Zumba!

Tackar för det fina inlägget av älsklings-hanna! <3

Jag vet att jag inte skriver så ofta.. Hehe, men jag gissar att det betyder att jag har annat att göra? Eller så är jag bara lat helt enkelt. Men jag ska försöka bättra mig och kanske till och med börja lägga in lite bilder? Asså shiiet...

Igår var jag och simon och hans föräldrar till mekonomen för att inhandla tändstift och kablar till bmwn. De kunde inte få tag på kablarna och dom hade inte tändstiften hemma men vi beställde dem. De skulle komma på tisdag, imorgon alltså! Doris och Lars, som bara skulle hämta en skinn-soffgrupp, inte handla, köpte startkablar, rattmuff, spännband och säkert massa annat oxå. HIHI.
Vi åkte vidare till han som hade soffgruppen, kopplade av släpvagnen och jag och simon åkte till Jysk. Där köpte vi svart sängöverdrag, örngott och två kuddar. Äntligen nya kuddar! :D Hon i kassan var supertrevlig och glömde ge oss växel. Vi sa till och hon skyllde på att det var för sent på dan :) Haha, sötnos :)
Ja, vi åkte tillbaka till han med skinnmöbeln och fick en kaka. Sen åkte vi hem och OJ va fin soffgruppen var! Vinröd och gedigen. (Nu har jag använt det ordet i en egen mening för första gången)

Idag då? Ja, jag klev upp ur sängen och gav katten mat (vi har skaffat katt!) och sen började jag hacka grönsaker inför den väntande brunchen. Tacos blev det! Gottgott. Sen åkte simon och jobbade, jag diskade, rensade bajamajan, dammsög, gick med soporna och hämtade tidningen. 
Sen tittade jag på tv och spelade gitarr. NÅGOT roligare att spela på en stämd gitarr än en som är helt åt helvete :p 
Och nu börjar jag få till det! D som var mitt hatackord är numer lätt att spela :) WIIIIE! Men C.... Pjuuh!
Sen körde jag ett Zumba-pass! Ååh, det är så himla kul och damn, va svettig jag blev :o Skönt var det och Baloo, katten, låg och tittade på mig som om jag var helt från vettet..

Nu ska jag gå och kissa för er som undrade.
Adjö

Kommentarer
Postat av: Sara L

Vad roligt att du skriver här, veckans uppdatering ;)

Du är en riktig hemmafru verkar det som. Mamma har tur som har dig när hon har ont.



Puss

2011-01-04 @ 10:30:34
URL: http://familjenlantz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0