Vackra stad

Simon är och dansar och jag ligger i sängen och ska vila lite innan jag beger mig ut på äventyr. Igår tog jag 45an mot gällivare, (hihi) bytte i dorotea och återigen gnissade jag stjärten i buss nr 63 mot umeå. Inte samma komfort som när dom körde hela vägen från östersund till umeå men bra mycket skönare var det att åka dit för att träffa min älskade istället för att karva i huvet. Vetskapen om att jag kanske aldrig mer behöver åka hit i det senare ärendet är underbart. Det går inte beskriva med ord! Att faktiskt kunna gå omkring och se på den vackra stad det är UTAN hål i huvet, medicintider, förstoppning, stort jävla plåster mitt på huvet (som jag ger mig själv credit för att jag faktiskt vågade visa mig i), illamående utan dess like, yrsel, känna hjärnan mer eller mindre dunsa mot hjärnbalken när jag rörde mig för att hjärnvätskan hade tömts ur och framflrallt den sjuka smärtan. Trots absurda mängder morfin som både pumpades in hela tiden och som jag fick i spruta innan toalettbesök gjorde det så fruktansvärt ont. Plus att precis utanför höll dom på med byggarbeten så varje morgon växktes vi av härliga sprängningar eller varför inte en fin slagborr mot betongen? Finfint var ju det som nyopererad :) Jag trodde inte det skulle bli så men att åka hit har verkligen väckt minnen och känslor. Mest glädje faktiskt. Glädje över att det gick bra ändå, tänk om dom inte upptäckt den och det hade gått illa?

Gå ner i arbetstid

8-timmarsdagar är mer än mitt huvud klarar av. Ganska självklart egentligen men man måste ju testa för att veta. Testa med 6 timmar istället och se om det går bättre. Mindre lön på en dag men jag kan nog jobba fler dagar istället. Jävlaskitbajsäckeltumör som gjorde det här med mig.*********************************************************** Läkarn sa att det egentligen inte handlar om att man klarar mer och mer ju längre tid det går utan snarare att man lär sig leva med det. Jag måste lära känna min kropp och lyssna på signalerna den ger mig. Jag försöker göra allt i samma takt som andra men det är bara att inse att jag får migrän och spyr till slut ifall jag inte tar det lugnt när jag behöver. Jag håller på att lära mig och kommer bli bättre och bättre varje dag. Jag kommer uppfattas som en partypooper och tråkmåns när jag väljer att sova istället för att festa. Men den smällen får jag ta. Folk får acceptera mig som jag är. Punkt.

Att inte göra nånting alls

Studenten var det bästa som hänt mig. Helt sjukt att tre år kan gå så fort med underbara människor och mycket kul! Såklart massa muppar och sorg oxå, det hör till. Utan ups and downs är man död. Innan jag får till så det går att skriva normalt på bloggen tänker jag inte gå in mer på studenten. Den är för värdefull för att kastas bort i ett sånt här skitinlägg. Förövrigt har jag inte gjort ett piss idag. Laddat hem filmer och tittat på dom. Typ. Och ätit godis. Är sjuk efter helgens ståhej så jag orkar inte riktigt gå ut. Har däremot tagit på mig skorna flera gånger för att gå ut på en promenad men då har jag sett hur hemskt det ser ut i lägenheten (igen) och därför tänkt att jag måste städa först. Men då måste man ha musik och då finns det saker som måste göras och en facebook som måste underhållas med jämna mellanrum. Bara för att jag vill ha lite sällskap. Hoppas jag får den utlovade massagen ikväll, det behövs. HOPPAS Simon orkar :) Farväl människovalpar

Att må bra

Igår tränade jag. Sen på kvällen gick jag ut och gick för att släppa lite spänningar. Och för hurtighetens skull. Somnade i soffan i Simons famn gjorde jag sen. Vaknade, gick till sängen och somnade ganska snabbt. SKÖNT Vaknade även ovanligt pigg halv nio i morse, åt några skedar fil, snörde på mig skorna och stack ut på en joggingtur. Ibland är det onödigt lätt att ta sig ut och träna! Försökte även vänja mina fötter vid klackskor på Jamtli. Heeh. INTE kul att gå hem. Nu ska jag steka kyckling. Tänkte käka wraps idag i min ensamhet! Om ingen glad student vill komma förbi och äta med mig. Ska bara ta några chips först :)

Vem vill gå i tvåan nu?

Herregud vad tiden går fort nu! Och INGET KVAR I SKOLAN! Vi kommer typ inte vara på skolan alls innan fredag och då är det avslutning. Stört. Det är för mycket som händer för att skriva om det. **************************************** So long!

Möss-bal!

Mösspåtagningsbalen var riktigt rolig. Morfinhostmedicinen gjorde dock att jag typ somnade vid bordet. Tur anton är så rolig så han höll mig vaken. Förrätten var lätt godast. Laxtårta. Vill ha receptet på den ja! Så jäääääkla god! mumsi :) Tyckte all mat var godare på den här balen än på programbalen. Orkar inte skriva nå mer detaljerat. Dansen var rolig och det gick tom att bugga i de där skorna. Sköna och ursnygga. Likei :) Frida frågade mig om vi skulle gå upp och köra Vem är du själv och Sara M och Frida J hängde oxå på. Ja det var kul. Riktigt kul. Åkte dock hem runt 23 med Hanna och somnade typ på en gång. Jag var så trött och snurrig och hade ont i huvet. Och idag är jag förkyld. Bihålorna trycker och gör ont. Ajaj. Ska gå ut på en promenad och se om det blir bättre av lite friskluft. BARA JAG BLIR FRISK TILL PÅ MÅNDAG!!! Men det ska jag :)

RSS 2.0