Saknad

Jag förstår inte hur man kan sakna så många så mycket på samma gång!
När jag jobbar går det bättre men nu när jag är hemma och lite tussig så saknar jag mina underbara vänner och familj så otroligt mycket!
Hoppas på en sommar med mycket kul och att jag hinner träffa folkett innan tisdag! :')

Älskar er människovalpar <3

Wihoo!

Det blev inget på torsdag. Men jag förstår så väl Hanna! Jag gör ju samma sak själv titt som tätt. Men det kanske bara visar att man har fullt upp och lever ett meningsfullt liv? Vad vet jag, vad vet jag :)
Mammi kommer hem ikväll! hihi! 
I morse vaknade jag med ont i halsen och huvet. Yay! Jag är sjuk! Shit pomfrits vad jag saknat det :D har inte varit sjuk på 2 veckor tror jag :( Och inte haft så mycket ont i huvet.. Men nu så! Det verkar ta sig :) Det firar vi med en knäck och ett glas kallt vatten.
Nä, nu ljög jag. Det finns bara ljummet vatten här.
Ha det bra människovalpar!
Och Älsklings-Hanni, det är helt lugnt! Sånt som händer :)

Sommar plus jobb= pengar och kul sen

Linkin Park var för bra för att skriva om. Ord är inte nog. Det måste upplevas.
Nu har jag jobbat nästan varje dag sen skolan slutade. Lite jobbigt att inte vila, men samtidigt så är det så skönt att göra nånting så man kan koppla bort alla tankar som studsar runt. Sen är det ju pengar. Jobba nu så man kan ha kul för pengarna sen, det kör vi på!
Träffa Hanni på torsdag kommer bli mys! Saknar dig gumman.
Peace & Love kommer bli mys. Nu när det är lite mer planerat :p
Nej nu har jag feber :o Så jag ska varsamt stiga in i duschen och duscha i varmvatten mycket länge. Jajamen, så får det bli!
Adjö så länge mina små människovalpar!

Linkin park och Sara

Men häledoseling va roligt det har varit! Hihihi :)

VARMT!

Blogg.se tycker jag ska uppgradera för följande fördelar:
Inga annonser på din blogg.
Jajamen! Känns värt det ;)
Idag var det också supervarmt. Hade varit skönt ifall jag hade haft klänning eller nåt men det hade jag ju inte. Körde på lila strumpbyxor, svart kjol och rosa linne. Tänkte att på skolavslutningar brukar man ju ha vitt på sig så min hur fick stå för det vita. Hade jag haft nåt annat här i lägenheten hade jag tagit det men nu tog jag det bästa jag hade.
Sen skulle jag jobba och självklart glömde jag ta med mig både strumpor och skor. Så det blev till att löka och få skavsår i conversen. Skönt.
Simon är ute med röda korset och håller reda på ungdomarna men jag känner inte för att göra nåt just nu. Dessutom borde jag göra en sista grej i skolan. det kommer inte ta lång tid alls men jag tänkte bli av med huvudvärken först.
I morgon åker vi! Det är helt sjukt, som jag väntat! Och längtat :D Wiie, nu fick jag ont i magen :D
Ha det bra mina människovalpar!
Ps.Jag har fått nå skumma utslag över axlarna och armarna. Kan det vara värmeutslag tro?

Wiiiiie :D

Nu har jag lämnat böcker, fått lite kosing och snart ska jag klippa jonkalkon. Sen bär det av till österäng för lite klassmys. :)
Är tamefan klar med allt nu! Hur underbart är inte det!??!? Så nu ska vi tagga om inför estockholmo och LINKIN PARK!! HIHI vi åker på lördag :D
Det finns så mycket att skriva om, men så lite tid. Så jag sammanfattar med att jag är fett med pepp på sommarlov, jag har fett med ont i ryggen och är fett med hungrig! Plus att det är världens lökväder! 30 i stan.
Ha det bra människovalpar!

Gemu. År ett. Exempel nummer 87

Ett kortvarigt men välbehövligt lösenord som bara jag visste. Men inte nu längre!


Simon har ju flyttat till lägenhet i staden över sommarn och jag tror vi börjar bli sambos. Hur skönt som helst att kunna ta sig nånstans! Ska man till Lindex är det bara att tjoffa på sig skorna och gå dit :) Lägenheten är på 19 kvadrat (11 kvm mindre än simons rum i Vaplan) men det funkar bra. Man måste plocka undan och hålla ordning hela tiden och man har stenkoll var allt är. Än så länge iaf. Hur det blir senare vet jag inte men jag tror nog vi kommer hålla det fint. Det r ju som bara ett rum så det tar ju nästan ingen tid alls att städa :-)


Idag har jag gjort gemuprov. Gick galant! Sen testade jag en gitarr som Christine har fixat åt mig, åkte till lägenheten med den och sen till krokom för att jobba! Nu sitter jag i Närdda och väntar på att det ska bli dags att gå till bussen. Sen ska jag åka till stan, göra restuppgifter och lägga mig. I morgon har jag två gemuprov och våruppspel. Det är det enda som står på kartan :)

Sov så gott i natt människovalpar! Det ska jag :)

Jobba

Igår var en händelserik dag. Idag ska jag jobba.
Har inte mycket mer att säga så adjö människovalpar!

RSS 2.0