Spenjorita!

Igår gick jag hem från Simon, fick skjuts till Krokom för att klippa mig och åkte vidare till stan för att träffa världens bästa Hanna! Det var så himla längesen vi träffades bara vi två och det var så skönt! Vi åt middag på Eastern för dom hade nå special price på buffé och fyla små lättel inkl. flitelad banan med glaa :) GOTT var det och MÄTT blev vi!

Sen gick vi på staoa en stund innan ma for te Krokom för å kika på Spotlight!! Heh, jag som inte alltför ofta tittar på affischerna var säker på att det var på Nyheden som det var gångerna innan men när vi inte hittade någon öppen dörr ringde jag Jon som sa att det var på krokomshallen. Så vi gick till badhuset och jag tyckte inte det kändes rätt och hjärnkontoret jobbade på högvarv för att ens komma på vad fasen Krokomshallen är! Tänkte på Jämtkrafthallen men nej, den var det inte så tillslut ringde jag Jon igen och frågade var fan Krokomshallen var och i samma stund jag frågade kom jag på att det är ju på Kvarnback!

Det var bara för oss att hurta iväg då! När vi nästan var framme kom Jon och Linus och plockade upp oss. Men jävlar va fort vi hade gått! Vi gick på 12 minuter :D Bra gjort:)

Dom var så duktiga, allihop! Och vinnarna var Martina och Madde, tvåa kom Sleeping Awake! Najs :)


Nej, nu ska jag gå och lägga mig igen. Blir så trött av allergin!

Ha det bra människovalpar!

Lammen är så söta!

I morse vaknade jag bredvid min älskling. Så himla mysigt! :) Sen gick vi ner och åt frukost ute, vi tittade på klipp från RAW och sen gick vi ut och jag började kratta på deras gigantiska gård och krattade fram rabarberna! Känns i axlarna och ryggen nu :p
Sen gick vi upp till grannen och där testade jag en rockring som man ska träna med och bara efter några sekunder gjorde det nästan ont i magmusklerna :D det var KUUUL ;)
Vi gjorde milkshake och kladdkaka så i morgon blir det till att träna! Hihi men gott var det!
Nu ska jag sova med älskling! Och vakna med honom :) Gosigos <3
Sov gott människovalpar!
Puss<3

Påskafton!!

Simons klocka ringde inte så det blev lite stressigt när han skulle med tåget till jobbet. Jag kom hem och gjorde arl, åt lunch, gick på affärn, fixade de sista påskäggen och gick ut och solade! ååh, så himla underbart:)

nu ska jag äta och gosa med baloo.

pusshej! <3

Skärtorsdag

Idag har jag varit sjukt jävla nervös. Varför? Jo, jag skulle sjunga i kyrkan. Själv. Fullsatt kyrka och musikgenier som märker varenda liten ton och speciellt de jag tar fel.
Så var det ingen annanstans än i mitt huvud. När klockan slog 19 var det Simon, Jon, två tanter och fyra konfirmander där. Resten jobbade. Räknade ut att det var 8 som tittade och 7 som jobbade. Ha ha.
Men det gick bra! Skitbra, över förväntan faktiskt! Väääärldens tupp på sista versen i Håll mitt hjärta men det var nog det enda oxå!
"Det är ju påsk" sa mamma om "påsk"-tuppen, hihihi :)
Efter det åkte jag, Simon och Jon till staden för simon skulle dansa. När jag kunde slappna av kände jag hur hungrig jag faktiskt var så jag  och Jonen gick på restaurang Gyllene Måsen. Trevligt.
Vi gick tillbaka och tittade när dom gick igenom hur dansen skulle läggas upp. SKITKOOLT kommer det bli :)
Och som avslutning måste jag säga att min älskling Simon Gunnarsson är så JÄVLA GRYMT BRA PÅ ATT DANSA!! Puss på dig <3

Frida <3

Frida Vallinder är en ängel. De små orden gjorde min dag och nu sitter jag här och bölar som en unge.
Tack vännen <3

Aj och less

Jag har haft ont i huvet sen i Fredags nu. Kan det inte bara gå över? Dumma mej som är så klantig att jag halkar på blankis och slår huvet så jag får hjärnskakning. Detta har resulterat i begränsat intag av mat då jag varit själv och inte orkat gjort något, och samtidigt ökat intag av choklad eftersom jag haft mens oxå. Kul, kul.


Och just detta godisätande, tröstätande, är jag så less på! Jag är less på att känna mig som en fet kossa, less på att inga kläder sitter snyggt, less på att inte känna igen mig på kort och framförallt är jag less på att må dåligt över allt det och att inte ha orken till att träna som jag gjorde förut.


Sen jag blev tillsammans med simon har jag gått upp jättemycket i vikt. Och det är verkligen jättemycket. Men vad jag inte har tänkt på är att det även var då operationerna började, då jag blev deprimerad och tröståt och alla tyckte så synd om mig och den dåliga maten och godis var läskigt lätt att få tag på. Självklart var jag sugen på sånt innan operationerna oxå, men då valde jag tillfällena och tränade bort det mesta lika fort som det kom ner.


Jag vill verkligen se ut som förut då jag inte behövde bekymra mig om jag kunde ha 38 på byxor och 34/36 var inga problem på tröjor. Då var jag inte rädd att det skulle sitta för tajt eller hur det ser ut när jag sitter ner. Då jag tyckte 40 var jättestort på mig.


åååh, jag har så ont i huvet! Jag blir galen... Nu har jag tagit Ibumetin, för mycket Alvedon och Diklofenak men det går inte över. Skit. Vill verkligen inte åka till akuten.

VIVA MUSIKAL!

Den sista konserten, när man har ont i fötterna, ryggen, halsen, har feber och skulle kunna somna stående efter en vecka med sång, rep och konserter 24/7. Den sista konserten när man glömmer bort smärtan i fötterna och ryggen och struntar i att febern, halsont och influensan som alla smittat varandra med smyger sig på. Sista konserten när alla stämmor sitter, alla rörelser är på plats och stämningen är både lite förväntansfull och jädrar anamma och alla ger allt.

Jag älskar det! Det går inte beskriva på något annat sätt. Stämningen och energin i lokalen är så underbar!

Jag kommer leva på det här ett bra tag <3

RSS 2.0