Aj, aj och dans

Lackskador, några bildelar mindre, en lös list, nackskador, aj från bältet och dans. Sen TJOFF så åkte vi bakåt och åt fel håll på en jävla skridskobana.
Nej usch, det var inge kul. Men det var kul att dansa och vara med hanni! Gott med tacos oxå;)
Nu är det bara att ladda om inför ännu en danskväll. Fast ikväll får jag nog ta det lugnt. Men jag ska iaf se Just Dance Crew :)

Puss och hej så länge<3

Och jag är KLAR

För ikväll i alla fall. Klar med äckelläxan i alternativ hälsa där vi inte har några läxor?
I morgon ska jag, simon och hanna på dans. Det blir kul! Hihi :D
Vi hade kör för första gången den här terminen! Men efter 30 min: "brandlarm" och det var bara att gå ut och göra som pingvinerna, hålla sig varm genom att vara nära varandra! Mysigt och varmt :) Men jävla idiot som går och trycker på knappar så brandlarmet går igång och de tvingas ta in deltidsbrandmän från brunflo. TÖNT vem det än är.
Nu ska jag dra med karln hem och slå in mammas paket, duscha och sen sova! Skönt :)

Rubrik

Fick panikångestattack så nu är jag röd i ögonen och det svider både när jag tittar och blundar.
Ja, vad gör man? jag kommer faila helt på historiaprovet för jag suger på allt som har med rom och sån där skit att göra. KuHi bajset vet jag inte heller hur jag ska göra. Just nu vill jag bara sova bort det här.
Funderar även på att hoppa av musik. Ingen fattar ju att huvet inte pallar att både vara alert i skolan och sen göra äckelläxor som tar sjukt länge att göra och som läggs på hög för att sedan inte komma ihåg dom och sen bli sönderstressad när lärarna frågar efter dom.
Det var inte det här jag trodde jag valde när jag valde musik.

Pizzakväll! :D

Både igår och idag har jag kämpat med örtarbetet. Så himla mycket svåra ord som jag vill få rättstavat, perfektionist som jag är. vi hade ingen toppform idag så jag slutade 10.55 men likförbannat satt jag och skrev på datorn till 14.50... känns bra att vara klar med skiten i alla fall!

NU är jag med bästa hanna och bästa hampus. Vi lyssnar på musik, Hampus gör pizza, Hanna hackar banan och jag gör nåt annat i Hampus pyjamasbyxor :) som förövrigt är väldigt sköna! Han har tydligen herpes och brukar gå naken i dom, sa han nu, men! Vad gör man när de sitter i mjukisar?

Nu ska vi äta pizza och mysa ner oss framför tvn som kommer visa Remember Me! Wiiie <3


Piller, kvicksilver och djungelvrål

Ja, piller, pulver, droppar med alkohol, kvicksilver och aluminium, vatten, banan, fläskfilé med pommes frites och bearnaisesås, coca cola och djungelvrål. Fin blandning för magen :)

Igår var jag, Hanna, Sara och Hampus på Wedemarks och fikade och pratade. Det var supermysigt! Synd bara att jag var så trött efter bodypump på toppform och att alla skulle åka hem. MEN! Det var kul att göra något en fredag, om så bara en liten stund :)
Innan vi åkte dit skulle jag köpa resten av homeopat-grejerna som jag inte hade råd med förra gången. Då vi kom dit hade hon lunch i 10 minuter till så vi gick in på lindex en stund och vad är det första jag ser? En tröja som var så vacker att jag trodde jag skulle dö. Jag blev förälskad helt enkelt. Hoppas den finns kvar så jag kan köpa den när jag har pengar! :)

Svett på tummen

Nu är jag klar med historian, eller ja, jag ska renskriva i morgon för vi har inte word här.
Det gick hur bra som helst på dansen, kände mig riktigt smidig för en gångs skull på 10-dans. Brukar alltid känna mig som en 200 kg stor äcklig fettklump men idag då jävlar! HIIHI På slutet skulle vi dansa vals, och den som tror det är nån slappardans borde testa den med Ann-Ki. DAMN va svettigt. Och i vals ska tjejen hålla vänster tumme i killens armhåla. Nomnom...
Sen är mamma hemma! Och med det är allt i sin ordning :)

Det är så mycket bättre i huvet, ryggen och benen nu, men jag lär nog ha en aning träningsvärk i högra rumpan i måra :)

Jag har inte så mycket mer att säga annat än att jag ska duscha och WIIIIIE :D

R1, R46 och R71

Tre små flaskor som ska ta bort inflammationen i rumpmuskeln, smärtan i benen, ländryggen och huvet ska försvinna. Enligt Kjell. Och jag tror faktiskt på det. alltid när jag sitter med benen nedåt spänner jag mig för det gör ont. Sen gör det ont för att jag har spänt mig och när jag har slappnat av en stund gör det ont så jag spänner mig osv, osv.

Dessa tre flaskor kostade 130 kr st, så det blev till att punga ut 390 spänn. Men det är ju nån vitaminkur jag skulle ta för magen och den kostade 300 den med. Men så mycket pangar hade jag inte, så jag tog det jag tyckte kändes viktigast. Visst, det är ju inte så kul om man inte tar upp näringen i maten, men det kan vänta några dagar. Och så fort jag får peningan ska jag gå och köpa det.
Sen får ju jag lite bättre samvete av att ta något naturligt än att konservera mig med piller. Och piller för biverkningarna. :)

Nu ska jag och Simon bada och sen sova! Längtar efter sängen nu :p

En dikt, eller nåt

Jag trodde du
var annorlunda
Att du,
som du sa,
alltid skulle vara mig nära
Men jag hörde visst inte parentesen
där du sa
fast bara när du är
som jag vill att du
ska vara

Jag trodde att du,
som du sa,
alltid skulle ta hand om mig
Men jag hörde visst inte ironin
i din vackra röst
när du
lovade att alltid
finnas där för mig

Jag var övertygad att du,
som du sa,
talade sanning när du
sa att du älskade mig
Men nog såg jag
tvivlet i dina ögon
när du lovade att vara min
Alltid.

Nä nu jävlar

Nu är jag branog leds på allt vad huvudvärk och smärtstillande heter. Jag orkar faktiskt inte mer.

Förra läsåret gick jag till skolan de gåner jag kände att jag hade kraft till det, trots sjukt ont i huvet, trött och feber var och varannan dag. Dessutom var jag riktigt deprimerad sedan två år tillbaka, sen den första operationen.
Depressionen blev bättre när jag kom till ESMK09 som ju är världens bästa klass. Där känner jag mig accepterad som jag är, älskad för den jag är och jag vågar vara mig själv. Allt annat än mina tidigare erfarenheter, alltså. Självklart finns det undantag även där, men jag känner mig ändå tryggare i den här klassen än i någon annan tidigare. Och jag har ALDRIG förut skrattat så mycket som jag gör nu :)

Iaf, jag fattar inte hur jag orkade gå på skolan så ofta som jag faktiskt gjorde då det var lättare att räkna de dagar, eller rättare sagt stunder, jag inte hade ont i huvudet.

Det gick ett tag utan att jag hade ont i huvet, men sen hittade basiluskerna även mig, och jag blev sjuk. Sen dess har jag varit sjuk till och från och konstant ont i huvet.

Ibland går det över om jag rör mig. Så jag åkte på dansen igår och tog det väldigt lugnt. Men det blev värre och i morse kändes det som att nån hade klubbat ner mig och lyset gjorde så att det brände och ilade på samma gång.

Hur som haver, jag berättade för marina att jag hade svimmat i går morse och varit borta i över 10 minuter. Då sa hon att jag borde ringa en snubbe som heter Kjell. Han frågar efter personnumret och sen "ser" han vad man varit med om och vilka krämpor man har, samt vad man kan göra åt det.

Jag är öppen för sånt och tycker det är häftigt att det finns folk som har den gåvan, så jag ska prova ikväll :)
Det bästa är ju att han inte tar betalt, att det bara är vanligt nummer man ringer till. Bara det säger ju en del om att han inte gör det för pengarnas skull. Han hade tydligen ett vanligt jobb och har telefonen öppen mellan 21.00 och 22.00.

Det kan knappast bli värre av det iaf!

Och en puss till Frida Vallinder som ljusade upp min dag <3

RSS 2.0