Bättre idag!

Idag känns det mycket bättre :) Baloo luktar röv i käften så hos mig får han inte ligga men annars är det bra! Tror det är för att jag tog mig i kragen och körde 75 minuters zumba igår :) Hade mycket väl kunnat fortsätta men Simon kom och hämtade mig och jag var riktigt hungrig.  Älskar zumba! Visst bllir jag sjukt irriterad på att dom säger vad man ska göra hela tiden istället för att bara köra på men det kopplar jag bort.
Nu har jag precis ätit rökt fläskfilé och spaghetti. MUMS! Det kan ju oxå höra till att det känns bättre idag. Igår hade jag inget matlust what so ever. Var nog lite tagen efter kräkattacken igår.
Nu ska jag titta på Humor från TV4 :D
Alltid lika kul <3

Vinterkräksjuka

Usch vad ledsen jag blir. Igår hade tydligen mina bästa vänner hur kul som helst och jag låg hemma och mådde illa. Egoistiskt av mig kanske, men jag hatar när det blir såhär. Så fort vi hittar på nåt så ska jag bli sjuk. J****f***kräksjuka.


gråter en skvätt och fortsätter läsa....

Att inte veta kan ibland vara bättre

Var till Fridis igår när huvet hade blivit lite bättre. Trevligt, trevligt! :D

Och samma sak idag som igår, kunde inte kliva upp ur sängen. Bara jag vände mig började jag grina för det gjorde så ont. Blää. Och i vanlig ordning har jag feber oxå.


Jag saknar dig frugan!


Vetskapen att vi inte duger för dig längre gör så ont

Möte på skolan

Äntligen har vi haft möte på skolan och jag får ta studenten med MIN klass! :D Jag får ett betygsdokument istället för ett vanligt fullständigt betyg då vi ska reducera min skolgång. Alltså ta bort kurser helt och sen ta ett år efter gymnasiet för att eventuellt läsa de kurser som behövs för den utbildning jag vill ha på folkhögskola eller komvux.
NAJS tycker jag :) Nu känns det som att det är någon mening att försöka för nu kanske jag orkar och klarar skolan med bra betyg :)



Hanni ringde och det var skönt att få reda på lite vad som händer i klassen och hur det var med folket. Som jag misstänkte är det stressigt och alla vet vad stress gör med människor.. punkt punkt..
Puss på dig frugan!


Försäkte köra zumba men det tjuter och dunkar i örat så fort jag gör uppvärmningen så jag duschar och går och lägger mig istället.
I morgon ska jag vara med på idrotten om örat tillåter. Badminton! :)

Simon, 19 eller 9 år?

Igår fyllde Simon år. 19 år är han nu. Nästa gång han fyller år blir han 20. Det är verkligen sant med att ålder bara är en siffra, för han kan väl inte vara 19 än? Eller? Han är ju jättebarnslig! Missförstå mig inte, jag tycker det är hur bra som helst att ha kvar barnasinnet. Faktum är att jag aldrig skulle kunna vara tillsammans med nån som är alltför "vuxen".
Kanske är det så att vissa aldrig blir äldre. Och det tycker jag om! Älskar min Simon <3


Igår åkte vi även till stan och njöt av alla duktiga musiker i gamla tingssalen. Max och Frida var underbara som vanligt. Överallt i salen hördes viskningar; shit va bra dom är, vilken röst!, och massa annat och jag kan inte annat än hålla med. Det kom en och annan tår :')

Jahopp

Varför gör nån så? Vad får dom ut av det? Kanske lite pengar, men det äe ju inte säkert. Nej, jag tror nog dom får ut mer av att klippa sig och skaffa ett jobb.
Muppar.


Nu har jag avreagerat mig lite om den saken, så då kan jag ju fortsätta med att jag som vanligt är sjuk. Har haft feber till och från mest hela dan så nu har jag ju sovit och är inte trött. Plus att jag håller på å få urinvägsinfektion. Kommer bli bra det här i morgon...  eller ja, senare det här dygnet.


Varför kan inte världen bara låta dig vara ifred? Allt verkar hända dig, min vän.

Akuten - inte så akut

Simon kom äntligen till mig runt 18 igår. Han såg direkt att det inte var som det skulle med mig, genomblöt i hela ansiktet av tårar och minsta lilla ljus så krampade det i huvet så jag trodde seriöst att huvet skulle explodera. Vi ringde sjukvårdsrådgivningen och hon tyckte vi skulle åka till akuten. Hon var den enda i vården som sa att bara för att jag haft en hjärntumör kan jag ju råka ut för annat. Jag älskar den människan, vem det nu var. <3
Vi tog med oss Näldenvatten (av kända skäl) och åkte in. Vi svängde in på Ica Maxi och köpte korv och päron. Eller simon köpte och jag satt i bilen och väntade. Jag åt en halv korv men sen sa det stopp. Man brukar ju inte få äta på akuten........
Vi kom dit och det tog väl en timme för dem att ens ta emot mig i receptionen. Sen tog dom blodtryck och puls och skickade mig till ett annat rum. Barnläkaren var där så det tog bara en halvtimme innan han kom in till mig och liksom alla andra avfärdade huvudvärken med att det ofta blir så efter hjärnoperationer för att nervsystemet blir koko. Att jag är kroniskt sjuk sa han bara att det är många som är sjuk hela vintern... Men sommarn då? Hallå... ska jag bara gilla läget att jag har typ 7 % närvaro? Nej jag har tappat orken för läkare.
Jag fick iaf tillbringa natten på barnavdelningen med Simon. Vi tittade på Upp till kl 2.30 och sen sov vi. Jag vaknade igen kl 5 och då var värken nästan borta. jag somnade om och sov tills vi blev väckt kl 9 för att vi skulle få vara vakna när de kom hit.
Vi klädde på oss, städade bort sängen och väntade. Kl 10 kom en sköterska in och sa att vi kunde få äta frukost om vi ville för läkarna hade inte kommit än.
Vi gick och tog frukost och åt i lugn och ro, plockade bort disken och sen satt vi på rummet och väntade. Till sist ringde jag på klockan och undrade varför det inte kom någon. Det visade sig till slut att det hade tagit tre timmar på spädbarnsavdelningen istället för ungefär 30-60 min. Jajamen. Till slut kom dom och sa du kan åka hem. typ.
Nu är jag hemma och nyduschad, Så himla skönt att tvätta bort cryptosporidium och sjukhusaromer. Simon dansar som vanligt :)
PUSSHEJ<3

skitkorvan då

Nej nu börjar jag bli rädd. Har riktigt äckligt ont i huvet och ser inget på vänstra ögat. Lär ju vara som älsklings-Frida sa att det är migrän som spårat ur. Men det är ändå läskigt. Jag kan ju inte ringa nån heller, då vi inte har hemtelefon och jag glömde mobilen hos simon.

Det kanske går över om jag söver ännu mer. Heh. Ja. Så står det till.

Jajamen

Var tog lovet vägen? Det har varit jätteskönt att inte ens tänka på skolan men nu börjar folk skriva på facebook att dom är stressade inför provet och påminner varandra om saker vi ska göra. Varför kan vi inte bara få ha LOV, LEDIGT och SLAPPNA AV någon vecka? Utan att tänka på skolan och allt som måste göras. Alla behöver det, det märks i klassen. Det skulle nog blir lite bättre stämning om alla kom helt utvilade.
Men, det lär ju inte hända i den här överambitiösa klassen.
Simon har bytt tändkablarna på bmwn och nu går den finfint! Vi hittade ingen tändstiftshylsa som passade så han bytte bara kablarna men det verkade vara nog det :)
Igår var vi till Almåsa. Simon och Jon åkte utför men jag väntar lite till med det tills jag är lite fräschare i huvet. Har ingen lust att ligga på sjukhus igen. Men jag åkte dit med deras föräldrar och åt lunch där. Efter det tog jag en powerwalk och sprang tillbaka. Det var skönt. Sen åkte vi till stan och köpte tändkablar och tändstift och 'lite' gotta. När vi kom hem gick vi och la oss (kl 19) och sov till kl 21. Då fikade vi, tittade på Bond-film och spelade ratatooee. Sen tittade vi på american pie och slutligen kl 03 gick vi och lade oss.
Jajamen.. Jo! Vi drog nyss upp en av Simons kompisars bil ur diket. Går ju skitbra med traktor ju!

Zumba!

Tackar för det fina inlägget av älsklings-hanna! <3

Jag vet att jag inte skriver så ofta.. Hehe, men jag gissar att det betyder att jag har annat att göra? Eller så är jag bara lat helt enkelt. Men jag ska försöka bättra mig och kanske till och med börja lägga in lite bilder? Asså shiiet...

Igår var jag och simon och hans föräldrar till mekonomen för att inhandla tändstift och kablar till bmwn. De kunde inte få tag på kablarna och dom hade inte tändstiften hemma men vi beställde dem. De skulle komma på tisdag, imorgon alltså! Doris och Lars, som bara skulle hämta en skinn-soffgrupp, inte handla, köpte startkablar, rattmuff, spännband och säkert massa annat oxå. HIHI.
Vi åkte vidare till han som hade soffgruppen, kopplade av släpvagnen och jag och simon åkte till Jysk. Där köpte vi svart sängöverdrag, örngott och två kuddar. Äntligen nya kuddar! :D Hon i kassan var supertrevlig och glömde ge oss växel. Vi sa till och hon skyllde på att det var för sent på dan :) Haha, sötnos :)
Ja, vi åkte tillbaka till han med skinnmöbeln och fick en kaka. Sen åkte vi hem och OJ va fin soffgruppen var! Vinröd och gedigen. (Nu har jag använt det ordet i en egen mening för första gången)

Idag då? Ja, jag klev upp ur sängen och gav katten mat (vi har skaffat katt!) och sen började jag hacka grönsaker inför den väntande brunchen. Tacos blev det! Gottgott. Sen åkte simon och jobbade, jag diskade, rensade bajamajan, dammsög, gick med soporna och hämtade tidningen. 
Sen tittade jag på tv och spelade gitarr. NÅGOT roligare att spela på en stämd gitarr än en som är helt åt helvete :p 
Och nu börjar jag få till det! D som var mitt hatackord är numer lätt att spela :) WIIIIE! Men C.... Pjuuh!
Sen körde jag ett Zumba-pass! Ååh, det är så himla kul och damn, va svettig jag blev :o Skönt var det och Baloo, katten, låg och tittade på mig som om jag var helt från vettet..

Nu ska jag gå och kissa för er som undrade.
Adjö

RSS 2.0