Baloo <3

Mycket tankar som virrar runt i huvet och som alla andra gånger kommer Baloo och lägger sig bredvid och gosar :)


Nu lägger jag alla tankar på min lilla hylla för natten.

God natt männiakovalpar!

Vivaldi, händel och bach

Har varit på en superhärlig koncert och nu har jag migrän på grund av vädret. Aj aj. Nu lägger jag mig. Japp, det gör jag!

Sov gott människovalpar!

Nöjdtjej93!

Riktigt nöjd med mig själv! Gjorde klart ett superstort arbete igår och skickade in och jag har fått något slags lugn nånstans ifrån! Vet inte vad det är men skönt är det :) (nej det är inte droger)
Och nu så har jag fixat lite annat som sara ska hjälpa mig med. Jag hoppas hinner fram i tid! Berättar vad sen.
Har tappat bort busskortet och dom har inte fått in något någonstans. Känns inte lika bra...
Nu ska jag dricka vatten! ha det bra människovalpar <3

Min allra trognaste vän

Min trognaste vän är herr Huvudvärk. Tyvärr är det en ovälkommen vän. Men så är det. Gaaaah!


Nu har jag pratat med Sara och härnäst blir det väl till att göra klart läxan. En av dem iaf.


Ha en fortsatt bra dag människovalpar! <3

Migrän

Idag har jag legat i migrän till kl halv 3 eller nåt sånt. Sen klev jag upp för att kissa och då kände jag att jag var hungrig. Jag och mamma åt, åkte till rödön för att fixa gravarna (som blev superfina!) och när vi skulle hem tog vi den långa vägen för det var jättemycket glassplitter på den andra vägen. Så när jag kollar på mobilen ser jag at Jenny har ringt och jag ringer upp. Då fick jag åka och jobba lite. Sen kom mamma och hämtade mig och jag åt sallad. Nu är kl snart halv 10 och jag är fortfarande inte fri huvudvärken... 


Det var fasen najs att jobba. Det som skulle göras varr att diska. Både bestick, muggar och krukor och vasar. Det gick bra eftersom jag slapp vara social :p Lika bra att ha ont i huvet där bakom en vägg och tjäna pengar istället för at vara hemma och ha ont i huvet liksom.



Nu ska jag bota huvvet med glass. Har hört att det är skitbra!

Ha det bra människovalpar <3

-

Det känns bra ibland. För ett tag sen. Men inte nu. Jag går och lägger mig.

Ett inlägg

Tänkte göra ett blogginlägg men nu kom jag på att jag inte har något att skriva om. Jag har ont i halsen och i ryggen och resten av kroppen. Och att Sara har tagit körkort såklart!! Grattis :D
 

Men sen tar det stopp. Så jag slutar nu och lägger mig på golvet i hopp om att ryggontet ska släppa. Ja, så blir det.


Hejdå små söta människovalpar!

Sjuker

Nu är jag sjuk igen. Ont i halsen, huvet och lungorna. Det gör ont när jag andas. Så det blidde ingen skola. Säkert inget jobb heller.... Men då om jag finner krafter till det kanske jag kan städa rummet.



Vi hörs, människovalpar!

Barnkalas

Det var allergi som spökade i morse så jag åkte till skolan och gick på arl och resursen. Vi tittade på filmen från vårprojektet på resursen och åt tårta. Sen gick vi till Hanna för att ha barnkalas för Hanni! Sen ska dom ut på krogen men jag åker nog hem. Har inga grejer såatt.....

Jag sitter i Hannas soffa och håller på att löka sönder. Så himla varmt ute! Och inne!



Nej nu går det inge bra att blogga, så jag säger hejdå människovalpar och simma lugnt!

...........................

Men skiiit oxå! Hade lite feber igår och när jag vaknade hade jag megasuperont i halsen. Kunde varken andas eller svälja... Nej nu blir jag less. Jag lyckas alltid dra på mig nåt när det är nåt som händer! Ikväll skulle vi ju ha barnkalas och titta på klasskoncert och sen krogen. Men då går vi och drar på oss alla sjukdomar som finns. Lagen om alltings jävlighet verkar ha preciserat sig på mig.



Skitkorv!

Farväl människovalpar

Grattis!

GRATTIS ÄLSKLINGSHANNI SOM FYLLER 18 IDAG!

Ha världens grymmaste dag :D



*BILD PÅ HANNA*

9 maj 2011

Wihooo, nu har vi fått lite nya saker i lägenheten som helst skulle varit bytta för några år sen. Men nu är det i alla fall lite fräschare! :)

Stannar hemma en dag till så jag är säker på att jag inte smittar någon. Vill ju inte att Hanni ska ha magsjuka på sin 18-årsdag! Nära nu ;)



Idag ska jag göra det jag känner för. Laga ett hål i kläder kanske? Sätta fast knappen på jackan ska jag göra! Men först, barapapapapaaaaa!! Frokost! :D


So long, humanpuppies

Första joggingturen

Men jäklar vad jag har hurtat idag! Joggat två gånger, totalt 6,5 km! :D STOLT! Meen, jag gick en del oxå eftersom det faktiskt var första gången för säsongen och jag ville inte ta ut mig helt så jag skulle tappa motivationen. Men svettig som attan blev jag och skönt att duscha var det!



Nu ska jag hoppa i säng och somna med ett glatt humör och sova.


Vi ses i morgon människovalpar! :D

Chokladsugen, vad är det?

Igår begick jag kolhydratssjälvmord och idag fortsätter jag på den banan. MEN det är gott :)

Det ser ut att bli en fin dag idag så vi klär oss för det och tar en promenad till Vaplan! Jajemen, fast först tror jag vi ska testa nya daimstruten med päron!


Hade väl inte så mycket intressant att säga så jag avslutar inlägget innan det spårar ur ;)


Ut i solen, människovalpar!

Mmm, müsli

Godmorgon gott folk! Simon kom och sov med mig i natt istället för att vara brandstationen :) HIHI! Han är inte rädd för att få magsjuka i alla fall! Men är man noga med handhygienen så brukar det gå bra för honom.


Vi vaknade kl 9 och kl 10 åt vi frukost, vaniljyoghurt med, jag skojar inte, den godaste müslin ever! Mums filibabba!
Och nu så ska vi bara ta det lugnt!



Frida Vallinder skriver HUR BRA SOM HELST!

ha det gött, människovalpar!

Happy-list!

Nu för att muntra upp mig själv ska jag komma på minst 5 saker jag ser fram emot:



Tacos (stört sugen på det)
Krogen när Hanni fyllt år
Sommarlov
Linkin Park
Peace&Love

jaaa, det är mycket mer oxå, men skulle jag skriva upp allt skulle jag inte hinna uppleva dem :)


So long, människovalpar!

magis sjukis

Igår kväll hae jag ont i magen men tänkte att det kunde vara för att jag har börjat hurta. I morse när jag skulle klä på mig mådde jag så illa och kände att jag måste spy. Så jag gick ner och gjorde det. Gott.




Har sovit till 12 då simon väckte mig och då spydde jag igen och sen igen typ nyss.


Blir nog ingen dansgala för mig! :p

Ha det, människovalpar!

Bara tre saker!

Nu har jag ätit en lååång frukost och ska borsta tänderna, torka håret och sen bege mig till bussen!

Utvecklingssamtal
Teater
Teknik, hopp och snurrar


Det som står på schemat idag! Det enda jag måste stressa inför idag är hur fan jag ska hinna gå från skulan och vara på storsjöteatern på typ 10 min... Får se till att skynda igenom utvecklingssamtalet!


Ha det bra människovalpar! <3

Läkarintyg-check!

Idag vaknade jag med Simon kl 7, duschade håret, åt frulle och sen vet jag inte vad jag gjorde i en timme. Helt plötsligt var klockan halv 9 och då skulle jag klä på mig och fixa håret och allt annat! Jag som tänkte att jag kunde ta en lugn morgon men riktigt så blev det inte. MEN jag hann med bussen och fick med mig allt jag skulle! Det enda jag saknade var solglasögon.


Kom till stan, tittade om vila hade öppet men icke, kollade lite på bikinisar och sen gick jag upp til skolan. Där gjorde jag läxa och sorterade gitarrpapper. Sen kom Hanni! Vi gick till matan, jag och sara åt och hanna tittade på, stackarn, och sen hade jag gitarrlektion.

Efter den slutade jag skolan för dagen och jag åkte till Frösö Strand, barnhab för att träffa Urban så han kunde bedöma ifall jag skulle få ett läkarintyg för att få körkortstillståndet så jag kan ta körkortet. Han skulle skriva ett läkarintyg! HOPPAS dom nöjer sig med det :D

Träffade Hanni och Simson på staden, vi gick på donken och käkade lyxmiddag med blåbär- och vaniljpaj till efterrätt! MUMS! SOM Hanna hade längtat efter en Cheees :)



Krya på dig älsklingsHanna! PUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSSPUSS och världens största bamseKRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

Hemma med gänget

Vi är hemma idag. Jag och Fru Halsont, Herr Öronvärk, Mr. Huvudvärk, Fröken Ögosveda och Miss Feber. Lite väl påträngande gäng som verkar tycka om att förfölja mig.


Ska gå ut en sväng lite senare för jag har hört att det är bra att få friskluft när man är sjuk! Så då ska jag ta en lugn promenad på min lilla favoritskogsväg :)



Ha det bra människovalpar! <3

36/26

Har fett ont i halsen och örat och börjar få ännu mer ont i huvet. Börjar jag bli sjuk eller är det allergi tro? Hur som helst är det bara att kämpa! Bara skoldagar kvar tills vi slutar! Wiiie :D


Sista sommarlovet... Ska skriva cv och söka jobb. Hög tid för det :p


Halva klassen är sjuka/sover idag förövrigt.


Ha det bra människovalpar! <3

Valborg

Jag hjälpte mamma och kyrkan att servera kaffe på valborg. Det var faktiskt kul och jag mådde riktigt bra. Sen åkte jag och Simon vidare till några fyllon som skulle till Ytterån. GAAAAAH jag höll på att bli tokig! Simon ville inte ta sin bil att skjutsa i, eller jag övertalade väl honom att inte ta den, och då blev det ju genast världens problem! Men jösses, "men hur ska vi få fram den bilen då, din står ju ivägen" och blablabla. Det fanns ju faktiskt en där med körkort som var nykter som mycket väl kunde tänka sig att flytta bilen. Men neee, det gick inte. Simon fick förklara varför han inte ville, att det är jordfel så den kan börja brinna när som helst och då först flyttades bilen som stod i vägen.


Nää, jag skulle gått hem efter det i Nälden. Där var dom iaf nykter. Men jag och älsklings-Hanni ska ta igen det  där sen! Hihihi, tokigt!



Ha en trevlig dag människovalpar!

RSS 2.0