Svampkramp

Med dagar fyllda med dans, rytmik, mikteknik, uttryck, jazz, drama, sång, teknik, musik/gehörslära, kör, fyspass, musikal och stepp finns det inte mycket utrymme för att vara slö. Det är full rulle och i slutet av dagen är man så trött att man bara vill lägga sig och sova, men samtidigt så pigg att man bara vill skratta.
Idag har jag haft kramp i båda vaderna och främre lårmuskeln på höger så jag har gått som en pensionär. Vad annat finns det att göra när vaderna känns som stenar och så fort man försöker sträcka eller dra ihop vadmusklerna börjar dom krampa. Haha ja, lite spännande har det varit minsann ;) Men Helén sa att kraftig kramp ofta beror på salt och vätskebrist så jag gjorde en saltgrogg och har druckit sjukt mycket vatten hela dan och nu börjar det faktiskt släppa. SKÖNT! Sen har jag ju som skaplig träningsvärk ungefär överallt oxå.
Märkte idag att jag har nästan smal midja! En bit kvar men nu så känns det helt okej att träna i tajt linne. Skönt det med för man ser ju om man gör rätt mycket bättre.

Nu har vi eget arbeta som det heter. Jag ska leta reda på tre sånger som jag tycker om och ta med dom till sånglektionen. Det måste jag oxå kolla, kan ju vara bra att veta när sången ligger på veckorna, hehe. Men först ska jag dricka vatten och vila en stund. Håller på att få migrän (igen) och det vill jag inte ha så nu är det bara att ta det lugnt som gäller.
Hoppas ni har det bra därhemma!
Kram

Bekräftat

Det jag var rädd för och egentligen redan visste blev bekräftat idag. Jag har ganska gravt brytningsfel och måste ha glasögon. Gaaah vad dyrt! Men skönt att kunna se normalt. Det var ju som natt och dag det dära. Först visade hon nåt som såg ut som prickar och sen visade det sig att det var minsann bokstäver.
Ojoj... Men då blir det att kolla ut snygga bågar! Hittade två jag gillade men vill ha någon annan med som smakråd. Känner du dig träffad? :D

NU ska jag sova. Tröttare tjej har gått, joggat och cyklat massor i det vackra vädret idag. Så nu ska jag gå och bädda ner mig i den ljuvliga sängen och vakna redo för nya äventyr!
Sounds like a plan.
God natt!

4 dagar

Har haft ett raseriutbrott och sagt precis vad jag tycker och tänker. Ensam i lägenheten. Men nu är det bättre :)
Började dagen med ett träningspass här hemma. Tänkte gå till gymmet men så såg jag att klockan var lite väl mycket så jag körde ett pass i vardagsrummet istället. En ihopvikt flyttlåda var alldeles perfekt som träningsmatta :)
Åkte och jobbade och sen tog jag och syster Johanna en fika och pratade en massa, Härligt att träffas en längre stund än hej, hejdå. Gick även in på specsavers och bokade tid för synundersökning. ÄNTLIGEN ska det bli ordning på torpet.

Sen har jag suttit och planerat och skött pappersarbete. Spontanköpte en dator på tredera så den har jag på skrivbordet med mitt Forevermaterial. Det känns riktigt proffsigt och vuxet!
Har även kollat och skrivit upp tågtider östersund-fränsta på anteckningssidorna längst bak i kalendern.
4 dagar kvar. HELT SJUKT
Nu ska jag koka mig en kopp te och titta på tv eller lyssna på musik innan jag går och lägger mig.
måste bara säga att jag är riktigt riktigt nöjd med datorn. Tangentbordet är amazing och allt funkar precis som det ska. Bra köp helt enkelt! :D

SIMON!

Imorse kom Simon hem. Trodde jag drömde så jag vågade inte bli glad men det var på riktigt! Lycka :)
Så vi myste och somnade om. Sen åkte han till jobbet och jag följde efter en stund senare för att hälsa på Hanna. Har varit där mest hela dan. Hoppas hon inte har något emot det! Jag gillar det i alla fall. I morgon ska jag dit igen och hitta på något. Spela spel skulle vi testa göra! :) Kul att se henne må bättre för varje dag som går! Wiie .)
Lycka till med humlan och elektrikern, hahaha ;)

Nu efter träningspasset ska jag titta på nån film eller på play, brukar alltid finas nåt kul att kika på där.
 
Har förövrigt hittat en favoritlåt. Herrejävlar vad glad jag blir av den! :D
http://www.youtube.com/watch?v=nitz50WxwOY


Ma råkes!

Blek och tärd med lockigt hår

Att gå förbi spegeln var inte trevligt. Såg ju sjuk ut. Glansiga ögon, stora pupiller, grå i ansiktet och alldeles svart under ögonen. Huga, jag är ingen vacker syn idag! Andra dagen nu utan att kunna äta, det tär. Men jag kämpar med filen! Och dricker vatten.
Men jäklar vad jag sov gott :)
 

Adjöken(ibrist på annat)

Ingen bra start på dagen. Började med att riva ur sängkläderna för att tvätta dom, diska, dammsuga, putsa speglar, städa undan och ja, sånt man gör när man städar. Gick till Sara för att mata katten och utförde lite ärenden. Gick hem, duschade, åt jordgubbar och mjölk och drack en jäkla massa vatten. Och det är väl det jag har ätit idag. Och då har jag gått 19500 steg, varav några tusen var löpning. Ligger nog branog mycket minus idag! 
 
Jag och Saga tog oss en tur runt frösöberget, därav det höga antalet steg. Hade jag valt hade jag legat i soffan och självdött ungefär men jag är glad att jag tog mig iväg, trots svimningar hit och dit för jäklar vad mysigt och skönt det var. Jag har ju en del att ta av så kroppen kanske klarar att inte äta. Vad vet jag, vad vet jag.
Innan var jag hos Hanna på sjukhuset. Stackars lilla vän. Vi var och gick en sväng i korridoren och pratade och bara var. Det var också mysigt. Skönt att kunna finnas där samtidigt som det är konstigt att vara den som är sällskap.
 
Men jag vill inte ha nåt. Kan inte äta. Det är nog mycket oro och stress som ligger och gror. Men vad blir det bättre av att man inte kan äta? Daah.
 
Aja. Ska ta en dusch och titta på nån film innan jag somnar. Nybäddad säng, nyduschad, nypromenadad/löpad och förhoppningsvis nyäten tror jag blir en bra kombo så jag kan få sova ut en hel natt. Ja, det blir skönt. Kanske skippar filmen och lyssnar på nån härlig musik i sängen istället. Den som lever  får se helt enkelt.
 
God natt allesammans 

Jordgubbar&mjölk

I natt sov jag inte alls bra. Vaknade av att Simon kom hem flera gånger och jag blev jätteglad, rusade upp bara för att mötas av en tom lägenhet. Aaah, vette tusan hur det här ska gå! :p Tvättelitvätt idag och en sväng till sjukhuset som sagt. Ska även ta mig till försökringskassan och boka synundersökning för det här går inte längre! Jag är less på spänningshuvudvärk och nu tror jag jag vet varför, så varför inte göra nåt åt det?

Nu efter världens godaste frukost (jordgubbar & mjölk) ska jag ta och fortsätta tvätta. Har bokat hela dan men jag vill göra ifrån mig tvätten så fort som möjligt så jag kan träffa Dig!

Pussar och kramar från eder människovalp

Livet leker!

Vad gör mensvärk när man får träffa fint och trevligt folk hela dagarna? Faktiskt inte så mycket. Och då är den värre än på länge eftersom jag inte hann ta tabletter i tid. Intresseklubben antecknar febrilt.
Nej men faktiskt. Jag måste verkligen ha hittat ett perfekt jobb!
För ett halvår sen när jag registrerade mig som återförsäljare visste jag inte vad jag gjorde, vad jag skulle göra och hur tusan jag skulle kunna tjäna pengar på det, jag som gärna inte pratade med folk. Ändå startade jag, för det kändes bra i magen.
Jag visste hur bra gellyn är och jag älskade den och har växt upp med den. När magen blev bra efter fyra dunkar efter att inte ha fungerat allls på nästan fyra år, när min innan ständigt strama och torra hud blev mjuk, när jag istället för att vara frisk 7 dagar på ett år är sjuk kanske 3 dagar i månaden och jag inte tappade alls lika mycket hår längre. Efter det vill jag ge alla möjligheten att må bättre för jag vet att det fungerade på mig.

Nu ska jag belöna mig med en (läs 10) godisbit(ar) och sen går jag och knyter mig. I morgon står tvätt, ben- och armträning och sjukhusbesök på schemat.

Puss och kram på er!

Ny dag

Ny dag, nya möjligheter! Ta vara på den tid ni har kära människovalpar, den kan ta slut fortare än ni anar.

Så då fyller vi den med jobb! Måste säga att jag har ett fantastiskt jobb :D

Vilken dag!

Massa inspirerande möten, nya lärdomar och nytt sätt att se på saker. Spännande, spännande! Jag är riktigt trött men tänker ändå sätta mig på cykeln och cykla till gymmet och träna. Inte högintensivt men jag kan ju titta på nåt bra på tv så går även den nödvändiga lågintensiva träningen fort! Kanon efter man varit sjuk och som mig har hosta kvar.

Ja, herregud vad roligt jag har haft och vad mycket jag har lärt mig! Ännu mer i morgon. Wiiie :D

Nu är äpplet slut så nu har jag inen anledning att sitta mer. Mot gold's tegelplan! *superman*

Hard work work

Har fått en inbjudan. Tyvärr låter den inte så inbjudande, mer som ett hot. Herregud lär dig formulera orden din pmskossa!

Hehe, så, nu är det ur mig.
Har jobbat rätt så flitigt idag må jag säga! Nu är jag trött. Trött på att prata, trött på att lyssna. Trött på att vara vaken helt enkelt. Går och vilar en stund med Simon innan han ska på jobbet.
Imorgon far han till stockholm på bounce summercamp och blir borta en vecka. EN VECKA! Och sen är det typ 9 dagar kvar till jag flyttar. Tiden, kan du inte sakta ner en stund!?

Nej men det blir bra det här. Jag kan passa på att joba och träffa folk när han är borta, det är alltid kul! :)

På återseende

Motivation.. var tog du vägen?

NU får det vara slut med det här! Har nu övergått till flytande kost för att bryta mitt hemska beteende. Jag mår ju int bra av det, så sluta. Måste även hitta motivationen igen annars kommer jag gå upp dom där kilona igen. Och DET vill jag absolut inte. Jag vill ju gå ner. Så ja, motivation ska jag jobba på. Och delmål.

Förövrigt blev jag sugen på att klippa lugg. Fett med störigt att tråna då dock. Och det kommer jag få göra i fränsta. Får väl skaffa sånt här flashigt hårband då? Ja, ilandsproblem... jesus

Drömde att även vår klass hade tagit G#a F#ken på flaket och vaknade upp kallsvettig med panik. Gissa fisken för er som inte behövt ha gemu... Gehörs- och musiklära alltså. Huurr

Nu ska jag ge mig igen. Har ingen att prata med när simon har jobbat natt så då får jag skriva av mig här!

Fixade naglarna igår oxå! Ser mycket bättre ut nu även fast jag bara filade och la ett utjämnande lack. Tacksamt! :)

Nåja, vatten åt folket!
Pusshej

On Fire!

I'm on fire! Jäklar vad bra det har gått nu på kvällen.

Förövrigt har jag bajsont i magen och huvet. Och träningsvärk lite varstans. Och hosta. Och feber som kommer och går. Eller kanske det är klimakteriet? vad vet jag.

Propolistabletterna smakar inte tårta som min kära kollega sa. Men dom gör gott. Suger på en sån nu och varje gång jag hostar håller jag på att kräkas. Haha, men dom gör förbannat gott! Sväljer nog ner min snart.. Hua

Ska belöna mitt gedigna arbete, trots vims och sjuka, med lite glass framför tvn. Som jag ska äta alltså. medan jag tittar på tv.

Farväl kära människovalpar!

Vimsig på rådhusgatan

EKONOMIN INFÖR SKOLAN HAR LÖST SIG! Maj gad va skönt! 
 
Igår vimsade jag omkring i nån slags feberyra/lågt blodsocker. Den kombinationen gör alltså att man ställer smöret i sinken på toa och saltet i kylskåpet. Jajamen. Svimanfall blev det oxå så jag låg mest hela dan igår. Inatt hade jag oxå feber så jag sov sådär men nu orkade jag inte ligga nå mer så nu SITTER jag i fåtöljen. Haha jaja.
 
Madagascar var ju ungefär hur bra som helst! Rekommenderas varmt!
 
Nu sitter jag och äter frukost. Är man sjuk så är man och då får det bli varma saker. Såsom havregrynsgröt med sylt och mjölk och en kopp välling. Gottigt. Men fy vad söt köpt sylt är! Nån som håller med mig? Jag kommer bli en sån som vill ha allt hemgjort. Ja, egentligen. Varför inte! Gott och då behöver man inte bekymra sig om vad som är i.
 
Nu yrar jag igen. Hoppar hit och dit. Men det är min blogg, jag gör vad jag vill! Mohahahahahaaa
 
Nu ger jag mig. 
Farväl människovalpar!

jaggillarintespindlar.se

En dag där man egentligen bara vill sitta och äta ostkrokar och glo på tv blev en dag full av jobb. Gick bra det med! Bara lite långsamt. Och på kvällen somnade jag ovaggad, ja, nästan så att jag inte ens hade kommit till sängen faktiskt.
Förutom drömmen om krig och förutom den om jättespindeln (hurr) så sov jag som ett barn. I ca 12 timmar.
Nu ska jag ringa lite samtal och sen tar jag bussen till torvalla och hämtar Melisia på dagis.
Sen ikväll ska jag och Simon på bio :) Gissa vilken ;)

RSS 2.0