan och umgås så jag får tänka på något annat. Skulle träffa sara idag men jag känner att jag är nog bättre sällskap en annan dag.

Morgonpromenad

Vaknade runt 10, tog min aloe verahutt, tog på mig träningskläder, åt en activia och gick ut och gick. Det var tänkt som en kort promenad bara för att komma igång men när jag möttes av solens strålar bara gick jag och det blev visst 1 och en halv timme. Sen en dusch och frukost. Hehe, lite sen frukost kanske. Men nu mår jag prima! Fortfarande trött och lite hängig (början till bihåleinflammation) men humöret är på topp i alla fall!
Måste städa lite innan Sagagumman kommer men det kändes inge kul när det är sånt här finväder. Blir nog så att jag plockar ihop och dammsuger det värsta så jag kan gå ut i solen igen innan den försvinner :)
Ha en superbra dag! Det ska jag ha :)

Trött!

Trött, tröttare, linnéa. Jag är så trött! Det är det fler som är oxå så jag behöver ju inte vara ensam på den fronten. Jag är så trött att jag är yr. Så trött att jag kokmmer nog somna stående här vid datorn i biblioteket på skolan. Så trött! Men om bara någon timme är det helg. Då ska jag vila och sen städa. Och äta. Massor. Och dricka te. Åååh vad jag längtar!
Den här veckan har jag varit duktig och hållit mitt mål att gå minst 30 min sammanhängande varje dag. alla dagar förutom igår har det blivit mer för att det är så jäkla kul att ha kondition igen! Och att ha bra musik i lurarna. Det är så skönt! :) Jag tar hälsan före skolan nu. Jag känner att det är ju ingen mening att kämpa i skolan om jag ändå inte mår bra. Självklart sköter jag skolan oxå, men träning, mat och sömn kommer före läxor. Om jag inte rör mig orkar jag ju ändå inte göra nånting såatte.
Nu ska jag  gå och leta folk. Hade gitarr och sen hade alla försvunnit
Adjöken!

Slask

Det var visst fler än jag som kände för att stanna kvar i sängen imorse. De flesta är sjuk på något sett och jag har början till bihåleinflammation. Men lite ångbad på det här så ska det nog bli bra. Vill inte ta den där hemska kortisonsprayen igen. Eller nåt nässpray alls för den delen! Tycker det är obehagligt och vissa gör ju ont. hur som! Jag blev i alla fall riktigt opepp när jag gick hem från skolan och fötterna gled undan på slasken. Då ville jag bara lägga mig i sängen och sova bort huvudvärken som legat i sen igår.
Och var fan tog inspirationen till att laga mat vägen? Har det oxå med vädret att göra? Jag orkar i alla fall inte göra något så jag tog två hårdbrödmackor så länge och nu ska jag vila lite innan danselidans. Och så måste jag nog klämma in någon sorts mat oxå. Vad nu det kan vara!

From Sweden to....

Blä på den här natten och den här morgoen. Sov inge bra inatt. Kalla mig töntig men jag tror det kan bero på att jag sovit i de där sängkläderna när jag hade feber och då svetttas man ju emellanåt plus att det inte blir så bra energier. Så när jag kommer hem från skolan ska jag byta sängkäder och om jag orkar blir det friskis. Får se om huvet tillåter.
Idag är det en lektion. Usch och blä på den! Lärarn är ju fan elak. Nej hua. Det är bara att bita ihop och ta på sig den mentala rocken.
Nu har jag skrivit av mig lite. Men nu ska jag bege mig till skolan. I mina nya skor! Som jag köpte igår :) Jag fick lite av simon oxå :) Dom kan jag vara glad åt! Bra, nu kan jag tänka på det när det känns jobbigt eller jag vill göra onämnbara saker med lärarn.
Ha en bra dag kissekatter! Det ska jag ha :)

Raggardusch

Kunde inte sova i natt heller. Feber som gick upp och ner hela tiden. Så jag är trött. Riktigt trött. Men skola blir det i alla fall. Orkar fan inte va hemma längre och yrsla för mig själv. Och vi går ju bara till 13.20 så speciellt lång dag är det inte. Men jag orkar inte fixa till mig då dom får ta mig som jag är. En raggardusch är väl det jag orkade kosta på mig ;)
Nej men nu gott folk ska jag borsta tänderna och dra mig mot scmun! Den roligaste lektionen vi har, tycker jag!

Spännande

Jaa, det här var minsann en spännande dag. Jag har legat i soffan, ätit korv och gått ut en sväng. Och varit några svängar till lekstugan, eller tvättstugan som det oxå kallas. Ooooh! Och jag har skrapat triss som jag fick av halebop för att jag svarade på en undersökning. Vann inget. När jag gick upp för trappen kan jag nästan svära på att hjärtat slutade slå. Riktigt läskigt var det. Så jag hostade till (som mamma gör när hennes hjärta slår knasigt) och vilade innan jag väääldigt försiktigt gick upp igen.
En timme senare, nåja, kanske inte riktigt men ungefär, när jag äntligen kom upp drack jag ett stort glas vatten, tog med mig ett glas till vardagsrummet och lade mig tillrätta i soffan och somnade. Det var skönt.
Nu ska jag ta en låång varm dusch och sen gå på affärn för att handla lite grönsaker. Jag är inne i min salladsperiod nu. Sallad och mjölk eller juice är det som gäller. Och choklad.
Ta hand om er

Fever!

Var till tandis idag på vanlig kontroll. Bara för  att dom var för lat och inte lagade på en gång har jag ett hål i enn tuggtand. Bajs. Ovh när jag kom hem fick jag feber och somnade på soffan. Så det blev ingen kör heller. Jag ber att det inte är något värre än förkylning men samtidigt vet jag att jag inte får såhär ont i lungorna när det bara är förkylning. Håll hoppet uppe! Hade ju tänkt att hälsa på farmor idag och se hur det gått men vill inte smitta henne ifall jag bär på något.
Nej nu måste jag dricka vatten för jag kokar upp men fryser som en tok. Undra hur mycket feber jag har egentligen? :o

Pappa, Emma, Jenny och farmor på samma dag

Åååååh vilken bra dag! Har haft feber sen igår så det var ju inte så bra men att pappsen, Natalia, Vitalia och lillasyster Emma kom var desto bättre. Öppnade massa paket! Fick tex ugnsformar och en minigrill typ mackgrill! Himla bra :D Åkte med dom till Jenny och drack te och tittade på deras superfina(!)badrum, åkte tillbaka till stan och åt på frasses (jag tog laxburgare, sallad och ramlösa, bra där!) och sen åkte vi vidare till farmor. Där fick vi äppelkaka och grädde och nåt norskt bröd och jag fick fina assietter av farmor och en stor och 6 små skålar av faster Karin. Och så pratade vi massor. Trevligt trevligt.
En dag som skulle bestå av träning och jobbmöte blev heldag med pappsen. Eftersom jag inte hade kunnat tagit i på träningen pga febern gjorde det inget att skippa den.
Det behövdes! Så himla längesen nu. Alltid när vi träffas är det bråttom till nånting annat så det var riktigt skönt att bara få vara med honom hela dagen :) Och himla kul att träffa farmor! Har inte sett henne på flera år.
Stackars söta fina farmor. Hon har haft cancer men nu ska den vara borta men då istället kan hon inte äta (vill inte gå in på detaljer så här på bloggen) så hon har ju försvunnit lilla farmor. Kommer bli bra det där. Tänker på dig och håller tummen i morgon! <3

Vila i frid

Jättemånga hade skrivit rip på facebook så jag fick en klump i magen och när jag såg att det handlade om en skoterolycka började ju hjärnan gå på högvarv. Jag kollade på öps hemsida och såg att det var i rönnöfors. Sen fick jag reda på vilka det var. Fan att sånt här ska hända. Det är så dumt. Dom hade ju knappast levt klart sitt liv, knappt börjat och så blir det såhär. Att tro att allt har en mening är svårt då.
Vila i frid

9 februari

Kanske bara ett datum men för mig är det lite mer specielllt ändå. Jag fyller ju år idag! 19 år har jag levt nu. 19 år som jag fyllt med både glädje och sorg och alla känslor därimellan.
Blev väckt av min älskade i morse med frukost på sängen och sen när jag skulle fixa mig var håret bra, ansiktet var helt okej och jag trivdes i det jag tog på mig. Inte alla gånger det är så!
Morgonen flöt på och jag kunde gå till skolan utan stress och kom till och med dit 10 min innan vi började. Inte alla gånger det heller! På skolan fick jag massvis med kramar och grattis och jag var så glad. På kören gick det asbra att sjunga och jag fattade hur Anna menar att jag ska göra för att ta de höga tonerna med kraft utan att det låter opera. På scmun (sceniskt musikprojekt) var det himla rörigt men vi kom ju fram till något till slut. Kommer bli super det där, hihi!
På ensemblen var det som vanligt stelt och dålig attityd från vissa men jag och sara fick till sången så jäkla bra! Sara är ju en gud på att lägga stämmor! Mmmmums :)
När jag hade släpat mig hem och kom upp för trappen (det var jobbigt för jag har ont i benhinnorna) ser jag att Simon har satt tre ballonger på dörren! Jag smälte lite då. Han jobbar ikväll men när han gjorde det där så gjorde det inget. Så himla sött!
Jag gjorde tacos och Jon kom och åt med mig. Fick ett presentkort på vero moda av honom. Söt! Och tidigare idag på skolan fick jag paket av Hampus. Den finaste kakburk jag någonsin sett, muffinsformar och servetter med muffinsmotiv. Jag blev så glad! Tack :D
Det kommer tydligen inga idag så jag tänkte bara ta det lugnt och äta gott. Jag tror jag har feber så det var ganska skönt att vara opopulär, Höhö ;)
Nu har ni hört om min dag. Riktigt nöjd! :D

Bars och dans

Ja, tack för det fina gästinlägget!
Tänkte berätta att det faktiskt funkade att dansa skiten ur huvudvärken i onsdags! Om det var för att jag fick endorfiner eller för att jag glömde bort det vet jag inte men hur som helst var det kuuuuul!
Igår var det tänkt att vi skulle till ikea men så blev det inte. Det var närmare -34 grader i kaxås så det kändes väl inte allt för angeläget att åka då. Och det var nog lika bra eftersom jag var riktigt trött hela dagen igår. Fredagen slutade inte riktigt som jag hade väntat mig. Jag simon och jon gick på donken och skulle äta och sen fick vi ett "litet" problem på axlarna. Pjuh! Min mössa är inte så bra så jag fick hjärnfrossa och det ilade tamigfan i hela kroppen både när vi gick dit och hem. Så jag var helt slut på lördagen.
Istället för ikea åkte vi till vaplan och åt tacos. Så jäkla gott! Mmm.
Idag har jag inte gjort något vettigt alls. Gjort bars och tittat på tv. Men ikväll ska jag dansa så det blir ju nånting av denna söndag iaf =P
Nåja kissekatter, på återseende!

krogen

jag älskar dig!!!! <3
HAHAHHAHAHHAHA, jsg heter hampus sandström!!!! Och Hanna Sellén!!! <3
Hanna älskar dig mest linnéa
kuken

house, underbara house

Ajajaj, huvet dunkar. Jag får kamouflera det med housedunket som kommer vara på Housen ikväll! HOUSE! Som jag saknat den underbara dansen!
så jag ska bege mig ner mot Dawes och dansa skiten ur huvudvärken. Tjooo!

RSS 2.0