The botten is nådd

Har spelat gitarr och sjungit så jag glömde bort att äta och fick ont i huvet. Men sen åt jag. Jag har fortfarande ont i huvet. Sitter och kollar runt på facebook och stäter på en annons:
"Ta en kapsel om dagen, före eller efter frukost. Drick mer vatten, motionera eller gör andra aktiviteter för att hjälpa dig själv att lyckas med viktminskning."
Nähä? Det där funkar nog precis lika bra utan några kemikaliefyllda piller! Tror jag.
Eller vad tror ni, människovalpar?

Yran

Jag och Simon givk in på yran igår. Bara gick in, ingen som kollade att vi hade band eller visiterade oss. Och det var inte mycket folk alls! Tokigt
Jon har åkt hem och Simon är på jobbet. Själv tror jag att jag ska ut och gå i det vackra vädret! Annars dör jag väl i trisstess :p Lite skumt att gå från 3 till 1 i lilla pluttlägenheten.
Wiiie, imorgon ska jag, Hanna och Hampus och Kristina till Frida och leka :D Längtar :D
Med dessa välvalda ord lämnar jag bloggen.
Sköt om er människovalpar!

Puss <3

Ikväll ska jag och älskling mysa medan alla andra är på Yran. Eller ja, inte alla men en hel del! Det var inte alls mycket folk på Yran i år, knappt halvfull camping och gott om plats att röra sig på :)
Tänka sig att bara en sån sak som att bli tillfrågad kan värma så mycket! :D
Älskar er alla människovalpar!

Tvätt och fett med opepp

Asfint väder, men när ingen annan gör det måste jag tvätta. Simon latar sig på jobbet, Jon strosar på stan och jag vägrar torka händerna på den där handduken en gång till. Inte vända trosorna ut och in heller.
Igår var jag, Madde och några fler på stråket. Kulkul var det! Men mycket rök så idag är jag tjock i halsen. Det var roligare än det låter, jag kan bara inte uttrycka mig glatt eftersom jag inte är så glad. inte ledsen eller arg heller, mer rastlös. men jag hinner inte göra nånting för tvätten.
Bara jag hittar nåt att ha på mig blir det till att umgås med yran-folk hos Frida. Själv vet jag inte om jag ska gå på yran alls. Dyrt och just nu har jag ungen som helst lust.
Tvätten kallar! Nu vet ni vad jag sysslar med,  människovalpar!

Farväääl!

Nu är det 5 veckor kvar av sommerlovet! Har ju haft massor med ledigt och det är massor kvar! Sluta klaga på att det "bara" är 5 veckor kvar, hörrni! När vi jobbar får vi bara fyra på hela året! Så njut i fulla drag och gör någon nytta :) Eller ingen nytta alls kanske :D
Idag åkte Melisia, Sara, Perra och mamma till estockholmo. Mer exakt Vällingby. Men innan dess åkte jag med till stada och passade på att ta med allt jag har tänkt på att ta med så många gånger men armarna har inte räckt till. Att vi åt på Max gjorde inte saken sämre! Mumsimums.
Nu har dom flytt, för evigt! Neeh, kanske inte men... några dagar iaf :)
Nu ska jag leta efter lämpliga sköna vardagsskor!
Ha det bra människovalpar <3

En helt vanlig jävla dag +Melisia och Sara

Hej hallå!

Inte sovit så bra inatt, det KAN möjligtvis finnas en anledning. Drömde massor av hemska drömmar och vaknade flera gånger av panikattacker. Uscha vad jag hatar de där drömmarna.

Idag tänkte jag gå hem från Simon och hälsa på där en stund men det regnade och jag hade faktiskt ganska tunga grejer att bära i en påse. Plus att Simon skulle få skjuts till bussen i Nälden så jag tänkte; Äscha, jag åker med dom!

Vi har nyss varit på affärn och handlat grejer till Tacos. Mums! Och Melisia försökte kissa på toaletten. Ooooh, säger alla nu och antecknar febrilt :)


Jag vet att sanningen svider, men du måste inse den.

Islatte in my <3

Nu när jag väl sätter mig för att skriva så är allt som bortblåst. Så blir det alltid för mig. Varför då? Är det meningen att jag ska hålla det för mig själv eller vad är det frågan om? Kommer inte alls ihåg vad jag gjort idag :p
Ja juste! Har hängt fett med Hanni och Simon.
Ungdomsmottagningen, Carlings där vi hittade massor med fina kläder och Simon hittade äntligen en snygg skinnjacka! Meeen, ingen av oss har pengar. Billigast så :D
Sen gick vi ner till badhusparken, satt och pratade vid vattnet, drack islatte (igen) och sen kom en flygfä-svärm och attackerade oss, så vi gick via stråketområdet och kikade för att sedan bege oss mot lägenheten igen.
Där fick jag och Hanni supergod mat som Simon gjort och när Simon Cyklade till jobbet hade jag och Hanni en pratstund innan hon åkte vidare till barnpassandet.
Sen kom jag hem till en tomt ekande lägenhet och sov en stund eftersom jag höll på att få migrän. Jag tänkte att jag skulle hinna på dollar en sväng men ne, tiden går för fort när man läser upprörda idioters fördomar på olika forum. Mycket underhållande!
Nu tänkte jag fli mig iväg på willys och handla frulle. eller om man ska gå till coop forum kanske? Åååh, beslutsångest :)
Men ha det så bra människovalpar!

Tjoho!

Hej hallå!
Idag har jag och Hanni varit hos Emmsen och hälsat på. Vi solade och fikade och pratade om, ja, allt. :)
Sen när jag och Hanni hade kommit tillbaka till stan gick vi och köpte islatte i badhusparken. Hur jävla underbart gott som helst! Dit kommer vi när du jobbar Hampus! :D
Nu har vi ätit Simons goooo-pyttipanna och lyssnar på musik. Och pratar och skrattar :)

Grattis!



GRATTIS SYSTER SARA!
Idag fyller hon år, älskade syster. Ha en underbar barnfri födelsedag! :D


Men ifall du saknar henne, får du en bild på henne också!





Söta ni är :)
PUSS

Snor, barn och tårtverkstad

Full rulle idag. Märks att jag inte är frisk, tror jag somnade sittande en stund. Så det blir inge jobb i morgon heller.

Men jag fick i alla fall till en riktigt god smörgåstårta! Och nästan hela familjen var här! Det händer inte alltför ofta.

Hahaha vilket dåligt inlägg det blev. Jag får skylla på att mitt huvud är fullt med snor :D

Puss&kram, saknade människovalpar!

Sjuker

Nu har jag inte jobbat på Mer än två veckor. Jag får abstinens! Har varit sjuk i en vecka men det verkar som jag bara blir sjukare och sjukare.

I morse blev jag väckt av klockan kl 8 så jag skulle hinna ringa ett samtal. Jag höll inte på att ta mig upp, det kändes som jag inte hade sovit nånting, fast jag sovit som en stock. När jag väl pallrat mig upp hll jag på att somna eller svimma i trappen och jag visste inte vad jag hette eller vad jag ville när jag ringde. hade ingen vidare röst heller. Herregud :p

Jag gick och la mig sen igen.


På onsdag kommer Sara en sväng och lämnar Melisia. Vi passar på att fira hennes födelsedag så imorgon ska jag börja göra smörgåstårta med garnering ala Linnéa. Mums!

Ha det bra människovalpar!

Brukar glida runt, hänga runt, låna pengar.

Vilket lökväder det har varit idag! Och jag är fortfarande sjuk så det blev inte mycket till träning idag. Så jag åkte till stan, träffade Simon, gick till Maxi och tillbaka till lägenheten och gjorde fruktsallad. Mumsigt!
Nu är vi i Vaplan och ska sova snart. Aj aj på min hals!
Ojoj vilket konstigt inlägg. Ingen röd tråd här inte! Här kör vi på blått. Heh. Nee, god natt!
Ha det så bra människovalpar!

Aj, aj.

Det är så himla många tankar som snurrar runt i huvet nu. En till och jag kommer gå in i väggen. Helt allvarligt! Så känns det. Måste prata av mig nånstans, om det så är en skurmopp. Men dom brukar man inte få så bra respons ifrån.... He he.
Förkyld och ont i huvet oxå såkklart. Men det hör väl till efter festival?

Nej men nu ska vi åka. Hoppas för guds skull att allt går bra!

Ha det bra människovalpar och be för oss.

Peace&Love

Det har hänt så mycket kul så jag vet inte var jag ska börja! Jag tar allt rakt igenom.

När vi skulle tanka innan vi åkte lossnade tanklocket, när vi hade kört en bit började bilen hoppa och när vi skulle svänga in på dollarstore i Sveg sladdade vi till med lilla musen. Hoppsan :$

När vi väl var där gick vi och checkade in för att få funktionärsarmband, tröja och vattenflaska. Vi gick in på området och tittade lite på Lykke Li och sen såg vi Kings of Leon, som var apbra!
Vi gick och satte upp tältet och pumpade madrassen och sen var det bara att sova som gällde!

Torsdag
Vaknade av att luftmadrassen hade några hål som tillkommit så vi låg mer eller mindre på marken. sen var det så lökigt i tältet så vi gick ut och lika varmt var det ute.

Vi åkte och köpte frukost - nomnom, och sen gjorde vi oss i ordning för att börja jobba. Vi hade utbildning som var riktigt rolig och sen var vi i beredskap för de större scenerna så vi fick inte gå därifrån. Vi fick sitta och löka tills kl 18 ungefär då vi skulle plocka fram staket och sätta upp grindar och allt annat som hör till säkerhet... När vi fick äta trampade jag snett i en grop och stukade foten. Stödförband på det och sen jobba
20.45 fick jag och Simon smita iväg en kvart för att se Volbeat och dom var så bra som jag hade väntat mig, lite bättre till och med. :D Så vi SÅG dom i alla fall =)
När vi kom tillbaka fick vi lösa av några som stod ute vid hotellet som vår scen Graceland var på. Där blev jag lite skraj när det kom en gubbe och försökte övertala mig att han skulle få skita på handikapptoaletten men eftersom han inte fick det började han bråka. Då tog vi dit en ordningsvakt som fick ta hand om honom.
Senare på kvällen fick vi patrullera inne på Graceland och kolla så ingen klättrade i trossarna eller så medan Hemmafest med Långkalle spelade.
Efter det var slut gick vi tillbaka till tältet och efter lite hålsökning gick vi och la oss.

Ja just det! På utbildningen fick vi klart för oss att vi skulle ha vattenflaska med oss att dricka ur. Besökarna som behöver vatten är så alkoholiserade att alla basilusker lägger sig och vilar så blir dom sjuk om en-två veckor. Men vi jobbar långa pass, äter inte som vi ska så om någon nyser på oss så Pang, så blir vi tvärförkylda. Så drick för guds skull inte ur Herpeshinken!


Fredag
Vaknade även denna morgon av att det var lite hårt om ryggen. Men det var inte lika lökigt den här morgonen så vi sov vidare ändå. När vi vaknade igen var det ajaj i ryggen och ajaj i höften då jag sovit på sidan. Men aja, vi gick och åt och sen gick vi och duschade på funkisduscharna. Asskönt att slippa köer och ändå få duscha inomhus!
När vi var klara där hade vi en hel kväll att ägna åt festivalen och göra vad vi ville. Vi hörde lite av Bob Hund och tittade på en asbra dansgrupp (P*fect) och Petter. Sen såg vi Teddybears och dom var asbra ju! Men läskiga..!
Sen gick vi och ställde oss längst fram på Maskinen. Så jävla grymt! Åååh :D Dom hade mycket att göra dom som jobbade på den scenen, en hel del som svimmade och många lyft.
Efter det köpte vi remmar och gick till musen och satte oss i den ett tag. Hade så jävla ont i ryggen och fotleden och Simon hade ont i fötterna. Vi gick till campingen, pumpade madrassen och sen sov vi. Till länge dagen därpå.


Lördag
Vi vaknade, gick och duschade, åt frukost/lunch och tittade en stund på Mimikry, lite på Kapten Röd och sen Mando Diao. Vi tänkte gå på Graceland och titta på Filip och Fredrik men det var redan fullsatt en kvart innan och 100m kö utanför. Vi började jobba en timme efter och då stod några och intervjuade dom. Kändes sjukt skumt att se dom i verkligheten. Dom var lika sprudlande och glada som dom verkar vara på tv. HIHI, kändes ballt ;)
Jo, jag köpte mig en sån hära EnBit som dom heter. Hur skön som helst ju :D
Nu var det dags att jobba. Vi hade blivit förvarnade om att det kunde bli mycket folk- och därmed mycket att göra. MEN.
Det var 1117 pers när Beardyman spelade, bra myckt fler än de spelningar vi hade jobbat på innan. Lokalen tog 1400 pers och eftersom det var staket och folk inte kunde vara överallt, plus att vi oxå räknades så var det ganska knökfullt. Men det var fortfarande disco och inte så mycket att göra för oss i scendiket. Mest att hålla koll och så.
Jag var i akut behov av att kisselura så jag sprang ut till närmsta bajamaja - och hörde hela Don't Stop Believing! Den låten jag helst ville höra med Journey =D Lät precis som på inspelningarna, helt sjukt bra! När jag gick tillbaka blev jag varse om den längsta kön jag sett till Graceland. Det var säkert flera hundra meter lång och inne var det varmt och bra tryck mot staketet. Vi förstod att vi skulle få mycket att göra, att vi skulle fylla vattenflaskorna överfulla och vila medan vi kunde.
När Rebecca & Fiona började, 10 minuter efter avsatt tid, blev det ett jävla röj! Hujedamej, dom var inte rädda om varandra för fem öre!
Kan ju tillägga att förra året var det ett lyft på Graceland på hela festivalen, på Kings of Leon var det 400 lyft på 100 min(!) och på den här spelningen fick vi lyfta över 10 pers. Jag fick 3 och Simon 2 och vi var 6 pers i diket. Som tur var så svimmade ingen. Dom blir så tunga att lyfta över då :p
När de skulle gå och göra det första klädbytet någonsin för dj:s kom deras gästartister. Det var strängt förbjudet med all sorts vätska på trägolvet då det inte var behandat på länge. Men det sket gästartisterna i. Dom kom med sjukt många flaskor vatten och slängde ut på publiken. Och oss. En kille tyckte det var jättekul så han hällde en hel jävla flaska på mig. Publiken tyckte det var jättekul. När dom började dela ut flaskor gjorde vi vårt jobb och tog tillbaka dom. Sen kom vår gruppchef och sa: Ge dom vatten. Det går inte annars. Och det var ett avgörande beslut. Dom var så törstiga så det var inte mycket som hamnade utanför. Dom drack upp varenda droppe!
Sen var det en snubbe som oxå var gästartist slångde sig ut i publiken och crowdsurfade. Det är förbjudet i Sverige. Managern var snabb att ta honom därifrån med hjälp av några i scendiket.

När dom hade spelat klart och folket hade skingrat sig såg man två blöta fläckar på golvet. Inget mer. Dom stod så pass tätt att allt vatten dom hade kastat ut togs upp av besökarna. Vi plockde bort staket, grindar och städade lite. Allt var klart på en halvtime och då fick vi vänta på verktyg.

Det tog lång tid att somna den natten, det var så mycket att smälta. Jag har missat sjukt mycket, endast därför att jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om varje dag. men det orkar jag inte skriva. Och ni orkar skert inte ens läsa det här. I don't blame you ;)

På hemvägen lossnade bakre ljuddämparen och vi var tvungna att byta vänstra framdäcket som var ovalt :O

Sen lät den som en jänkare och småpojkarna som stod och hånade stackars lilla musen blev riktigt chockade när vi startade den och VROOOM så sket dom på sig. Dom blev lite mer intresserade då, hihihi :p


Nu ska jag lägga mig igen. Har blivit förkyld. Så jag sitter i min EnBit och ska koka te och mysa. Riktigt skönt att vara hemma och ta det lugnt och sova i en säng som inte är svinhård när man vaknar :D Med det sagt så kan jag säga att det blir peace nästa år oxå =D

Ha det bra nu människovalpar! <3

RSS 2.0