Hängpattemassage, fika och ett ovanligt glatt humör!

Så kan  man sammanfatta dagen, som började med en virrig lärare, en skräckupplevelse med en häftapparat, Japansk energi massage den virriga läraren beskrev som ljudet av någon som springer, som har hängpattar. Sen en extremt saltad grönsaksmoussaka till lunch, väldigt vacker, känslosam uppsjungning av låten jag ska sjunga på domus v.41 nångång, Still the one med Shania Twain, inför Hampus, Sara och Ronja i m6 (funderar nästan på att köra den på domus). Vidare var jag hur pepp som helst på toppform och kände att jag gjorde mitt allra bästa (har ökat benpressen till 120 kg) och efter det gick jag och sara på stan i regnet, fikade på törners och hade det mysigt :)
En RIKTIGT bra dag alltså, och jag tror jag kommer få en aning träningsvärk i ryggen, i muskler jag inte visste jag hade ;)
Fast jag saknar Hanni!! <3 Nu får det onda gå över för dig! :)

Yeah!

Det börjar bli tradition att handla saker på fredag-kvällar. Förra fredagen köpte vi katt och nyss köpte vi en liten tvålkopp :) Hihi, så söt <3

Nu ska jag titta klart på idol, sen bada och försöka bli av med den hära fucking kukmigränen...

bajs

är nog det enda sättet att beskriva hur jag mår. Och kanske som att vara i en evig karusell. Börjar bli skakig eftersom jag inte får i mig nåt. Kanske glass funkar? :)
Det kliar i halsen, gör ont när jag sväljer, näsan rinner och jag har ont i huvet och öronen. Det kliar i dom oxå.

Jag var ganska pepp på att köra konditionstestet idag men när jag vaknade i morse ville jag bara dra täcket över huvet och fortsätta sova, som jag alltid ville förra terminen. Då ville jag bara sova hela tiden och hade ständigt ont i huvet. Men häromdan sa jag: Jag känner mig nästan frisk! För jag orkar gå en hel dag utan att dö när jag kommer hem :) Jag orkar inte riktigt som förut men jag är gladalinnéa igen! Tack vare att jag orkar gå ut och gå och dansa igen. Jag tror inte jag skulle klara mig så mycket längre utan att dansa.

Ne nu måste jag dricka vatten. Hoppas på skola i morgon men just nu verkar det inte så.

Adjö <3

Emo vs fjortisar

Sitter framför datorn, tittar på idol och ser ut som en panda.

Var hos caroline med hanna och sara för att göra en kortfilm. Vi sminkade oss, fixade håret och jag lånade carolines kjol, ett linne och en korsett. Även att jag kunde ha hennes kläder, hon som är lika stor som ett av mina ben. Hur som helst! Vi fixade oss, men på HELT olika sätt :) Jag och bengt gjorde oss überemo och hanna och sara blev überfjårts. Hihi, det var så roligt, emosarna skrämde fjortisarna :)

Begåvad som jag är, blev det lite bråttom när jag skulle från frida igår och när jag hade sprungit och gjort några kullerbyttor efter vägen och dansat och åkt hela vägen hem, upptäckte jag att jag rullat ifrån min lilla väska med busskort, nycklar och allt. Så med en mage som var sugen på havregrynsgröt med hallonsylt och en kropp och ansikte som inte hade mått dåligt av att tvättas fick jag och simon bege oss hem till honom.

Det var det jag hade att säga! och att jag fattar verkligen inte hur man lägger upp bilder?


svamp

Det har ju hänt en hel del i helgen men min käre mor tog med sig datorn till föling så jag har inte kunnat skriva.
I fredags var jag, simon, hanna, hampus och sara på toystory 3! Hur kul som helst, och coolt med 3d :)
När vi hade åkt hem och jag hade släppt på trycket åkte vi till mörsil där jag köpte en kissemiss till teus, pruppen :)
I lördags hade hanna och frida försökt få tag på mig på alla möjliga sätt och när jag såg det och ringde, fick jag reda på att det var tacokväll hos frida! Hihihi, kära hjärtanes va roligt det var, med bäbisbajsköttfärs, skumt grönt vatten med kaffe, chilipulver, marschmallows och diverse annat samt rosa sweetchili :)
Hade jag vetat hur, hade jag lagt upp bilder men ni får nöja er med detta :)
Nu ska jag vara lite social med frida och frida :)
pusshej<3

skaka rompaa!

ÄNTLIGEN har jag kommit på vad det var som saknades i mitt liv. DANS!!!!

I morse på bussen när vi precis hade åkt förbi Lugnvik och "what a wonderful world" (en houselåt) dök upp i lurarna kunde jag inte göra annat än att le! Jag ville bara ställa mig upp och dansa loss! Har inte dansat riktigt på flera år så jag smsade Gabby och frågade när feminine vibe var och att det var ikväll var ju helt underbart!
För det första var det mycket folk, men ändå WAY mycket mer plats på dancehall än jag någonsin varit med om på dawes. Och satan i gatan vilken ljudanläggning! Åååh, så fort hon satte på musiken var jag så pepp på att bli riktigt svettig. Och svettig blev jag! Shit pommes.. Bland annat skulle vi sträcka ut armarna rakt ut, pumpa med händerna i takt med musiken, hoppa göra små cirklar och aldrig sänka armarna i en hel låt. Jag kunde inte lyfta armarna sen.. Underbart!! :D

Nu ska jag njuta av laktonfri mjölk och vila i Fridas gosiga kläder innan jag duschar <3

RSS 2.0