Peace & Love

Ikväll åker vi, jag och Simon. Ska bli så kul! :D Synd att han jobbar idag och städar, annars hade vi kunnat åka tidigare. MEN vi kommer iaf iväg! Äntligen :)


Stackars mamma! Tänker på dig <3

sommar!

... med en doft av... aprikos? Kaprifol? Hästbajs?
Ja, snarare det senare...


Igår var det jättefint väder så jag satt ute på ballen, städade och åt, sen gick jag ut och satte mig på bron och solade i säkert två timmar. SÅ SKÖNT! :D

Idag var det oxå jättefint, jag och simon städade audin som ev ska bytas mot en bmw i helgen.  men när jag legat och solat i en timme på ballen blev det "kallt"... men då märkte jag att solen bara hade flyttat på sig så jag låg i skuggan. Hehe. Då gick jag in och gjorde lite mat och plockade bort disken. Jag smörjde in mig med after sun och lade mig i soffan en stund. Sen när solen makat sig till andra sidan huset tog jag en glass och satte mig på bron och njöt i solen tills den gick bakom ett STORT svart moln.

Och nu sitter jag här och tittar på Färjan. HAHA va roligt det ser ut när en stel hockeyspelare försöker dansa x) Hihi, det kallas skadeglädje :D Tony Irving är så rolig :')

nej nu ska jag kolla vidare :)

pusshej<3

Urinvägsinfektion.. IGEN

Jag drack väl för lite igår och nu har jag äckelpäckelont och urinvägsinfektion. Men mer antibiotika vill jag inte ha. Så jag ska försöka dricka bort det!


... och 2 liter vatten, varav en liter med vitaminbrus och 7 3dl-koppar med te är det så gott som borta! :D Lycklig jag :D

Lycklig

Hur hände det då? Jag trodde jag bara skulle få G i alla kurser förutom matte och svenska, men nej! Jag har G i Musik och kommunikation, NK och Data, VG i Estetisk orientering, Engelska A, Svenska A och matte A. Sen har jag MVG i Körsång A! Hur glad som helst :D Hur det är med ensemblen vet jag dock ej...

Tack älskling

Melisia är här, snorig och jättetrött. Tror jag det som hon har hållit på och rivit mig i ansiktet och försökt dra fram mina tuttar -.-' 

Klantiga och iqbefriade jag skrev ett arbete som jag trodde jag sparade. Men nej då. När jag skulle skicka det till läraren fanns det inte. Jag bröt såklart ihop för jag har hållt på med det där i över två veckor men simon satt en stund och letade igenom datorn och till slut hittade han den! Jag själv förstår mig inte på datorer alls, men han verkar kunna hitta allt. Tack älskling !

Jag älskar dig nog lite mer nu :') Om det är möjligt..

Pusshej<3

När ingen ser

Ingen annan än mamma och simon (och några random på flygplatsen) har sett mig såhär. Så förtvivlad och panikslagen. Tårarna sprutar och jag kan knappt andas. Huvet dunkar, händerna skakar, näsan rinner och det blir svårt att se. Ingen annan har sett mig såhär, och kommer nog aldrig göra det heller. Men det är nästan så att jag hoppas att några lärare får det nångång, att de får se hur det egentligen är när jag kommer hem.

Hon tror att jag ska komma ihåg det jag läste för ett halvår sen?! Och dessutom dra egna slutsatser och skriva det jag tyckte var mest anmärkningsvärt? "Men du kan ju inte snubbla på mållinjen såhär. Om det är lite jobbigt nu får du njuta desto mer när det är lov" MY ASS

Vafan?

Det kan väl för fan inte kallas klassmys när flera inte ens har fått inbjudan? Gaah, är så arg så jag skakar

du gamla du fria

"Du gamla, du fria, du självögda nord.. eller nånting sånt" Citat från Maria Montazami.

Ja den här helgen har ju sugit. Supermysigt igår med jordgubbsplantering, wii och frukt sallad och att simon hade fixat frukost i morse. Men annars har den inte varit nå vidars. Tänker mest på fredagen. Hade helst velat stannat hemma och slappat men jag åkte in för din skull.

Jag min dumma gås trodde faktiskt att jag hade vänner som brydde sig om mig i alla lägen och var mån om att jag var okej. Men det kanske inte finns nån sån vän? Jag vet att jag är krävande men om ni inte pallar det så säg för fan till. Tur att Fanny kom och räddade mig.

Jag har tvättat klart men inte fan blev det bättre av det. Känner mig ändå lika ensam. Och mår fortfarande lika illa. Och skakar fortfarande lika mycket.

gaaaaaaah!

Vad leds jag blir på att alltid ha ont i huvet. Och att må illa och bli snurrig flera gånger om dan. Jag försökte hålla god min men idag höll jag verkligen på att spy och svimma eller nånting. Fy fan va hemskt det är. Tur att Hanna höll i mig, annars hade jag väl gått i cirklar..? Haha, nyss var jag tvungen att lägga huvet på sned åt vänster för annars gick jag i en cirkel åt höger. Kan ju bara tänka mig hur det såg ut x)

Jag nöjer mig med g i svenska. Även fast det är slutklämmen nu och alla tycker jag ska göra klart allt för "det är ju så lite kvar" så orkar jag inte. Huvet säger ifrån och det med råge... Mor min sa idag; "du ser ju mer död än levande ut" och det beskriver hur jag känner mig väldigt bra :)

Pusshej<3

RSS 2.0